İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Herkese mrb arkadaşlar benim de oğlum 2. Sınıfa gidiyor, neyin düzgün gidip gitmediğinden hiç emin değilim, sınıftaki velilerle konuşmak istesem herkesin çocuğu en iyi en süper ama benim bazı şüphelerim var, oğlum aslında sorumluluğunu bilir, vurdumduymaz değildir, ama hep beni ister başında, 24 sorudan 18 doğrusu var hep pkuduğunu anlamamaktan kaybediyor, çok üzülüyorum, ben de öğretmenim ama kendi söküğümü dikemiyormuşym gibi hissediyorum

günaydın hayırlı cumalar..arkalı önlü 1 sayfa fotokopi vardı matematik ve türkçe onları yaptık.
2 sayfa da hikaye kitabı okudu.

okulda herkes öyle der bizim okumamız çok iyi :))
ben dışardaki ortamda veya işyerinde sorduğumda okuması nasıl diye bizim okumamız çok güzel derler.ben hiç saklamıyorum ama
bizde gerideyiz diyorum.

merhaba canım,hiç dert etme çünkü hepimiz aynı durumdayız bu sene karıştık biraz,bildiği şeyleri değerlendirmede yanlış yapıyor,konuları çabuk unutuyor kitap okuyor ama hep benim hatırlatmam lazım kitap oku diye vs....ben velilerle hiç muhatap olamıyorum zaten istesemde arada telefonlaşıyoruz 1 veya 2 tanesiyle ama sınıfın genel durumunu oğlumdan öğreniyorum.Arkadaşlarının ne yapıp ne yapamadığını o söylüyor bana mesela benimki istiklal marşının 10 kıtasınıda ezberledi şu an okuyup bitirenleri sınıfça alkışlıyorlarmış kimler okudu diyorum sayıyo.Bende sürekli bi yerlerde eksik kalmayalım korkusundayım hafta sonları tekrar yaptırmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar saatlerde,paralarda,çarpım tablosunda.Bizim öğretmende bu senenin çok tekrar isteyeceğini söyledi o şekilde atlatıcaz artık.Elimden geldiğince internetten testler çıkartıp yaptırıyorum onları seviyor Allahtan.

katılıyorum bende bu işler bende çok stress yaratıyor gerek yok....

bugünlerde okumayacağım demiyor.ben istiyorum ki 2 sayfada değil 6 sayfa okusun ama yoruldum diyor.

hiç zorlama canım önemli olan isteyerek okuması sonraları ilerletir zaten sayfa konusunu,yeterki hergün biraz biraz okusun

Bizimde haftasonu ödevimizi 2 gün önceden vermişti öğretmenimiz.Röportaj yapacaklarmış herhengi bir meslek grubundan olan biriyle 6-7 soru yeter demiş öğretmen aldıkları cevaplarıda defterlerine yazıcaklarmış amaç meslek gruplarını öğrenmek....

ne güzel kiminle yapacak röportajı...

[sıze=3]hahahhahahahah..canım ya..gülmesin arkadaşların..onların da başına gelecek nasıl olsa..

Deseydin ya 12 ile 19 yaşı arasında olabilir sevgicikk.

Telefondan anlatınca olmaz tabi..

Sen oğluşuna söyle yapamadığı test sorularını daire içine alsın..akşam birlikte çözün..telefondan zor olur..
[/sıze]

Günaydın kızlar,
Akşam bizim de 2 sayfa hecelerine ayırma ödevi vardı, bazılarını şaşırıyor, mesela umursamak, um-ur-sa-mak böyle yanlış yaptıkları var, zamanla öğrenecek inşallah.

Günaydın kızlar,
Akşam bizim de 2 sayfa hecelerine ayırma ödevi vardı, bazılarını şaşırıyor, mesela umursamak, um-ur-sa-mak böyle yanlış yaptıkları var, zamanla öğrenecek inşallah.

arada bizimde karışıyor heceleme..

[sıze=3]hoş geldin canım..inan ki hepimiz aynı durumdayız..benim oğlum da okumayı sevmiyor..oluruna bırak bence..üzülecek bir şey yok..canını sıkma.[/sıze]

[sıze=3]bakalım kimle yapacak rapörtajı..

Benim eşim veteriner..emir in böyle bir röportajı olsaydı direk babasına giderdi.

Bizin dün akşam ödevlerimiz vardı..çok muydu ..sanırım değildi..

Test olmuşlar dün..80 almış bizim oğlan ama yapamadığı sorular bana da zor geldi..

Mesela : 70 onluğun yakın olan en büyük iki basamaklı doğal sayı hangisidir..a-68,b-66,c-69

bir de 90 onluğuna yakın olan en küçük iki basamaklı doğal sayı hangisidir.a-88,b-89,c87

aslına bakarsanız cevaba ulaşmak çok kolay ..ama soruyu okuyunca karışık gelmiş ve bu iki soruyu yanlış cevaplamış.
Zaten sorular ard arda olduğu için iki soru gitmiş kafadan..

Dün sbs de yapmış bizim ortmen..bakalım bugün açıklar sonucu..
[/sıze]

dilekcim akşam yardım etti mi eşin merak ettim :)

[sıze=3]evettttttttttt..etti canım..etmez mi..ben söyledim zaten yemekleri ısıt çayı demle diye ama o çerez tabağını hazırlamış.kek tabağına da kek koymuş..her şey hazırdı fatmacımmmmmmmmmm...çok mutluyum..mutlu olduğunu da belli ettim.
Bu görevi bırakmaması için
[/sıze]

günaydın kızlar,
akşam bizim de 2 sayfa hecelerine ayırma ödevi vardı, bazılarını şaşırıyor, mesela umursamak, um-ur-sa-mak böyle yanlış yaptıkları var, zamanla öğrenecek inşallah.

[sıze=3]zamanla alışır canım..bizim oğlan zorlanmadı hecelemede ..neden biliyor musunnnnnn.ben kızdığım zaman genelde heceleyerek konuşurum..heheh...ha -yırrrrrrrrr

git -mi -yo-rummmmmmmmmmm..vs..çocuk bebekken kaptı hecelemeyi.hahahah
[/sıze]

dün bizim matematik sorularından bir tanesi de 2 basamaklı en büyük doğal sayının 19 eksiği kaçtır.
ilk defa çıktı böyle soru.
sizin sonuçlar iyi gelir kesinlikle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…