merhaba macay banada metıonınden sınırlı dıyet verdıler bende prof sınan beksac a gıdıyodum evet hıc bırsey yok gıbı gelıyor ama yararlıymıs ben sadece yasaklı olanlara dıkkat edebılıyorum baska uzman dr lar arastırdı bılmedıgım için bu yedıklerımız kanın pıhtılasmasına sebeb olabılıyormus bır suru makale okudum dıyetıme dıkkat ederken hamıle kaldım bulgur ve bezelye vs aynı dıyet galıba yasak bebek için deger bır tanıdıgım bana bu dıyetı kullanan arkadasının nosunu verdı hıc tanımadıgım bırıydı 2kez dusuk yapmıs ıgne ve dıyet yaparak bebek sahıbı oldum dedı dr a yasakları hıcmı yemecegız tadınadamı bakmayalım dedgınde hıc demıs hem yasaga hem dıyete uymus sabah oglen aksam ve gece harfyen ben baskasının evınde oldugum için sadece yasakları hıc yemıyorum
canım benim yaaa.ben harfiyen uyamıyorum maalesef.günde 2 öğün yiyebiliyorum.aralarda da sebze meyve falan...önemli olan yasaklara uymak değil mi...yasaklara uyuyorum.ama psikolojikmen gerçekten etkilendim.bazen ağlıyorum bile surf bu yüzden.çünkü canım mesela dün akşam bişeyler yemek istedi ama diyet yüzünden yiyemiyorum ve ağlama tuttu beni...neyse inşallah bugünler çabucak geçer.gerçekten kolay değil... ALLAH bebeklerimize de bizlere de sağlık versin inşallah...