Popüler Konu Coca-Cola bizim hakkımızda ne düşünüyor ?

Yok yabancılar herşeyi araştırır bizde verileri onlardan alır ve şaşırırız üstelik uzun sürer bu araştırma

Konunun hepsini okumadım başlıklarına baktım(geniş bir zamanda okuyacağım )

Bu araştırmayı Coco Cola değilde Fb falan yapmış olmasın

Coca cola mi oda neydi teeee aslaa icmiyorum cocugumada icirmedim tadinida bilmiyor kizim, icmeyeli cok oldu maden suyum detoks sularim veeeee bitkisel kurlerin canlari sagolsun hemide kk dan birsuru topiklerden birbirimize kur oneriyoruz

Onlar Sonuçtan memnun olmamışlardır eminim ama ben çok mutlu oldum. Asitli içecekler konusunda bu kadar bilinçli olduğumuz için. Bu arada Forumumuzdan izinsiz şirketsel tespitler yapılmasını istemiyoruz.

yalnız okumaya başladığım andan itibaren aklımda kazen bunu nereden buldu vardı

Çocuğum kola hele de coca cola isterse, sulandırılmış dut pekmezi vereceğim. Hatta ve hatta dolapta sizin coca cola şişenizde sulandırılmış dut pekmezi bulunduracağim nihahahahaBunu da yazın rapora

Konu açıldığından beri takip ediyorum,iki gündür arkası yarın şeklinde sonunu merak edip okudum.
Açıkçası çok doğru analiz edebildiklerini düşünmüyorum. Her ne kadar gömmeye çalışsalarda bizi olmamış.
Coca cola okuyorsanız size kendimle ilgili bir detay vereyim. Ben 6 sene öncesine kadar coca cola bağımlısı sayılırdım. Son zamanlarda zeroya sarmıştım. Başka bir içecek asla yerini tutmuyordu. O beğenmediğiniz Karatay beslenmesi sayesinde bıraktım. Şu an ağzıma sürmüyorum ve inanırmısınız kilo almıyorum kolay kolay. Şekersiz olmasina rağmen kilo aldıran ve bağımlılık yapan bir içecek coca cola buna kesinlikle inanıyorum.
Ayrıca Damla suya asla para verip almıyorum. Yemek yediğim restorantta ilk önce hangi suyu sattıklarını soruyorum Damla cevabı gelirse su almıyorum.
Avm'de de aynı şekilde hangi restorant damla satmıyorsa ondan alıyorum suyumu.
Geçen sene tatilde otelde vardı Damla su orada bile üşenmedim dısardaki marketten aldım suyumu.
Kalitesiz,kokan acayip birşey damla su.
Çocuğumda kola içmedi hiç.
Siz bu araştırmalara kafa yoracağınıza su markanızı iyileştirme çalişmaları yapın. Hoş coca cola satan yerler Damla satmak zorunda bırakılıyor diye biliyorum ama bu gidişle kimse kolanızıda satmayacak zira bu su konusunda tek olmadığımı biliyorum,onlarca insan gördüm benim gibi Damla ise kalsın diyen.

Adamlarda haklı şimdi, geleceği şekillendiren kadınlar colayı zararlı buluyor, içmiyor, çocuklarının içmesine izin vermiyor-ki olması gereken bu-. Bizim eve de girmiyor gazlı içecekler, sağlıklı değil.
Yani işin özü Cola baktı kk kadınları yüz vermiyor ondan bunlar

Başlığı ilk gördüğümde "kk sosyolojik açıdan incelenebilecek en geniş platform " diye düşündüm hatta kkda kayıtlı arkadaşlarla konuştuğumuzda da "kk bdvdeki konular psikolog ve sosyologlar açısından incelense Türkiye hakkında genel bir portföy oluşur" diyorduk
Bunu izin alarak yapsalardı eminim çok güzel bir kaynakça olurdu kk ama izinsiz yapmış olmaları başta site yönetimine olmak üzere hepimize saygısızlık maalesef

Valla merveyi salarız üstünüze haa batırır serefsizim

Son düzenleme:
Sigaradan sonra en zararlı bir içeceği çocuklarımıza ltlerce içirecek değildik ya.
Heleki siz kazancınızı israil gibi zalim bir ülkenin askeri birimlerine sevk ettiğinizi açıkladıktan sonra.
Hem savaşın alenen destekçisi ol hem böcekli içeçek yap çocuklarımızı sokakta bulmadık canımızıda.
Hani en kutsalız ya biz ilan ediyoruz ya anneyiz çünkü.
Zalimler için yaşasın cehennem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…