clexane(kan sulandırıcı iğne) kullananlar bakarmısınız!

Aynen canım benim de vermedi ilk adetime 3 gün kala 70,35 ertesi gün 130 ondan 1,5 gün sonra 290 çıktı sadece ii dedi doktorlar..amin canım inşallah bu topikte bebeğimizi kucağımıza sağlıkla aldığımız günleri de yazarız..

Iyi akşamlar:)benim de pıhtılaşma sorunum var Dr 0.2 clexane başlattı bana çok az geldi genelde 0.4 kullanan var.doktorlar neye göre dozu belirliyor?

Canm masallah cok guzel yukselmis hep boyle devam eder ve dedigin gibi bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz

Iyi akşamlar:)benim de pıhtılaşma sorunum var Dr 0.2 clexane başlattı bana çok az geldi genelde 0.4 kullanan var.doktorlar neye göre dozu belirliyor?
Valla canım genelde standart doz 0,4 diyorlar ama kaç kilosun?kiloya göre ayarlandığını söyledi doktorum ama burda bunun testini yaptıran arkadaşlar var önceki sayfalarda yazıyodu hematologları o test sonucuna göre belirliyormuş (antifaktör xa testi)

göbekten cesaret edemiyorum ki 14 - 15 haftaya kadar yapılsa belki yapılır gene de sonra karın büyüyor bebek karna çok yaklaşmış oluyor. ona zarar vermekten korkarım. iğneyi kendim yapmıyorum eşim vuruyor. yavaş yavaş sıkıyor sanki. ya da alıştım çok canım yanmıyor. ama ilk yaptığında çok tedirgindi ve o zaman çok daha yavaş yapıyordu şimdi 10 sn de vurmuş oluyor. :)

bende claxane kullanıyoru 0,4 standart diye biliyordum.önceki hamileliğimde hibor kullanmıştım.iğneyi eşim yapıyor ben cesaret edemiyorum.canım 3-4 gündür çok yanıyo.ben 4 günde bir değiştiriyorum iğne yerlerini.sağ kol,sol kol,göbeğin sağ tarafı ve sol tarafı yapıyoruz.

kızlar merhaba. dün doktora gittim. bebeğimi gördük çok şükür sağlığı yerinde. bebeğe benzemiş bile biraz biraz.
benimki mhftrs 1298 ac heterozigot çıkmıştı sonucum. aslında çok önemsiz bir mutasyon dedi. birçok kişide hiç etkisi olmaz ama ama senin kayıpların çok olduğu için sen iğneye devam edeceksin dedi. ben clexane 4000 kullanıyorum günde bir kere. bir de vitamin kullanıyorum. başka bir şeye gerek yok dedi. internette arkadaşlar yediklerine de çok dikkat ediyor dedim. çok çok etkili değil onlar aşırı sağlıksız beslenmedikten sonra problem olmaz dedi. belki benim mutasyonumun çok önemli olmamasından da olabilir. bilmiyorum ama işime geldi

bi de doğumu sordum. ben clexane kullanan hastalarıma normal doğum yaptırıryorum. hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz dedi. 37 haftada bıraktırıyorum iğneyi. en geç 39 haftada suni sancıyla başlatıyorum doğumu dedi. benim doktorum tüp bebekler ve riskli gebelikler üzerine çalıştığı için böyle bizler gibi hastaları çok diye söylediklerine güvenıyorum. zaten yard. doc. kendisi.
moralim dün baya yerine geldi çok şükür çok güzel konuştu. hayırlısı olsun. bebeklerimiz Allaha emanet

Canm benm masallah masallah cok sevindim ignen ise yariyor bebisin iyi demek gozun aydin allahim tatamina erdirsin :)

Canım boyum1.68 kilom 45 bana dozu az geldi kaç defa sordum Dr a yeterli dedi ne yapacam bilmiyorum korkuyorum ya bir şey olursa diye

