Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçti mi yara izin? Bende de olmuştu lazer çiziğinin şekline 2 haftada tamamen kaybolmuştu.
sahun bende ki kızarıklıklar ve dikdörtgen şeklindeki lekeler hala duruyor.18 gün falan oldu.inşallah geçer sinirlerim bozuluyor aynaya baktıkça....
msrea ben güneş kremin üstünefondoten sürüyorum iki gündür solaryuma mı girdiniz diye soruyorlar fondoten olduğu halde çizgi artı yüzümde kızarıklık da var ilaveten sen de farkediyormusun bilmiyorum ama yüzümü yıkarken veya banyoda hafif ovalarken hafif agrı hissediyorum. Şöyleki hepimizn başına gelmiştir eilimizin veya parmagımızın bir yeri kesilir veya derin yara olur yara kapansada elini oraya degince deri altında acı hissedersinya onun gibi bence bizim yüzümüz kesinlikle daha iyleşmedi ve zaman gerekiyor. İzlerimiz içinde bi arkadaş 4 ay sonra geçer diye yazmış çok uzun bir zaman ama sonuçta geçsinde
merhaba,
benimde yüzümdeki izler bayağı soldu ama yüzümü yıkadığımda yada sıcakladığımda bir süreliğinede olsa beliriveriyorlar ya deli oluyorumfazlasıyla sıkıldım artık.inş. hızlı şekilde kurtuluruz.sesimi duyun üzüldüm durumuna ya kahverengi lekelerden sonra şimdi birde bu....
merhaba,
benimde yüzümdeki izler bayağı soldu ama yüzümü yıkadığımda yada sıcakladığımda bir süreliğinede olsa beliriveriyorlar ya deli oluyorumfazlasıyla sıkıldım artık.inş. hızlı şekilde kurtuluruz.sesimi duyun üzüldüm durumuna ya kahverengi lekelerden sonra şimdi birde bu....
sen doktora sordunmu bu çizgiler ne olacak diye ben 9 günlükken kontrole gittiğimde geçicek demişti.Zaman söylemedi
Daha önce yazmıştım bende yaptırdım ama hiçbir sonuç yok..Yani %30 bile bana göre yok..Lekeler vede kalın derim inceldi kılcal damarlar çıktı..Bu iz olayının çözümü bence fraksiyonel lazer değil..Teknoloji bu konuda bence birşey bulmuş değil..Dermaabrazyon yada fenol,aha,tca bunları hafifletebiliyormu?? sanmıyorum..İzelde bu operasyonu yaptırdı ama başarılı olmadı..Kremlerde hikaye ee ozaman ne yapıcaz!!!PRPde yaptırdım hiçbir sonuç yok..Anladımki bunlar show yapıyorlar..Gerçek bu değil!!bugün 23 gün oldu.Kızarıklıklarım yavaş yavaş azalıyor.Ama kahverengi bi atış lekem var o hala duruyor ve bi değişiklik yok...
hanımlar dün ilk seans fraksiyonel co2 lazer seansımı yaptırdım, işlem sırasında epey canım yandı, sonrasında da buz torbalarıyla ancak kendime geldim, şu anda yüzüm berbat halde, kabuklandı, dışarı çıkamıyorum, bundan sonra ne olacak, kaç gün sürecek bu çile, bilgisi ve tecrübesi olan varsa benimle paylaşsın lütfen :)