clexane kullanan hamişler

arkadaşlar bende clexane 0.4 kullanıyorum.günde 1 tanede aspirin alıyorum.şuan 12 haftalık gebeyim.şükürler olsun.bendede kan pıhtılaşması ile ilgili problemım var.ben normal doğum yapmak istiyorum ama hayırlısı.doktorum bu konuda daha bi bilgi veermedi.bakalım hayırlısı.allah cümlemize bebğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.bu arada cinsiyetinide söyledi doktor.size soyleyen oldu mu?

bende tahlil yapmadan verdı dondrulmus embıryo ıle hamıle kaldım

bebege gıden kan akımını hızlandırıyo gıbı bısey dedi

devam etcem daha heralde

arkadaşlar bende clexane 0.4 kullanıyorum.günde 1 tanede aspirin alıyorum.şuan 12 haftalık gebeyim.şükürler olsun.bendede kan pıhtılaşması ile ilgili problemım var.ben normal doğum yapmak istiyorum ama hayırlısı.doktorum bu konuda daha bi bilgi veermedi.bakalım hayırlısı.allah cümlemize bebğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.bu arada cinsiyetinide söyledi doktor.size soyleyen oldu mu?

canım 12 haftalıgım bende cınsıyet soylemedı cok erken degılmı cınsıyet soylemek ıcın:uhm:

kızlar içinize kurt düşürmek istemiyorum ama
dün bir doktora gittim öylesine bir doktorda değil çok iyi denilen biriydi ve ben bu iğneyi vermeyi kestim iğnenin bebek üzerinde bi yan etkisi olduğu bulunmuş sana veren arkadaş duymamıştır belki dedi
kafam karıştı. doktorumu arıycam bugün ona sorucam
sizde böyle birşey duyduğunuzu söyleyip doktorlarınıza sorarmısınız

canım ilk defa böyle bişey duydum ..
bak benim doktorum nerdeyse 6 yıldır tanıdığım biri ve bu konuda bir çok doğum yapan hastaları da varr.. böyle bişey olsa bu kadar kişi bu iğneler sayesinde bebeklerine kavuştu.. ve çokta sağlıklı bebekleri var ...
bence bir yanlış anlaşılma veya bilemiyorum yani nasıl birşey bu kafam karıştı..

ayrıca ben inanılmaz pimpirikli biriyim doktorumla iyice konuşmadan birşey yemem içmem..doktorum bir vitamin ilacı verirken bile bana ilacı tüm içeriğiyle anlatır vereyimmi der öyle verir.. böyle yan etkisi olsaydı benim doktorum mutlaka söylerdi.. sanmıyorum ben.

peki sormadınmı doktoruna bebeğe etkisi neymiş neye yol açıyormuş

canım doktorda bi an sersem gibi oldum aklımda ne var ne yok unuttum soracağım bir sürü şey vardı hepsini unuttum sadece neden doktorum bana böyle bişey söylemedi verdi dedim
o arkadaş duymamış olabilir dedi.
ama ben bunu farklı 2 doktorda yazdırdım aldığım eczacı tanıdık hiçbirimi uyarmadı bilmiyo
kullanan insan dolu hiçbirimi uyarılmadı okadar doktor duymadıda bitek dünkümü duydu

bunları düşünüyorum ama yinede araştırmak da istiyorum

ben de 4,5 aylık hamileyim ..tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım.....transferden bu yana günde 1 doz
0,4'lük clexan kullanıyorum...tüp bebeklerde kan akışını düzenlediği için gerekliymiş.....benim doktorumun bir sürü tüp bebek hastası var hepsi de kullanıyor...sanırım hamileliğim boyunca bunu kullanıcam.....
Eğer kan pıhtılaşması yaşamıyorsanız ya da tüp bebek yöntemi ile hamile kalmamışsanız bu iğne zararlı olabilir....ama diğer durumlar için ben ce çok önemli.....

yanlış bişey söylemiş olmak istemiyorum eğer sil derseniz silebilirim yazdığım şeyi
doktoruma güveniyorum ama araştırmakta istiyorum bundan dolayı yazdım
bende daha önce düşük yaşadım o yüzden kullanıyorum
o doktor farklı iğneler veriyomuş innohep.... bişeyler saydı

yok canım niye silesin
burda hepimiz iyi veya kötü herşeyi paylaşıyoruz bu çok iyi oluyor birbirimizi bilgilendiriyoruz..

ama bak dediğin gibi;
benim doktorum bir kaza geçirmişti 1 ay başka arkadaşları ara ara geldi onun muayenehanesinde görev yaptı...
bir kontrolümde başka bir hastanenin başhekimi
bir kontrolümde yine başka bir uzman doktor
bir kontolümde başka bir prof. doktor..

bak toplam 4 tane uzman doktor ve hepside her kontrolümde bana herşey çok iyi iğneye devam ediyoruz dediler..

sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum geçen hafta ordada aile hekimi doktorlar var sonuçta oda doktor benim kaydımı yaptı tüm bilgilerimi aldı.. kullandığın bişey varmı dedi; bende clexane dedim.. oda hemen kan pıhtılaşması mı var ,iyi kullan dedi.. kan pıhtılaşması için verilir bir sorun olmaz felan dedi..

ayrıca ben bir bebeğimi kaybettiğimde tıp fakültesinde araştırma yapıldı ya kan pıhtılaşması çıkınca ordaki doktorlar bana '' merak etme hamile kaldığında kan sulandırıcı iğneyle bu sorun çözülür üzülmeyin demişti''

bak şimdi bütün bunları yaşadım ben hiçbir doktorda bana bişey demedi

ama bilemiyoruzki yinede bu doktorları anlamak zor..

