Biraz önce aradı oğluş test çözüyormuş bir soruyu anlamadım dedi. Oku bana dedim. Soru şöyle,
Namık 19 yaşındadır, Cengiz 12 yaşındadır Sevgi ise Namık'tan küçük Cengiz'den büyüktür. Sevgi en çok kaç yaşında olabilir.
Biraz anlatmaya çalıştım ama bizim burası açık ofis olduğu için çok da rahat olamıyor ki insan :))) Baktım kulak kabartıp kıs kıs gülüşüyorlar dedim oğlum ben sana gelince anlatırım :)))))
Herkese mrb arkadaşlar benim de oğlum 2. Sınıfa gidiyor, neyin düzgün gidip gitmediğinden hiç emin değilim, sınıftaki velilerle konuşmak istesem herkesin çocuğu en iyi en süper ama benim bazı şüphelerim var, oğlum aslında sorumluluğunu bilir, vurdumduymaz değildir, ama hep beni ister başında, 24 sorudan 18 doğrusu var hep pkuduğunu anlamamaktan kaybediyor, çok üzülüyorum, ben de öğretmenim ama kendi söküğümü dikemiyormuşym gibi hissediyorum
Herkese mrb arkadaşlar benim de oğlum 2. Sınıfa gidiyor, neyin düzgün gidip gitmediğinden hiç emin değilim, sınıftaki velilerle konuşmak istesem herkesin çocuğu en iyi en süper ama benim bazı şüphelerim var, oğlum aslında sorumluluğunu bilir, vurdumduymaz değildir, ama hep beni ister başında, 24 sorudan 18 doğrusu var hep pkuduğunu anlamamaktan kaybediyor, çok üzülüyorum, ben de öğretmenim ama kendi söküğümü dikemiyormuşym gibi hissediyorum
günaydın hayırlı cumalar..arkalı önlü 1 sayfa fotokopi vardı matematik ve türkçe onları yaptık.
2 sayfa da hikaye kitabı okudu.
Sanada günaydın cnm,hayırlı cumalar.Artık kitap okumalarınız daha bi oturdu sanki:)
Zeliş ben katılmak istemiyorum canım.
Birincisi birbirimizi yüzyüze tanımıyoruz ve tanımadığım insanlara hediye almak konusunda çok zorlanırım.
İkincisi de benim için yılbaşının başka günlerden çok da bi farkı yok açıkçası.
Üçüncüsü de bu işlere zaman da yok.
Düşüncelerimi fazla açık yazdım , umarım darılmazsın.
bugünlerde okumayacağım demiyor.ben istiyorum ki 2 sayfada değil 6 sayfa okusun ama yoruldum diyor.
Bizimde haftasonu ödevimizi 2 gün önceden vermişti öğretmenimiz.Röportaj yapacaklarmış herhengi bir meslek grubundan olan biriyle 6-7 soru yeter demiş öğretmen aldıkları cevaplarıda defterlerine yazıcaklarmış amaç meslek gruplarını öğrenmek....
biraz önce aradı oğluş test çözüyormuş bir soruyu anlamadım dedi. Oku bana dedim. Soru şöyle,
namık 19 yaşındadır, cengiz 12 yaşındadır sevgi ise namık'tan küçük cengiz'den büyüktür. Sevgi en çok kaç yaşında olabilir.
Biraz anlatmaya çalıştım ama bizim burası açık ofis olduğu için çok da rahat olamıyor ki insan :))) baktım kulak kabartıp kıs kıs gülüşüyorlar dedim oğlum ben sana gelince anlatırım :)))))
Günaydın kızlar,
Akşam bizim de 2 sayfa hecelerine ayırma ödevi vardı, bazılarını şaşırıyor, mesela umursamak, um-ur-sa-mak böyle yanlış yaptıkları var, zamanla öğrenecek inşallah.
herkese mrb arkadaşlar benim de oğlum 2. Sınıfa gidiyor, neyin düzgün gidip gitmediğinden hiç emin değilim, sınıftaki velilerle konuşmak istesem herkesin çocuğu en iyi en süper ama benim bazı şüphelerim var, oğlum aslında sorumluluğunu bilir, vurdumduymaz değildir, ama hep beni ister başında, 24 sorudan 18 doğrusu var hep pkuduğunu anlamamaktan kaybediyor, çok üzülüyorum, ben de öğretmenim ama kendi söküğümü dikemiyormuşym gibi hissediyorum
bizimde haftasonu ödevimizi 2 gün önceden vermişti öğretmenimiz.röportaj yapacaklarmış herhengi bir meslek grubundan olan biriyle 6-7 soru yeter demiş öğretmen aldıkları cevaplarıda defterlerine yazıcaklarmış amaç meslek gruplarını öğrenmek....
dilekcim akşam yardım etti mi eşin merak ettim :)
ne güzel kiminle yapacak röportajı...
günaydın kızlar,
akşam bizim de 2 sayfa hecelerine ayırma ödevi vardı, bazılarını şaşırıyor, mesela umursamak, um-ur-sa-mak böyle yanlış yaptıkları var, zamanla öğrenecek inşallah.
[sıze=3]hoş geldin canım..inan ki hepimiz aynı durumdayız..benim oğlum da okumayı sevmiyor..oluruna bırak bence..üzülecek bir şey yok..canını sıkma.[/sıze]
[sıze=3]bakalım kimle yapacak rapörtajı..
Benim eşim veteriner..emir in böyle bir röportajı olsaydı direk babasına giderdi.
Bizin dün akşam ödevlerimiz vardı..çok muydu ..sanırım değildi..
Test olmuşlar dün..80 almış bizim oğlan ama yapamadığı sorular bana da zor geldi..
Mesela : 70 onluğun yakın olan en büyük iki basamaklı doğal sayı hangisidir..a-68,b-66,c-69
bir de 90 onluğuna yakın olan en küçük iki basamaklı doğal sayı hangisidir.a-88,b-89,c87
aslına bakarsanız cevaba ulaşmak çok kolay ..ama soruyu okuyunca karışık gelmiş ve bu iki soruyu yanlış cevaplamış.
Zaten sorular ard arda olduğu için iki soru gitmiş kafadan..
Dün sbs de yapmış bizim ortmen..bakalım bugün açıklar sonucu..[/sıze]