C
Canım boyum1.68 kilom 45 bana dozu az geldi kaç defa sordum Dr a yeterli dedi ne yapacam bilmiyorum korkuyorum ya bir şey olursa diye
inşallah birşey olmaz hiçbirimizin bebeğine canım korkma kilon boyuna göre çok az olduğu içindir benim kilom ilk bebeğimden kalan kilolar olduğu için 68 o yüzden sanırım öyle 0,4 boyum da 163 bence yinede bir hematolaoga test yaptır için rahat etsin ben pzt gitcem canım

C
canım ama bana kaç tane doktor göbekten diye ısrar etti hatta kendi doktoruma kaç defa sordum doğuma kadar mı diye bebeğe gelir mi diye ama ısrarla göbekten göbek daha etkili dedi bende ondan sonra koldan yaptırmayı bıraktım hemde kimseye ihtiyacım olmadan yapayım diye göbekten başladım bi cesaretle..hem canım ben iğne görsem bayılırım korkudan normalde ama güven bana göbek yağlı olduğu için acımıyo sadece biraz ilaç yakıyo o kadar hiç korkma ben yapıyosam inan herkes yapar..

Merhaba canm aramiza hosgeldin senn mutasyonlarin ne cikti yani homozigot mu degerlerin heterozigot mu ??
hoşbuldum canım benim:) PAI-1 4G homozigot, GPIIIa Homozigot, MTHFR A1298C, heterezigot mutant ,faktörXIII heterezigot mutant bunlar canım

inş canım öyledir arşamba günü keseyi görmek için çağırdı o zaman detaylı konuşurum.her an ödüm patlıyor birşey olacak diye sen hamilesin galiba rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş

Amin canım inşallah bende ilk bebeğimi doğumuna yakın kaybettim kalbi durmuştu şimdi daha keseyi bile görmedik ama iğnelere başladık hemen..kaybın olunca sevinemiyosun bile korkudan eşim ilk bebeğimizde nasıl bağırmıştı sevinçten herkesi aramıştı falan ama bunda kimseye söyleyemedik yine bişey olursa diye sanırım bu korku doğuma kadar sürecek inşallah sağlıklı bi şekilde alırız da kucağımıza moral vermek için güç vermek için yazarız buralarda yine

Ben 39+5 haftalik bebegimi kaybedince ondan sonra ilk hamileligimde sevinemedim bile. Sonra onun da kalbi durunca ve sonrasinda da bi kimyasal gebelik gecirince simdiki bebegime cok sevindim. Allahin vermesi bile lutuf canim. Sevinmek lazim verdi die. Korku tabi hepimizde var mutlaka ama dengeyi bulmamiz lazim. Iyi dusunelim iyi olsun ins.
Senin bebegin kac haftalikti kaybettiginde?

Benimde aynı canım gün sayıyoduk artık..doğru aslında böyle hissetmemeliyim hergün ağlıyorum bi posta mutlaka ama bunun hiçbişeye faydası yok bol bol dua edip şükretmek lazım..

Benimde aynı canım gün sayıyoduk artık..doğru aslında böyle hissetmemeliyim hergün ağlıyorum bi posta mutlaka ama bunun hiçbişeye faydası yok bol bol dua edip şükretmek lazım..
Aglamamak elde degil. Ne zaman kaybettigin bebegini ne kadar xaman oldu. Benim bugun tam 1 sene oldu. Gecen sene bugun dogdu benim yavrum
Ama halimize hamd olsun. Rabbimiz bi daha yasatmasin.

hoşbuldum canım benim:) PAI-1 4G homozigot, GPIIIa Homozigot, MTHFR A1298C, heterezigot mutant ,faktörXIII heterezigot mutant bunlar canım
Canm benm hayirlisiyla bebeginin kesesini gorursun insallah bakalim ben de persembe gunu gidecegim keseyi gorebilmek icin. Ignenin dozajina gelince gercekten kilon dusukmus acaba doktorun o yuzdenmi 0,2 verdi.. istersen baska doktorlarla da gorus bakalim onlar ne diyecekler.. bana test yapilmadi ama bi prof. Bi de docentle gorustum hepsi de senn kilona 0.4 yeter dedi. Bazi arkadaslar testlerden bahsetti mesele ben de kontrole gidecegim zaman soracagim . Sonucta can bizim canimiz . Hepsi Allaha emanet olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…