bizim yine full ödev gelir..
bakalım bakalım...yanında oturun diyor bizim öğretmen..
bakıcıızın oğluşu hasta..doğuştan çocukları organları ters tarafta.
bu sebeple akciğer rahatsızlığı var hepsinde..bronşit varmış..
oğlumla aynı sınıfta olan oğlu hastalanmıştı..bronşit artmış..ilaç vermiş doktor..odasına soğuk hava zımbırtısından almışlar adını bilemiyorum..inşallah iyi olacak..annesi hafta sonu bal falan yedirmiş .dikkat etmişler..yoksa çarşamba günü doktor hastaneye yatıracağım demiş..iyi olmazsa diye...dua edin kızlar bize de bakıcımızın oğlu iiyi olsun..oğlu hastaneye yatarsa bizim durumumuz ne olur bilemiyorum...
aslında oğlunda görünür bir rahatsızlık yok..dudaklarında ve göz çevresinde şişlikler olmuş biraz..bu nedenle doktora götürmüşler..akraba evliliği olduğu için sürekli bir rahatsızlık çıkmasından korkuyor çocuklarında..gerçi hepsinde akraba evliliği yüzünden bir rahatsızlık var..1 çocuğunu da böyle bir sebeple ameliyata alındığında kaybetmiş..anlatmıştım sanırım..bu yüzden kadın sürekli bir tedirginlik içinde..bir görseniz..6 çocuk ..6 sı içinde sürekli bir endişe halinde..
en kilolunuz benim herhalde:26:
hepinizi merak ediyorum aslında, bitek Adileyi gördüm, onun haricinde sizler de face vermek isterseniz mesaj atabilirsiniz.
Az önce aradım benimkini hem Türkçe hem hayat bilgisi ödevi varmış ama o şuan matematik çalışmak istediği için test çözüyormuş :))
Nasılsın dedi, çalışıyorum işte, sen nasılsın dedim...
Ama ben ne yaptığını sormadım ki nasıl olduğunu sordum dedi
Pardon dedim. İyiyim sen nasılsın dedim bende iyiyim dedi. Sonra ayrıca sordu ne yaptığımı Allam ya...
Çok işimiz var çoookkk...
yazdım sana canım özelden. Bende merak ediyorum hepinizi
bende yazdım sırayla herkese yazıcam aslında ama 5 dakikada 1 mesaj gönderebiliyomuşuz
akşama ne ödevleri gelecek bakalım..geçen hafta çok değildi.
bizim yine full ödev gelir..
bakalım bakalım...yanında oturun diyor bizim öğretmen..
bakıcıızın oğluşu hasta..doğuştan çocukları organları ters tarafta.
bu sebeple akciğer rahatsızlığı var hepsinde..bronşit varmış..
oğlumla aynı sınıfta olan oğlu hastalanmıştı..bronşit artmış..ilaç vermiş doktor..odasına soğuk hava zımbırtısından almışlar adını bilemiyorum..inşallah iyi olacak..annesi hafta sonu bal falan yedirmiş .dikkat etmişler..yoksa çarşamba günü doktor hastaneye yatıracağım demiş..iyi olmazsa diye...dua edin kızlar bize de bakıcımızın oğlu iiyi olsun..oğlu hastaneye yatarsa bizim durumumuz ne olur bilemiyorum...
aslında oğlunda görünür bir rahatsızlık yok..dudaklarında ve göz çevresinde şişlikler olmuş biraz..bu nedenle doktora götürmüşler..akraba evliliği olduğu için sürekli bir rahatsızlık çıkmasından korkuyor çocuklarında..gerçi hepsinde akraba evliliği yüzünden bir rahatsızlık var..1 çocuğunu da böyle bir sebeple ameliyata alındığında kaybetmiş..anlatmıştım sanırım..bu yüzden kadın sürekli bir tedirginlik içinde..bir görseniz..6 çocuk ..6 sı içinde sürekli bir endişe halinde..
yazdım sana canım özelden. Bende merak ediyorum hepinizi
bende yazdım sırayla herkese yazıcam aslında ama 5 dakikada 1 mesaj gönderebiliyomuşuz
Kızlar kıskanıyorum ama face den görüşmeler falan. Benim facem yok ama ben ne yapacağım.....
Kızlar kıskanıyorum ama face den görüşmeler falan. Benim facem yok ama ben ne yapacağım.....
An itibariyle arkadaş olmuş bulunıyoruz kızlarrr
Evet canım aynen öyle. Ben telden bağlandığım için tam bakamadım resimlere seni göremedim mesela kızını gördüm. Çok şeker...
Haribucum bu ne güzellik... Oğluşta anneye benzemiş......
Canım kendi fotomu koymuyorum eşim istemiyor da bir gün sizin için koyarım, yarın mesela bir ara koyup kaldırırım. Teşekkür ederimi, siz de öylesiniz maşallah.
Haribucum sen de Zelişin dediği gibi çok güzelsin maşallah.
Kızlar burayı boşlamayım ama sakın.
Ben face açamıyorum canlarım, hem sevmiyorum gerçekten hem de kocadan yasaklıyım.
Birkaçyıl önce benden habersiz face açmıştı. Ben de çok tepki vermiştim, tartışmıştık falan.Paşa paşa kapatmıştı.Şimdi ben de açamıyorum. Salak kafam işte, ne karışıyon değil mi......
canım yaaa, anladım seni, unutmuştur belkim, çaktırmadan açsan olmaz mı
Kızlar burayı boşlamayım ama sakın.
Ben face açamıyorum canlarım, hem sevmiyorum gerçekten hem de kocadan yasaklıyım.
Birkaçyıl önce benden habersiz face açmıştı. Ben de çok tepki vermiştim, tartışmıştık falan.Paşa paşa kapatmıştı.Şimdi ben de açamıyorum. Salak kafam işte, ne karışıyon değil mi......