İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

bende memnun oldum canım benim

Şimdi menüye baktım hiç bana göre değil ama napsam ki acaba... Çorba salata mı yesem :) Et döner varmış

pamu la tekir güzelmiş..yarın da yaz bakalım.arkası yarın gibi oldu hehe

bizim öğretmen türkçeden nokta virgül ve soru işaretleri konusunu işledi..siz tekrar ettiniz mi bu konuyu ..yoksa geçen sene işlemişti bizim 1 sınıf öğretmenimiz..geçen senenin konusuydu da bu yıl tekrar amaçlı mı yaptı bizim hoca..

Ok. okutursam yazarım :)))

Aslında evet geçen yıl bende hatırlıyorum görmüşlerdi bu konuları ama bu senenin müfredatında da var sanırım. İşliyorlar bu konuyu tekrar için sanırsam.

bizde dolma çorba yoğurt meyve

güzelmiş menü... şimdiden afiyet olsun canım...

http://www.duzce.edu.tr/dosya/altmenu/yemek_menu.pdf

bizim menü de bu..bugün güzel ..ben aşağıda yerim.

Sizin menüde güzelmiş canım sana da şimdiden afiyet olsun.

Bende yarım ekmek köfte yemeyi planlıyorum bugün :))))

oy ..afiyet olsun..küfte ekmek..

ekmek arası köfte ayran göndersene banada

Canım yaa, maşallah oğluşuna. Sen de bir gün zaman bulur okursun canım yaa, gerçekten güzeldi yani, kendimizi unutuuk resmen çocuklar yüzünden yani.
Maşallah canım oğluşuna

Sağol canım evet öyle oldu akşam, başında durdukça hep cevabı benden bekliyor, artık ben de ilgilenmiyormuş gibi yapıyorum, kendi yapsın diye.
Siz konularda hep öndesiniz zaten canım.

ohhhh maşallah

http://www.duzce.edu.tr/dosya/altmenu/yemek_menu.pdf

bizim menü de bu..bugün güzel ..ben aşağıda yerim.
Afiyet şeker olsun canım.
Bizde de fırın tavuk-bulgur pilavı-mercimek çorba var bugün, menümüz güzel. Herkeslere afiyet olsun.

Aradım büfeyi ızgara köfte ekmek getirmemiz 1 saati bulur çok yoğunuz dedi o kadar da hazırlamıştım kendimi...

Neyse ufaktan yedim bişeyler artık napim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…