İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

Hiiişşşşşşş kızlar napsak yılbaşı çekilişi mi yapsak ne dersiniz

Son düzenleme:
nerde bu millet..

benim ilgimi çekti desem yalan olur zelişim ya..ben katılmak istemem .2011 ocak anneleriyle bebeklerimize hediye çekilişi yapmıştık biz..doğumdan sonra bebeklerimiz 5 aylıktı..sonra çoook problemler yaşandı..üzülen arkadaşlar oldu ..bu sebeple yaniii

Merhabalarr

Bugün SGK işlemleriyle uğraştım tüm gün. Ancak gelebildim.

Nasılsınız?

Bi geçmişi okuyayım, burdayım.

canım sizin mesai 17 demi bitiyor.

Çok teşekkür ederim canım, hepimiz böyleyiz burada.
Yani hepimiz çalışkanız,güzeliz, iyi anne olmaya çalışıyoruz, di mi ama kızlar:)))

Kendilerinin ödev yapacağı günleri de görecek miyiz acaba.......
Debbi Macomber benim de çok sevdiğim bir yazardır, çok sürükleyici ve insanı yormayan bi üslubu var.

Bana da fazla geldi ismin halleriyle ilgili sorular. Biraz kafalarını karıştırır gibi şimdi sanki.

Bence bu konuda öğretmen çok üzerine gidiyor oğlunun. Çocuklar bu el yazısı yöntemiyle iyi bile yazıyorlar. Benim kızın da yazısı iyi sayılmaz ama öğretmeni birşey demedi bize. Zamanla düzelir bence.

Zeliş kelime hazinesi için yaptırabileceğimiz tek şey bol bol kitap okutturmak ve okumak.

Evet bi inay bide boncuk gelemiyorlar herhalde :))))

Geldim kız geldim.:)))))))))

Hiiişşşşşşş kızlar napsak yılbaşı çekilişi mi yapsak ne dersiniz

Zeliş ben katılmak istemiyorum canım.
Birincisi birbirimizi yüzyüze tanımıyoruz ve tanımadığım insanlara hediye almak konusunda çok zorlanırım.
İkincisi de benim için yılbaşının başka günlerden çok da bi farkı yok açıkçası.
Üçüncüsü de bu işlere zaman da yok.
Düşüncelerimi fazla açık yazdım , umarım darılmazsın.

canım sizin mesai 17 demi bitiyor.

evek fatmacım..5 de bitiyor..

boncuk hoş geldin canım..haklısın..ben üzüldüm açıkcası..tehtid eder gibi diretmesine..olacak da olacak yani..

bizim eski öğretmenimiz de çok zorlamazdı oğlumu..düzelir zamanla derdi..ama şimdiki öğretmenimizin hırslı olduğunu söylemiştim daha önce..o yazı düzelecek illa ki

Son düzenleme:

Üzülme canım, çocuğu da üzme. Zamanla düzelir mutlaka.

Hoş geldin canım...

Gözümüz yollarda kaldı...

ismin hallerini anlatmaya çalıştım ama zamanla anlar artık.
benimkinin de yazısı güzel değil büyüdükçe düzeltir nasıl olsa...

bu kadar zorlamanın ne anlamı var ki. illaki insanın moralini bozacak.
zamanla düzelecek nasıl olsa.
benim kızım bile eski yazılarını görünce bu ne ya diyor ama şimdi inci gibi yazıyor.

Biraz önce aradı oğluş test çözüyormuş bir soruyu anlamadım dedi. Oku bana dedim. Soru şöyle,

Namık 19 yaşındadır, Cengiz 12 yaşındadır Sevgi ise Namık'tan küçük Cengiz'den büyüktür. Sevgi en çok kaç yaşında olabilir.

Biraz anlatmaya çalıştım ama bizim burası açık ofis olduğu için çok da rahat olamıyor ki insan :))) Baktım kulak kabartıp kıs kıs gülüşüyorlar dedim oğlum ben sana gelince anlatırım :)))))

Evet canım çok satanlar listesindeymişya ben de ilk defa aldım, okuyacağım bakalım. :Sen de görürsün canım zamanla inşallah.

O neymiş arkadaş yaaa nasıl anlatacaksın ki telefonda?:26::26:

İyi akşamlar kızlar, yarın görüşürüz, iyi bakın kendinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…