- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
Günaydın kızlar nasılsınız?
Burada da hava çok soğuk ve yarın kar geliyormuş Allah biliyor ya sevmiyorum şu kış aylarını bir an önce bahar gelse, yaz gelse
Daha sandalyemi bile ısıtamadım klima da henüz kendisini ısıtamadı önce size yazıp sonra ufaktan başlarım işlere artık:13::13::13:
Cuma günü yazmıştım zaten okulda yaşadıklarımızı eve gittikten sonra öğretmen aradı cevap vermedim inşallah bir an önce sonuçlanır sınıf değişikliği talebimiz huzursuzum biraz belirsizlik canımı sıkıyor.
Tamda tahmin ettiğim gibi oldu öğretmen hafta içi okulda yapacakları kitap derslerini eve göndermişti hayat bilgisinden 10 sayfadan fazla ödev vardı cuma akşam başladık yapmaya cumartesi akşama kadar sürdü. Onun dışında yine matematik kitabından 5 sayfa kadar ödevi vardı onu daha önceden yapmışız zaten.
Biraz babası ile toplama çıkarma çalıştılar.. Benimle ritmik saymaları tekrar ettik... Çarpım tablosunun mantığı ile ilgili biraz konuştuk.
Dün akşam İngilizce ye biraz göz attık... hiç üzerinde durmuyoruz ama yeni öğretmen gelmiş iyi ders yapanlara ödül veriyormuş benimkine biraz daha çalış haftaya çikolata alabilirsin demiş. Aslında sayılarmış konu kreşte öğrenmişti ama hiç bakmıyoruz birden sorunca heyecan yaptı herhalde...
Dün akşam yine son bir kez daha ritmik saymaları yazdırdım. Birde tekrar ettirdim artık bu hafta 2lerle çarpım tablosuna başlarız diye düşünüyorum.
Cumartesi malum kurstayım saat 4 gibi çıktım eve gidip koştura koştura temizlik yaptım, cuma akşamdan yemekleri ve çamaşırları halletmiştim, pazar sabahı da ütüleri bitirdim. Öğleden sonra ayası izlemeye gidecektik bir arkadaşım ve kızıyla gittik ama ne yazıkki yine kısmet olmadı bilet kalmamıştı hem de 2 ayrı alışveriş merkezine gittik...
Sonra çocukları oyun parkına götürdük, yemek filan yedik, arkadaşımda öğretmen onunla konuşmak iyide geldi bugünlerde yaşadıklarımızı...
Alışveriş merkezinde ufak birde kaza yaptım aslında girişte yaptığım için onda canıom sıkkındı ama güzel geçti yine de. Dışarda olmak iyi geldi oğluşa da bana da...
günaydın canım..
geçmiş olsun Allah beterinden korusun..