ailesiyle arasını düzeltmesine yardımcı ol. sorun yaşamışsın onlarla da anlıyorum zor senin için ama emin ol ki binlerce üyesi olan koca KKda eşinin ailesiyle sorun yaşamayan 10 tane kadın bulamazsın...
Bence sanal dünyada fazlasıyla gezinen bir adam, bir adam PC başından kalkmıyorsa bunun başka bir açıklaması yoktur, oyun BAĞIMLISI DEĞİLSE. Çocuğunuz da yok, bence iş bulmak için kendinizi geliştirin, çeşitli kurslar almaya çalışın, kendi ayaklarınız üzerinde durabileceğiniz bir konuma gelin ki rahatlıkla boşanın.
öncelikle Allah yardımcınız olsun.borç elbette ki ödenir,biter.ama eşin tavrına dikkat etmeli,tamam ailelere yardım edilmeli ama gerektiğinde..öyle sürekli oraya buraya para harcarsa huzurunuz kaçar.bu konuda otoriteyi eline almalısın.nasıl başlarsanız öyle gider unutma
sakın ama sakın bu hayat çekilmiyor bu evlilik yürümüyor diye düşünme evlilik sadece dışarda yemek yiyip gezip tozmak değil ki beraber zorlukları da paylaşmak o zaman evlenmeseydik zaten gezip tozsaydık sadece
ileri gitmem zaten canım, öyle bi şeyin mümkünü yok ama işte sorun da burda başlıyo.. nasıl anlıycam bi şeylere yeltense, ben zaten hayır derim de, en azından içim rahat olur. umarım sadece çok iyi yürekli ve nazik bi insan olduğu içindir
uqruna sayfalarca care aranmıs bı konu....Ben de sandım bunlar ya evlı ya bı kac yıldır beraber..Ey ecdadım gor halımızı!Namahrem tenıne dokunmuyo dıye dert eden torunlarını bı gor....Hey gıdı heyy
Merhaba arkadaşlar benim 2 yaşında kızım var.çok iştahsız oynayarak bile yediremeyeceğim kadar inatçı…. değişik değişik yemekler yapıyorum yemiyor.yese bile 2,3 kaşık yiyor daha fazlasını yediremiyorum.ne versem ağzından atıyor.
Benimde 4 yaş 4 aylık oğlum abur cubur yemesinde hiç problem yok ama yemeğe gelince hep o kafa çevriliyor.Abur cubur vermiyorum yinede acıkmıyor sanki vallahi onun yemek saatlerinde psikolojim herşeyim tavan yapıyor. Daha biz tam anlamıyla katıya bile geçemedik
26 aylık oğlum 10.5 kilo 12-13 kilo olması gerekirken…
kilosu13,5 normal ama sağlıklı beslenmiyorr..doktora götürdümm yemesi lazım dedii herşeyi normal dedii ama olmuyor olmuyorr..bunun bir ççözümü yokmuu delircemm artıkk..dedimm bu çocuğa biri bir kase çorba içirsinn aylık maaşa bağlıcam dedimm yapacammda ama kim denediysee yok valla biz pes ettik diyorlarr... offf offf yemeyen bi çocukk ne kadar zorr allahım bana sabır ver dmektenn dilimde tüy bitti.. sizin bir önerinz varrmıı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?