çarşamba günü ben prof.dr a gidicem ayrıntılı ultrason için.. şimdiden bir yere not ettim.. o gün mutlaka soracam doktora..
kendi doktoruma gidincede soracam
bilgilerimi burada paylaşırım yine sizlerle..

bende kullanıyorum bu iğneyi. zararlı olduğunu ilk defa duydum. 2 kere düşük yaptım. tetkikler yapıldı. bu sefer hamile kalır kalmaz ilk gittiğim doktor bu iğneyi verdi. ondan sonra 2 ayrı doktora daha gittim. her iki doktorda gebeliğin gayet iyi gittiğini gereken herşeyin zaten başlatılmış olduğunu bu iğnenin kullanılmasının yerinde bi karar olduğunu söyledi. hem burdan o kadar okuyoruz kullanıp bebeklerine kavuşan anneleri. bunlar bize umut oluyoo. yinede aklında şüphe kalanlar tabiki araştırsınlar ve bizimle paylaşsınlar.

merhaba arkadaşlar.
ben de 13 haftalık hamileyim.ilk bebeğim 9 haftalıkken karnımda öldü.genetik testlere girdim ve homozigot mthfr c(677)t mutasyonu çıktı.hamile kalırsam iğne kullanmam gerekliymiş ve şuan clexane 0.4 kullanıyorum.siz nasıl vuruyorsunuz iğnenizi.dik olarak mı yoksa 45 derece açıylamı giriyorsunuz deri altına.
bir de bana geçen hastaneye gittiğimde metioninden sınırlı diyet verdiler.tam bulantı sıkıntım bitti artık yemek yemeye başlayacağım,canımın istediğini yiyeceğim diyordum ki bu diyeti çıkardılar karşıma.neredeyse hiç bişey yeme diyorlar ya...canım sıkıldı...bebek nasıl beslenecek...bu diyeti ne diye veriyolar.size de verildi mi bu diyet...

benim eşim kolumdan vuruyor 45 derecelik açıyla
karnımda oynatırım diye istemiyorum bacaktanda bazen morarıyo acıyo yatarken zor olur diye istemedim

diyet hakkında hiç bi bilgim yok ama en tatmin edici cevabı doktorun verir canım konuş bakalım ne diyecek

benim karnım büyümeye başladı. acaba göbekten yapmaya devam etsem bi sakıncası olur mu? siz kaçıncı haftadasınız nereden vuruyosunuz iğnenizi

canım senin homozigot mthfr c(677)t mutasyonumu....

etuuba canım sana arkadaşlık daveti attım kabul etmemişsin henüz.aslında msn den falan görüşmek isterim.fikir alışverişinde bulunmak için...ALLLAH bebeğine ve sana sağlık versin canım yaaaa.ve hepimize....

ya bilmiyom aslında ne için kullandığımı. anti-kardiolopın antikorlarıyla alakalı bişeymiş ama anlamadım yanii

canım eliimden gelen bişey olursa seve seve sana burdan yardımcı olabilirim. özelden msj atabilirsin bana

benim karnım büyümeye başladı. acaba göbekten yapmaya devam etsem bi sakıncası olur mu? siz kaçıncı haftadasınız nereden vuruyosunuz iğnenizi

doktoruna sor canım arkadaşım 19. haftada hep göbekten yaptı ama

benim önceden düşüğüm var canım ve kanamalı sürüyor hamileliliğim o yüzden verildi

merhaba macay banada metıonınden sınırlı dıyet verdıler bende prof sınan beksac a gıdıyodum evet hıc bırsey yok gıbı gelıyor ama yararlıymıs ben sadece yasaklı olanlara dıkkat edebılıyorum baska uzman dr lar arastırdı bılmedıgım için bu yedıklerımız kanın pıhtılasmasına sebeb olabılıyormus bır suru makale okudum dıyetıme dıkkat ederken hamıle kaldım bulgur ve bezelye vs aynı dıyet galıba yasak bebek için deger bır tanıdıgım bana bu dıyetı kullanan arkadasının nosunu verdı hıc tanımadıgım bırıydı 2kez dusuk yapmıs ıgne ve dıyet yaparak bebek sahıbı oldum dedı dr a yasakları hıcmı yemecegız tadınadamı bakmayalım dedgınde hıc demıs hem yasaga hem dıyete uymus sabah oglen aksam ve gece harfyen ben baskasının evınde oldugum için sadece yasakları hıc yemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…