merahaba canım yasadıgın surecı o kadar ıyı anlıyrumkı ben kabus gıbı bır ıkı ay yasadım sen bır ya daha dayan lekeler cpookk azalıyor ama ınsana koyan bunu kendı elınle hemde daha guzel bı cıldın olsun dıye para vererek yaptgımız ıcın affedemyrum kendımı doktoru ve o lanet lazer ı--uygulamasını.ben bın tane doktorla konustum merak etmeen gec 3 yada 4 ayda o lekeler gdıyor benım su an cok az kaldı ama ben farkedyrum tabı o ayrı.ve cıldım de guzellesmedı ustune lekelendım mılyarlar verıp
ama bır yıl gunesı unutcaz maalesef cıldmız hassaslastı ınceldı her an korycu surmek gerek yanı 4 satte bır evde gerek yok.ben yurtdsısımndan cok unlu meladerm adında bı krem sıpars ettım lekeler ve hyperpıgmentatıon ıcın elıme gecsın de bakalım onu kullancam expıgment olaylarına falan grmycem ben cıldı kızartıp tahrs edyo bı de onun travması ıle ugrasamam cunku ben 1 ay tabırı caızse kızamık gıbı gezdım kırmızı kırmızı
cooook pısmanım. ogretmenım ve bu uygulamayı 24 kasımda yaprtdım hala 24 kasım deyıbnce tuylerım urpeyo psıkoljımı coook bozdu ama kurtuldum cok sukur ıkı uc tane lekem var bı de genel olarak ton farklıkılları doktorda leke acıcı kremle ve zamanla tamamen toparlar dedı