clexane kullanan hamişler

canım benim yaaa.ben harfiyen uyamıyorum maalesef.günde 2 öğün yiyebiliyorum.aralarda da sebze meyve falan...önemli olan yasaklara uymak değil mi...yasaklara uyuyorum.ama psikolojikmen gerçekten etkilendim.bazen ağlıyorum bile surf bu yüzden.çünkü canım mesela dün akşam bişeyler yemek istedi ama diyet yüzünden yiyemiyorum ve ağlama tuttu beni...neyse inşallah bugünler çabucak geçer.gerçekten kolay değil... ALLAH bebeklerimize de bizlere de sağlık versin inşallah...

arkadaşlar yaaa bişey dicem ben.ben 13 haftalık hamileyim ve 12 hafta içinde 2 günde 1 kahverengi akıntım oldu lavaboya gittikçe.2li test için hastaneye gittiğimde durumu söyledim baktılar ultrasonla bişey çıkmadı.ama dün değil önceki sabah yine başladı.çok yoğun değil ama damla gibi sadece lavaboya gidince geliyor.bir gün arayla tam geçti diyorum yine başlıyor.acaba iğneden mi bu neden yaaa.kk da araştırdım düşük tehlikesi diyolar arkadaşların çoğu ama benim ultrasonda falan bişey çıkmadı...sizlerde de aynı dertten muzdarip olan var mı...?

slm kızlar bende gebeliğiöin 6.haftasındayım doktorum banada clexane verdi göbekten vuruyorum acaba siz koldanmı göbektenmi vuruyosunuz birde ben iğneyi yaparken çok yakıyo sizdede oluyomu?

bendede oluyodu ara ara kanamalar. doktorum iğne yüzünden olduğunu sölemişti

slm kızlar bende gebeliğiöin 6.haftasındayım doktorum banada clexane verdi göbekten vuruyorum acaba siz koldanmı göbektenmi vuruyosunuz birde ben iğneyi yaparken çok yakıyo sizdede oluyomu?

canım öncelikle geçmiş olsun Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. bende gebeliğimin başından berii clexane kullanıyorum ben göbeğimden vuruluyorum kolayıma geliyoo alıştım artık. bi kere bacağımdan vurmuştum mosmor olmuştuu. iğne yakıyoo endişelenecek bişey yok

benimde kanamam oldu 13. haftada ama içerde bi kanama gözükmüyodu tab bu durumda kanam nerden geldi bilinemiyoda
doktorum dinlen diyo her zmanki gbi

bende koldan alıştım yakıyo bazen o çok normal

canım bende kullandım ilk 3ay sadece.hem koldan hem bacaktan vurdum ben.kolum çok morarınca bacaktan devam ettim.ordakiler gözükmüyo diye.bazen acaip yakıyodu vurunca.bazende bişey olmuyodu.bacaktaki vurduğum iki yerde uçuk renkte leke kaldı benim.dikkatli bakınca ben fark ediyorum .belli belirsiz bir leke.bir bendemi oldu bilmiyorum.aspirinde kullandım.

merhaba, ben de mart 09 da dvt teşhisiyle hastaneye yatmıştım, mart09 dan 31.07.09 a kadar da coumadin kullandım, coumadin e ragmen hamile kalmışım..başlarda çok endişeliydim, coumadin le hamile kalınması -yasak gebelik sonlandırılmalı diye okumuştum heryerde ama doktorlar-4 doktora gittim:) - "ya hep ya hiç" kavramından bahsettiler bi de ben adetimin gecikmesinden 4 gün sonra hemen test yaptım çift çizgi çıkınca ilacı bırakmıştım,damar doktorum ve doğum doktorum clexane 0.6 kullanmamı önderidler ama inr değerim yükselmiyor yani ilaç kullanmadan evvel 1.03 clexane ile 1.08 e çıktı ve kaldı , kan pıhtılaşması yüzünden bebek ölür mü karında? ((

slm kızlar..bende 1 haftadır 0,6 lık kullanıyorum...ama dr bana tahlil yapmadan verdi bu iğneyi..sizce zararı olur mu??
dün ve bugün akıntımın içinde çok çok az kırmızılık geldi..sizce bu ne??

kızlar bu iğneyi kullanıpta doktoru normal doğum yaptırcak olan war mı

canım ben atatürk eğitim araştırma hastanesine gidiyorum.2 gün önce sordum doğum sezeryan mı olacak diye ve ekledim clexane kullanıyorum günlük...dr. hayır normal doğum olacak dedi.oysa ki bu topicte normal doğum önerilmediğine dair yazılar okudum ben.
hayırdır sana da mı normal denildi?

slm kızlar..bende 1 haftadır 0,6 lık kullanıyorum...ama dr bana tahlil yapmadan verdi bu iğneyi..sizce zararı olur mu??
dün ve bugün akıntımın içinde çok çok az kırmızılık geldi..sizce bu ne??

bugün de kanlı akıntım kahverengimsi oldu.....ya nolur bişey yazınnnn

bugün de kanlı akıntım kahverengimsi oldu.....ya nolur bişey yazınnnn

canım ben yeni görüyorum.kaç haftalık hamilesin.bende 4. aya kadar devam etti arada sırada kahverengi akıntılarım oldu yani.ama bolca dinlendim.ve dr.a mutlaka gittim.ultrasonla baktılar iç kanama var mı die ama çok şükür bişey çıkmadı.şimdi 7 aylık oldum.sıkıntım yok hamdolsun.
kahverengi akıntı aslında çok da korkulacak bişey değil ama kan geliyorsa bence dr.a danış.hem için rahatlar.fazla stres yapma yalnız.ve ve ve mümkün olduğunca dinlen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…