- 3 Ocak 2015
- 483
- 352
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yaabu da bizim sınavımız dua etmekten başka çaremiz yok allaha emanetiz..seni çok iyi anlıyorum bende 3 düşük yaptım hala aklımdan çıkmıyor..inş kucağımıza alırız da bu kötü günleri unuturuzAmin canım inşallah bende ilk bebeğimi doğumuna yakın kaybettim kalbi durmuştu şimdi daha keseyi bile görmedik ama iğnelere başladık hemen..kaybın olunca sevinemiyosun bile korkudan eşim ilk bebeğimizde nasıl bağırmıştı sevinçten herkesi aramıştı falan ama bunda kimseye söyleyemedik yine bişey olursa diye sanırım bu korku doğuma kadar sürecek inşallah sağlıklı bi şekilde alırız da kucağımıza moral vermek için güç vermek için yazarız buralarda yine
inş canım güzel haberlerle geliriz sevincimizi paylaşırız:)kiloya göre doz veriliyorsa dr uygun görmüştür ama pıhtılaşma derecesine göre ise o zaman bana yeterli gelmeyebilir..Canm benm hayirlisiyla bebeginin kesesini gorursun insallah bakalim ben de persembe gunu gidecegim keseyi gorebilmek icin. Ignenin dozajina gelince gercekten kilon dusukmus acaba doktorun o yuzdenmi 0,2 verdi.. istersen baska doktorlarla da gorus bakalim onlar ne diyecekler.. bana test yapilmadi ama bi prof. Bi de docentle gorustum hepsi de senn kilona 0.4 yeter dedi. Bazi arkadaslar testlerden bahsetti mesele ben de kontrole gidecegim zaman soracagim . Sonucta can bizim canimiz . Hepsi Allaha emanet olsunlar
Insallah. Zaten bizi biz ankiyoruz ancak. Anneme az evvel anne bugun oglumun dogdugu gun dedim. O amaaaaaan hala unutmadin kizim dedicanım yaabu da bizim sınavımız dua etmekten başka çaremiz yok allaha emanetiz..seni çok iyi anlıyorum bende 3 düşük yaptım hala aklımdan çıkmıyor..inş kucağımıza alırız da bu kötü günleri unuturuz
Kizlar doktorlarimiza guvenmekten baska caremiz de yok sanirim. Allagin dedigi olcakinş canım güzel haberlerle geliriz sevincimizi paylaşırız:)kiloya göre doz veriliyorsa dr uygun görmüştür ama pıhtılaşma derecesine göre ise o zaman bana yeterli gelmeyebilir..
Allahin dedigi olacakKizlar doktorlarimiza guvenmekten baska caremiz de yok sanirim. Allagin dedigi olcak
en çok da bu insanın canını yakıyorbeni ailem bile anlamıyor herkes arayıp duruyor daha çocuğun yok mu diye ne diyeceğimi bilmiyorum inan ki hergün ağlıyoruminş bize sımsıkı tutunurlar bizi bırakmazlar tek tesellim bucanım sen de hamilesin maşallah rabbim bağışlasın size inş kucağına alırsın sağsalim :)Insallah. Zaten bizi biz ankiyoruz ancak. Anneme az evvel anne bugun oglumun dogdugu gun dedim. O amaaaaaan hala unutmadin kizim dedi
3 tane kayıptan sonra insan pimpirikli davranıyor mecburum dr güvenmeyeKizlar doktorlarimiza guvenmekten baska caremiz de yok sanirim. Allagin dedigi olcak
Canım kaç yaşındasın?ben yıl olarak 31 e girdim bizde yıllarca yok askerlikti yok taşınmaydı tayindi hep erteledik hatta bir kere ertesigün hapı içmiştim bilmiyordum ki zaten bu kadar zor olduğunu annelerimiz kaç tane sorunsuz doğurmuş etrafımda da yoktu hiç..ama şunu biliyorum isteseydim de olmazdı çünkü bu nasip işi Allah ol derse olur ancak o yüzden kimseye bişey demek zorunda değilsin sana çocuk yok mu diye sorup seni üzenler Allahın takdirini sorgulamış oluyorlar o yüzden hiç üzülme..ayrıca millette laf bitmez bi tane olur bu seferde ikinci yok mu diye takıntı yaparlar..şimdi sana ağlama dersem tuhaf olur çünkü bende ağlıyorum insanız duygusalız evlat acısı zor ama ben kimsenin lafını takmıyorum artık çünkü Allah biz sabrettikçe mükafatımızı arttırıyor hep bu inançla dik durmalıyız bi de nazara çok inanıyorum ben hamile bi bayan çok göz önünde olmamalı..en çok da bu insanın canını yakıyorbeni ailem bile anlamıyor herkes arayıp duruyor daha çocuğun yok mu diye ne diyeceğimi bilmiyorum inan ki hergün ağlıyoruminş bize sımsıkı tutunurlar bizi bırakmazlar tek tesellim bucanım sen de hamilesin maşallah rabbim bağışlasın size inş kucağına alırsın sağsalim :)
Canım moral oldun banaben 24 yaşındayım 3 yıl bitti 4 e girdik.bu soranlara bebeğim yok diyorum bana diyorlar ki "niye yok" buna diyecek birşey bulamıyorum Allah'a sığındım onlara da akıl İhsan eylesin Rabbim.allahtan ben uzaktayımCanım kaç yaşındasın?ben yıl olarak 31 e girdim bizde yıllarca yok askerlikti yok taşınmaydı tayindi hep erteledik hatta bir kere ertesigün hapı içmiştim bilmiyordum ki zaten bu kadar zor olduğunu annelerimiz kaç tane sorunsuz doğurmuş etrafımda da yoktu hiç..ama şunu biliyorum isteseydim de olmazdı çünkü bu nasip işi Allah ol derse olur ancak o yüzden kimseye bişey demek zorunda değilsin sana çocuk yok mu diye sorup seni üzenler Allahın takdirini sorgulamış oluyorlar o yüzden hiç üzülme..ayrıca millette laf bitmez bi tane olur bu seferde ikinci yok mu diye takıntı yaparlar..şimdi sana ağlama dersem tuhaf olur çünkü bende ağlıyorum insanız duygusalız evlat acısı zor ama ben kimsenin lafını takmıyorum artık çünkü Allah biz sabrettikçe mükafatımızı arttırıyor hep bu inançla dik durmalıyız bi de nazara çok inanıyorum ben hamile bi bayan çok göz önünde olmamalı..
