İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 2.Sınıfa Giden Velilerin Paylaşım Alanı :)))

bazen bizimde çalıştığımız oluyor resmi tatillerde..

haklısın..benim eşim özel sektörde..kurban bayramı 4 gündü ve o bayram boyunca çalıştı..bayram sonrası da çalıştı..bayram tatili araya gitti adamın..sonrasında bile vermediler ..her hafta 1 gün izni var..o da verirlerse..iş çıkmazsa yani..

Kızlar işlerimi toparlamam lazım. Çıkıyorum ben.
Herkese hayırlı akşamlar.
Görüşmek üzere. Öptüm hepinizi.........
görüşürüz canım..kendine iyi bak...

evet canım ya en geç biz çıkıyoruz..
bende bir yandan puantaj giriyorum bir yandan buraya bakıyorum :))

Valla bende saldım işi güücü öğleden sonra. Önüme gelen varsa bakıyorum masam pazar yerine döndü resmen artık sabah toparlarım :) sağlık olsun :)

Ben bugün oğluşu hiç aramadım. Her gün defalarca arardım oda beni aramadı

Babasını aradım az önce o konuşmuş kitap okuyormuş zor bir akşam bekliyor beni canım ya...

Hoşgeldin cnm,senin kıza bayıldım ya aferin ona hakkını arıyo bak ezdirmiyo kendini çok ödev nedir yani çocuk kendini biliyo,sınırlarını biliyo yerim onu ya.Sende 2 çocuklu ve çalışan bir bayan olarak taktire şayansın işin çok zor sanada hepimizede Allah kolaylık versin:)

bende yeni geldim,yoğundum biraz,bu akşam çok mutluyum eşim geldi almaya bu soğukta çok iyi oldu ya.Umarım evede biraz erken giderimde ödev varsa hemen hallederiz:))

evet geç kaldın biraz maaş sohbetimize yetişemedin :)))))

eşin gelmiş ne güzel olmuş en azından rahat gidersin eve canım.

Ben bugün oğluşu hiç aramadım. Her gün defalarca arardım oda beni aramadı

Babasını aradım az önce o konuşmuş kitap okuyormuş zor bir akşam bekliyor beni canım ya...

niye cnm?ne güzel kitap okuyomuş işte sen gidincede derslerine bakarsınız..

evet geç kaldın biraz maaş sohbetimize yetişemedin :)))))

eşin gelmiş ne güzel olmuş en azından rahat gidersin eve canım.

valla bugün konuları iyi ilerlemişsiniz,evet bugün rahat rahat klimalı gidicem evime kısmetse senebir yada 2 olsun o kadar ya...

Neyse benden de bugünlük bu kadar, kendinize iyi bakın kızlar yarın görüşürüz.

İyi akşamlar...

Günaydın kızlarrr,
Dün bizim de 1 sayfa arkalı önlü Türkçe okuma metnimiz vardı, bir de yine yardımcı kitaptan yapılacaklar vardı. Artık fazla ilgilenmemeye çalışıyorum, kendi yapması için, bilemediklerini soruyor tabii ama her şeyi bana sorma diyorum, sen yap ben en son kontrol edicem diyorum işte, yavaş yavaş olacak inşallah. Ben de kitap almıştım, DEbbie Macomber, 2 gündür onu okuyorum, bayağı keyifli, kitap okumayı özlemişim, eşim de eve geç gelince güzel oluyor, televizyon kapalı, çocuklar ders başında, ben de güzel kiabımı okuyorum.

günaydın canım. bizimde 1 sayfa arkalı önlü Türkçe den fotokopi vardı.metin ve soruları birde kelimelerin 5 haliyle ilgili örnek
verilmiş. Ağaç kelimesini 5 haliyle siz örnek cümleler yazın demiş.

Neyse benden de bugünlük bu kadar, kendinize iyi bakın kızlar yarın görüşürüz.

İyi akşamlar...

günaydın arkadaşlar..ödevlerimiz çok değildi..çabuk bitti..

