Bende ufaktan çıkayım artık kızlar...
İyi tatiller iyi bakın kendinize de, ufaklıklara da...
Bol enerji depolayalım hafta sonu inşallah
Hoşçakalınnnnnn
günaydınlar. dün bir tek yazılacak ödev vermiş öğretmen..
bugün kurs ödevleri olur artık.
Günaydın canım,
Bizim de 2 sayfa fotokopi vardı, Türkçe den, onu yaptık. Bugün de köye (babaannelereine) gideceğiz nasipse, akşama orda oluruz yani. Yarın da döneriz.
ne güzel.. iyi gezmeler size canım..
Sağol canım, gezmesi güzel de, dönüş kötü oluyor ama ne yapcan ayda 1 gitmek lazım.
evet canım haklısın kış günü gitmesi de dönmesi de zor olur.
Daha çok yoruluyorum yani, evde olmayınca, illa ki insanın kendi evi başka. Sen ne yapıcaksın hafta sonu evde misin?
Eğer bir aksilik olmazsa çıkıcam zaten canım dört gözle bekliyorum
Belki daha önce konuşmuşuzdur ama unutmuşum sen 2. çocuk düşünüyor muydun?
günaydınlar..
okul ve kurs ödevi azdı yazılacak vardı onları yaptık.
cumartesi kütüphaneden kitabımızı değiştirdik.
pazar günü de sirk vardı uzak diye gitmeyecektim çok ısrar edince oraya gittik.
Günaydın kızlarr,
Hafta sonu planımız değişti, cumartesi akşam görümcemler bize gelince köy işi yattı, pazar günü de evdeydik, güzeldi evde oluca, işlerimi yaptım. Ödevini zaten cuma akşamından yapmıştı kızım, o yüzden hafta sonu ders yapmadık, kitap okuttum bir tane zorla.
Sizler nasılsınız, buralar donuyor çok soğuk, daha da soğuyacakmış, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Özellikle kar altındaki illerde, kar-buz arabalar zor ilerliyor, öyle olsaydı eminim burda da hayat çok zor olurdu, şükür ki öyle bir derdimiz yok, olanlara da kolay gelsin.
Güzel bir hafta diliyorum herkese.
ne güzel ben bayılırım sirk'e.
Günaydın kızlarr,
Hafta sonu planımız değişti, cumartesi akşam görümcemler bize gelince köy işi yattı, pazar günü de evdeydik, güzeldi evde oluca, işlerimi yaptım. Ödevini zaten cuma akşamından yapmıştı kızım, o yüzden hafta sonu ders yapmadık, kitap okuttum bir tane zorla.
Sizler nasılsınız, buralar donuyor çok soğuk, daha da soğuyacakmış, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Özellikle kar altındaki illerde, kar-buz arabalar zor ilerliyor, öyle olsaydı eminim burda da hayat çok zor olurdu, şükür ki öyle bir derdimiz yok, olanlara da kolay gelsin.
Güzel bir hafta diliyorum herkese.
günaydınlar..
okul ve kurs ödevi azdı yazılacak vardı onları yaptık.
cumartesi kütüphaneden kitabımızı değiştirdik.
pazar günü de sirk vardı uzak diye gitmeyecektim çok ısrar edince oraya gittik.
Günaydın cnm,yeni gördüm yazını yok cnm ben 2. yi düşünemiyorum maalesef maddi manevi zor geliyor şu anda..
Günaydın hepinize,bizde ödevleri cumartesi yaptık ev işlerimide cumartesi hallettim pazar bana kaldı bu hafta çok mesuttum gündüz bir ara dışarı çıktık onun dışında evdeydik güzeldi dinlendim:))
günaydın canım.
evet canım soğukda gidip gelmek zor.biz masa başında olduğumuz için daha rahatız.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Herkese günaydınlarKusura bakmayın konunuza daldım fakat ;
Zeliş canım aus takipteseni görmüşken sorayıım dedim , ne yaptın ? En son ing . kalmıştı , bitirebildin mi ?
Ben bugün başlıyorum nihayetHaberlerini topiğimizde bekliyorum
Evlatlarınıza zihin açıklığı der , aus gider.