Benim komsum gecen iki cocugu olan bi arkadasimla asansore biniyorduk bana diyo ki sen daha bekle oyle bos bos bak arkadasinin iki tane var insanlar konusuyor iste...Canım moral oldun banaben 24 yaşındayım 3 yıl bitti 4 e girdik.bu soranlara bebeğim yok diyorum bana diyorlar ki "niye yok" buna diyecek birşey bulamıyorum Allah'a sığındım onlara da akıl İhsan eylesin Rabbim.allahtan ben uzaktayım
Canım bu yazdığını kaçırmışım yeni gördüm..benim 7 ay olacak her ayın 19unda içim sızlar..Çok iyi anlıyorum seni..başımız sağolsun Allah kimseye bizede bir daha evlat acısı yaşatmasın evladımızla sınamasın bizi..Aglamamak elde degil. Ne zaman kaybettigin bebegini ne kadar xaman oldu. Benim bugun tam 1 sene oldu. Gecen sene bugun dogdu benim yavrum
Ama halimize hamd olsun. Rabbimiz bi daha yasatmasin.
Merhaba cnm ben dogum yaptim oglum 3 yasinda ve normal.dogum oldu hic bir sikinti yasamadimCanım sen başka doktora git eltimin de öyle problemi vardı doğumu sezeyen oldu ve kanı ğıhtılaştı doğum esnasında baya kan kaybetti sıkıntı oldu yani 2. Bir doktora görünmekte fayda var bnce
Evet doktor da bana yapabilirsin dedi. Ben yaptiriyorum dedi. Ins sikinti olmaz bizim de. Sizi de duydugum iyi oldu. Ins hayirlisiyla bize de nasio olurMerhaba cnm ben dogum yaptim oglum 3 yasinda ve normal.dogum oldu hic bir sikinti yasamadim
Canm merhaba bugun doktorla gorusecektin merak ettim seni nasilsin doktorun neler soyledi?????C
inşallah birşey olmaz hiçbirimizin bebeğine canım korkma kilon boyuna göre çok az olduğu içindir benim kilom ilk bebeğimden kalan kilolar olduğu için 68 o yüzden sanırım öyle 0,4 boyum da 163 bence yinede bir hematolaoga test yaptır için rahat etsin ben pzt gitcem canım
Canım bugün medikal parka gittim hematolog acayip sinirimi bozdu heterozigotum diye benî hiç takmadı sende pıhtılaşma yok boşuna iğne kullanma dedi bırak antifaktör xa testini istemeyi..bizde ege labaratuarına gittik 180 tlye istedik kendimiz 3güne de çıkacakmış sonuç inşallah doktorum da yorumlayabilir..oradan riskli gebelîk uzmanının muayenehanesine gitttik o da aynen iğneye gerek yok dedi ama ben yine de kullanıcam hatta son yappılan araştırmada mthfr 1298 c olmanın gebeliğe olumlu katkısı varmış..yeme içme konusunda da sağlıklı beslen yeter dediCanm merhaba bugun doktorla gorusecektin merak ettim seni nasilsin doktorun neler soyledi?????
sende tek faktördemi çıktı heterozigotCanım bugün medikal parka gittim hematolog acayip sinirimi bozdu heterozigotum diye benî hiç takmadı sende pıhtılaşma yok boşuna iğne kullanma dedi bırak antifaktör xa testini istemeyi..bizde ege labaratuarına gittik 180 tlye istedik kendimiz 3güne de çıkacakmış sonuç inşallah doktorum da yorumlayabilir..oradan riskli gebelîk uzmanının muayenehanesine gitttik o da aynen iğneye gerek yok dedi ama ben yine de kullanıcam hatta son yappılan araştırmada mthfr 1298 c olmanın gebeliğe olumlu katkısı varmış..yeme içme konusunda da sağlıklı beslen yeter dedi
mthfr1298 c ve PAI 4G 5G heterozigot ikisi de canımsende tek faktördemi çıktı heterozigot