ölçülerden devam ediyorlar..bugün sbs olacaklar sınıfta..para topladı öğretmen yine..1 sbs testi 1,5 tl..
işte böyle ..yazısını düzeltsin dedi bize..bizim oğlan da inatçı keçi gibi..uğraşınca güzel yazıyor..sonra boşluyor..büyük büyük yazıyor.iste böyle..öğretmen bu konuda sınıfta 4 kişiden şikayetçi..böyle giderse persormas ını 2 veririm dedi...:26::26::26::26::26:

neyse ...yani bizim oğlan da okunacak gibi yazsa iyi olacak...söyledim emir e dün akşam..gerçi öğretmeni ile konuşurken duydu bizi ..evde de söyledim..böyle böyle..çok da söylemek istemiyorum..notları düşüyor..moral motivasyonu kaçıyor sanırım...hem iyi gidiyorsun..daha iyi olacak dersem iyi oluyor..fazla eleştirmek yaramıyor oğluma..neyse bakalım defterine yine çizgi çizdim..satır arasını iki ye ayırıyorum..çünkü b nin göbeğini kocaman yapıyor..harflerin boyutları kötü oluyor..bu sebeple haftleri düzgün yazacak inşallah..işte böyle benden bu kadar..

Günaydın kızlar...

Hafta sonu yaklaşıyor çok şükür zorla uyandım bu sabah yaaa off offf...

Dün akşam eve gittim konuştum oğluşla, belli çok üzgündü oda söz verdi bir daha yapmayacağım dedi.

Dün öğretmen matematik testi vermiş çoğunu okulda yapmış kalan 3 soruyu evde yapmış yine 15 sorunun 14ü doğru 1i yanlıştı.

Babası 1 sayfa test vermiş ama çok basit bir test onun tamamını doğru yapmıştı.

Ben gittiğimde dedesi ile kitap okuyordu 40 sayfa kitabın 26 sayfasını okumuştu kalanının akşam okuyup bitirdi.

Öğretmen ödev vermemişti bende 2-3-4leri 10ar katlarına kadar ritmik saydırdım amaaaaan hepsi birbirine giriyor yahu :)))

Birde çarpım tablosunda 1leri tekrar ettik makine gibi sayıp geçiyor mantığını anlasın istiyorum ama özel bir çalışma yapmadan olmayacak...

Öğretmen dün hep beraber sinemaya gideceğiz demiş oğlum için onun annesi başlatacak demiş artık ne dedi ne demek istedi anlatamadı bir türlü bende dedim ki sor bakalım öğretmen ne demiş diye.

Dün çantasında bonibonu bulmuş çok sevinmiş bütün arkadaşlarıma dağıttım diyor.

Bu hafta hep okula meyveyi 3er tane götürüyor bir iki kerede eti puf tarzı şeyler aldık 2 arkadaşı var onlara da götürmek istiyor sürekli aslında bir taraftan da çekiniyorum çocukların aileleri bir şey der mi acaba diye ama laf anlamıyor ki neyse zaten meyve koyarım artık da :)

Bizde böyle son durumlar işte...

Ayyyy nasıl özendim var ya ne güzel yaa.

Ben çok severim okumayı kitaplar alemi bambaşka hayatla ilişkimi keserim okumaya başlayınca ama nerde son zamanlarda hiç okuyamıyorum başucumda bekleyen 2 kitap her akşam "al işte bugünde okuyamadın" diye kendi kendime söyleniyorum.

Dün akşam oğlum yanımda yattı yine :) kendi kitabımı verdim al şundan bana bir sayfa oku dinleyeyim dedim. Hayır olmaz onlar anne kitabı ben kendi kitabımdan okuyacağım dedi. Pamuk ile Tekir'in ilk 3 sayfasını okudu :)))

Kızına sevindim ne güzel başlamış oda kendi kendine yapmaya, bizde bu yolda ağır ama emin adımlarla ilerliyoruz :))))

Düzelir canım yazısı sıkma hiç kendini, daha kasları bile tam gelişmedi ki çocukların. Birde yazı yazdıkça güzelleşiyor bizimde yazımız kötüdür hele birde çizgisiz bir kağıda yazdıysa okumak hiç mümkün olmuyor ama yavaş yavaş alışıyor düzeltiyor yani. Önlerinde o kadar uzun öğrencilik yılları var ki yaza yaza düzeltecekler :)))

Bu arada öğretmeni her gün görebiliyor olman, öğretmenle aynı dili konuşabiliyor olmanız çok güzel çok şanslısın canım...

Kelimelerin 5 hali ne oluyor ki?

Selam canım,
Benim kızın da yazısı kötü oluyor canım, hızlı yazdıklarından sanırım, her zaman diyorum düzelt yazını diye, ama yine aynı yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…