İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Valla bende anlamadım notlar girilmiş,konular bitmiş zaten bizimki ekimde başladı değerlendirme yapmaya gerçi notları girilsede okullar kapanana kadar hatta son hafta bile değerlendirme yapıyor...

Valla bende anlamadım notlar girilmiş,konular bitmiş zaten bizimki ekimde başladı değerlendirme yapmaya gerçi notları girilsede okullar kapanana kadar hatta son hafta bile değerlendirme yapıyor...

Yani bence de çok erken notları vermesi bütün konular bitti mi ki acaba. Bizim 3 dersten de daha 2. üniteler yeni bitti. 3. ünitelere geçildi. Ama belki sonradan düzeltim yapılabiliyordur sistem üzerinden enteresan geldi.

Düşünsenize dersleri zayıf olan bir öğrenci son dönemde düzeltirse ne olacak bu acele niye ki...

Teşekkür ederim canım inşallah sende tez zamanda ulaşırsın hedefine...

tebrik ederim canım..ohh sefan olsun...

Siz notlardan konuşunca ben de baktım şimdi e-okula ama biz de hiçbirşey girilmemiş. Bu arada bildiğim kadarıyla notlar karneye işlenene kadar öğretmen değişiklik yapabiliyor. Belki de bu yüzden erken girmiştir sizin öğretmen.

hedef 50 miydi :44: :44:

56 ile başlamıştım ve hedef 52 ydi. Sonra dedim ki 50 olsun tam olsun :))))

Ve en sonunda 50,5 olarak bitirdim canım. şimdi bir miktarda alırsam 51-52 iyidir çünkü kilo verdikçe zaten olmayan göğüslerde gitti

takip et bakalım ne kadar koruyabileceksin kilonu..

foton yok mu canım merak ettim seni, albümüne koysan da görsek. Face varsa vermek istersen mesaj atabilirsin, ordan da görürüz birbirimizi.
Ben de bir zamanlar 59 a kadar düşmüştüm, sonra yine aldım yaaa, ne güzel imreniyorum valla böyle zayıf insanlara, çok zor kilo veriyorum ben, guatr ameliyatı oldum 2 sene önce, hormonlar adam gibi çalışmıyo, yediğimi yağ olarak koyuyo, anlamadım gitti.

Son düzenleme:
bizim yine full ödev gelir..

bakalım bakalım...yanında oturun diyor bizim öğretmen..

bakıcıızın oğluşu hasta..doğuştan çocukları organları ters tarafta.
bu sebeple akciğer rahatsızlığı var hepsinde..bronşit varmış..

oğlumla aynı sınıfta olan oğlu hastalanmıştı..bronşit artmış..ilaç vermiş doktor..odasına soğuk hava zımbırtısından almışlar adını bilemiyorum..inşallah iyi olacak..annesi hafta sonu bal falan yedirmiş .dikkat etmişler..yoksa çarşamba günü doktor hastaneye yatıracağım demiş..iyi olmazsa diye...dua edin kızlar bize de bakıcımızın oğlu iiyi olsun..oğlu hastaneye yatarsa bizim durumumuz ne olur bilemiyorum...
aslında oğlunda görünür bir rahatsızlık yok..dudaklarında ve göz çevresinde şişlikler olmuş biraz..bu nedenle doktora götürmüşler..akraba evliliği olduğu için sürekli bir rahatsızlık çıkmasından korkuyor çocuklarında..gerçi hepsinde akraba evliliği yüzünden bir rahatsızlık var..1 çocuğunu da böyle bir sebeple ameliyata alındığında kaybetmiş..anlatmıştım sanırım..bu yüzden kadın sürekli bir tedirginlik içinde..bir görseniz..6 çocuk ..6 sı içinde sürekli bir endişe halinde..

en kilolunuz benim herhalde:26:
hepinizi merak ediyorum aslında, bitek Adileyi gördüm, onun haricinde sizler de face vermek isterseniz mesaj atabilirsiniz.

Canım geçmiş olsun ameliyatın için. Evet metabolizma, hormonlar bunlar çok önemli gerçekten özellikle bizim gibi oturarak çalışan ve spor için zamanı olmayan kişiler için ayrıca önemli :))

Bu arada face için yazıcam özelden sen eklersin beni. İsim Fadime'ydi değilmi...

Buraya yüklemeyelim şimdi :)

ayy canım ya çok geçmiş olsun... İnşallah tez zamanda düzelir oğlu Allah yardımcısı olsun.

Öğretmen neden oğlunun yanında oturmanı istemiş anlamadım yazıdan dolayı mı acaba...

evet evet ..yazı yüzünden.

Allah şifa versin canım yaaaa,çok zor evladının hasta olup da elinden birşey gelmemesi, her zaman dua ederim, çok şükür akıl sağlıkları yerinde, organları yerinde diye. Allah yardım etsin ona da canım yaaa, kadına da çoook zor.

Evet canım Fadime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…