yanlış bişey söylemiş olmak istemiyorum eğer sil derseniz silebilirim yazdığım şeyi
doktoruma güveniyorum ama araştırmakta istiyorum bundan dolayı yazdım
bende daha önce düşük yaşadım o yüzden kullanıyorum
o doktor farklı iğneler veriyomuş innohep.... bişeyler saydı
yok canım niye silesin
burda hepimiz iyi veya kötü herşeyi paylaşıyoruz bu çok iyi oluyor birbirimizi bilgilendiriyoruz..
ama bak dediğin gibi;
benim doktorum bir kaza geçirmişti 1 ay başka arkadaşları ara ara geldi onun muayenehanesinde görev yaptı...
bir kontrolümde başka bir hastanenin başhekimi
bir kontrolümde yine başka bir uzman doktor
bir kontolümde başka bir prof. doktor..
bak toplam 4 tane uzman doktor ve hepside her kontrolümde bana herşey çok iyi iğneye devam ediyoruz dediler..
sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum geçen hafta ordada aile hekimi doktorlar var sonuçta oda doktor benim kaydımı yaptı tüm bilgilerimi aldı.. kullandığın bişey varmı dedi; bende clexane dedim.. oda hemen kan pıhtılaşması mı var ,iyi kullan dedi.. kan pıhtılaşması için verilir bir sorun olmaz felan dedi..
ayrıca ben bir bebeğimi kaybettiğimde tıp fakültesinde araştırma yapıldı ya kan pıhtılaşması çıkınca ordaki doktorlar bana '' merak etme hamile kaldığında kan sulandırıcı iğneyle bu sorun çözülür üzülmeyin demişti''
bak şimdi bütün bunları yaşadım ben hiçbir doktorda bana bişey demedi
ama bilemiyoruzki yinede bu doktorları anlamak zor..
çarşamba günü ben prof.dr a gidicem ayrıntılı ultrason için.. şimdiden bir yere not ettim.. o gün mutlaka soracam doktora..
kendi doktoruma gidincede soracam
bilgilerimi burada paylaşırım yine sizlerle..