Arkadaşlar tamam güzelde bu aralar tavuk yemeyin derim ben, hindi eti olabilir o da iyi marka olursa. Bir arkadaşımın 7 yaşındaki kızının göğüsleri çıktı haftada 3 gün tavuk yediği için. doktor hemen kesilsin tavuk yenilmesin aşırı hormon var dedi. Bence uzak durun:))
kızlar ben daha öqlen namazımı kılmadım...bugün topiqe giremedim diye girip bir selam vereyim dedim..namaz kılıp tefriciyelerimi çekicem sonrada yemek faslı başlar...sonrasında gelirim kızlar
selam kizlaar, nihayet aksam oldu bu saatte eve girebildim.fransaya gittim geldim.son 4 gunde 2 kez fransaya gittim.bu islerin bittigi gun ben de oturucam insallah.haftasonu benim koci$ parise gidelim diyo. …bide dun kizlarimi okuldan almaya giderken mini kot etek falan giymistim.deri ceketle falan sanirim ince gosteriyodu
ahah herkese oluyor demekki, bnde kilo almıştım,tek bana oldu sanıyordum.Beraber insan daha çok yiyor ve kendi yaptığı yemekleri daha çok begenior atılmasın diye yiyor,beraber film izlerken mısır patlatmak, film de kuru kuru gitmez deyip çay yapmak sonra o da kuru kuru gitmez deyip yanına bişey çıkarmak ah ah...bide çocuğum olsaydı obez olcaktım:)
• seaBahaR ablacım benim menümede yorum yapabilir misin rica etsem yazmıştım
• canım 2 etimek yemişsin sonra tekrar kahvaltıda 2 dilim ekmeqin var...etimekle ekmek arasında hiçbir fark yok cnm...sabah etimek yerine hafifi bişey yeseymişsim menün 4/4lük olucakmış...
• teşekkür ederim ablacım:) çok oluyorum ama sabaha karşı bebeğimi emzirmek için kaktığımda ne önerirsin bana?
• meyve canım
• listeye bakk bide bu liste için diyetisyene gitti kesin kilo alıcakk!!”
mrb kızlar ben de başlamak istiyorum diyete ama karatay diyeti mi yapsam dukan mı karar veremedim.
internette ben de okumuştum en çok rağbet gören bir bu diyet bir de dukan ama Türk halkına en uygun diyet olarak bunu tavsiye edenler var.
içecek olarak meyve suyunun da çok şeker içerdiğini hatırlatmak isterim, tabii ki gazlı içecekler yerine kesinlikle tercih edilmeli. ürünlerin üzerindeki besin etiketlerini okuyarak daha az şeker ve kalorili olanlarından seçebilirsin. maden suyu en sağlıklı içecek bence, yani diğerlerinin yerine tabii.
bir başka özelliğide bol bol su içmek çünkü diyette vücut yağları atmak için suya ihtiyaç duyacak zaten bol bol idrara çıkacaksınız. ama su içmezseniz vücudunuz zarar görebilir.
Günde üç bardak içersem su içiyorum fazlasını zorlayarak içmem lazım bazen işkence gibi geliyor su içmek Nasıl alışabilirim acaba su içmeyi sevmiyorum
Kesinlikle Erikli! Erikliden başka su içmem çünkü tadı güzel ve içimi kolay: Erikliden sonra başka su içtiğimde çamaşır suyu içmişim gibi geliyor.
Doktor dedi… Dedem böbrek ameliyatı oldu, doktor Erikli iç dedi. O günden beri Erikli içiyoruz.
saka daki yüksek kalsiyum çocukların boyunun uzamasınada yardımcı imiş. yasemin bradley söyledi geçen
danone hayat ın broşürü elime geçti 5 tl. bide bunu deneyyeyim dedim, su bi geldi ph si 7.55 8.0 bile değil. aman dedim bir daha almam
genelde vittel içiyorum. kestane cam şişede mesela, plastikler pek sağlıklı değil aslında. haftada bir evian içiyorum çok yararlı, tadını sevmesem de
Az önce eşimle oturduk büyük boy bitirdik yanında da kola…
Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Dursun Buğra, “Günümüzde daha çok fast food, hızlı yemek yeme alışkanlığı, kötü yağlarla yapılan gıdaların tüketimi, aşırı çay, kahve içilmesi, kola, soda, bira gibi gazlı içeceklerin tüketilmesi, sigara alışkanlığının artması, reflüye zemin hazırlar. Tüm bunlar mideden yukarıya doğru asit kaçışını kolaylaştırıcı etkenlerdir” dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?