• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

clara83 Meme Estetiği Ameliyatı

canım cok iyi bi karar verdin inş seninkide bizim gögüsler gibi cok güzel olcak benim izler 1 sene oldu ve cok hafif silik biçimde duruyor zühtü bey banada vermişti melhem ameliyat izleri için ben bi kaç ay kullandım unuttum felan cokta umursamadım ona ragmen izler coz az kaldı zamanla yok olcak demişti zamanla yok oluyor yani merak etme bide öyle aynadan baktığında gögüsüne bile altını kaldırman lazım ki izi görebilesin dışardan cıplakken bile gözükmüyor korkma yani canım rahat ol

cnım bana 300 cc takıldı ve 85b 85c cup südyen kullanıyorum yani cok ideal bence iyi bi büyüklü başta sana cok büyük gelcek ama 2 ayda iniyor şişleri onun içinde korkma sakın cok iyi olacaktır ondan ufakta taktırma yaptırmışken bu cclerde olsun derim

cnım bana 300 cc takıldı ve 85b 85c cup südyen kullanıyorum yani cok ideal bence iyi bi büyüklü başta sana cok büyük gelcek ama 2 ayda iniyor şişleri onun içinde korkma sakın cok iyi olacaktır ondan ufakta taktırma yaptırmışken bu cclerde olsun derim

çok sağol canım ya inş bende olup kurtulurum yakında, bana da öyle geliyo başta garipsenir ama sonra alışılır. 275 fln iyi o zaman zaten dediğin gibi deniyecekmiş hoca. ben diğer sayfada sana da cvp yazmıştım cnm görmüşsündür umarım.

çok sağol canım ya inş bende olup kurtulurum yakında, bana da öyle geliyo başta garipsenir ama sonra alışılır. 275 fln iyi o zaman zaten dediğin gibi deniyecekmiş hoca. ben diğer sayfada sana da cvp yazmıştım cnm görmüşsündür umarım.

cnm 300 ün altında taktrma bence yaptrıyoruz madem bişeye benzesin dimi;) ağrılarım geçti sadece kasılma var o da önemli değil ağrı geçtiya sonuçta. inşallah seninde iyi olur şimdiden gözün aydın :)

gecmıs ve hayırlı olsun canım ..
atlattın sende ve mutluluguna mutluluk katmıssındır.ozguvende havalarda..
:nazar::nazar::71::71:

cnm 300 ün altında taktrma bence yaptrıyoruz madem bişeye benzesin dimi;) ağrılarım geçti sadece kasılma var o da önemli değil ağrı geçtiya sonuçta. inşallah seninde iyi olur şimdiden gözün aydın :)

cok cok gecmıs olsun umarım en kısa surede tadını cıkarmaya baslarsın.kime ve ne kadara yaptırdın acaba ben haftalardır arastırma ıcındeyım artık beynim patladı yaza kadar halletmek istiyorum :S

gecmıs ve hayırlı olsun canım ..
atlattın sende ve mutluluguna mutluluk katmıssındır.ozguvende havalarda..
:nazar::nazar::71::71:

çokk saol cnm ya evet mutluyum şuan tam olarak şeklini bilmiyo olsamda iyiyim yani :)
giyemedğim içimde kalan elbise bikini sütyenler savulun ben geliyorum :52:

cok cok gecmıs olsun umarım en kısa surede tadını cıkarmaya baslarsın.kime ve ne kadara yaptırdın acaba ben haftalardır arastırma ıcındeyım artık beynim patladı yaza kadar halletmek istiyorum :S

çok saol cnm ama ben tümmmm detaylaı konuyu açtığımda yazmıştım ama tabi kırmam seni tekrar yazarım. hiç düşünme direk zühtü beye git derim:) çok iyi bi dr çok başarılı

bi an önce yaptrki yaza hazır ol:) doktorum zühtü demir 4500 e yaptrdım

çok saol cnm ama ben tümmmm detaylaı konuyu açtığımda yazmıştım ama tabi kırmam seni tekrar yazarım. hiç düşünme direk zühtü beye git derim:) çok iyi bi dr çok başarılı

bi an önce yaptrki yaza hazır ol:) doktorum zühtü demir 4500 e yaptrdım

cok tsk ederim cnm ilgin icin.simdi baktımda zuhtu demir ankaradaymıs ben istanbulda bir doktor arıyorum ama :50:

ank32 cok sevındım msjını gorunce ama sana cvp veremıyorum msj sayım dolmamıs henuz bı kac saat once uye oldum foruma yazamıyorum bu yuzden :S

çok saol hayatım.. aynen öyle zühtü bey 10 numara :16:

canım resimlerine baktım bomba gibi oldun kızz fıstıkkk zühtü beyin eline sağlık burdan ondada bizi böyle fıstık gibi gögüsler yaptığı için cok tşk ediyorummm

benim de 5 gün sonra zühtü beye randevum vaaarrr :)) randevu için bile çok heyecanlıyım. il dışından gelcem ben bikaç gün kalmam gerekirmiy ki ankarada :S neyse sorularımı zühtü beye saklıyım :)) sizden okuya okuya adama sorcak bişey kalmıcak sonraa:)) ankcığımın sayesinde zühtü bey kervanının bi yolcusu da ben olcamm :))

benim de 5 gün sonra zühtü beye randevum vaaarrr :)) randevu için bile çok heyecanlıyım. il dışından gelcem ben bikaç gün kalmam gerekirmiy ki ankarada :S neyse sorularımı zühtü beye saklıyım :)) sizden okuya okuya adama sorcak bişey kalmıcak sonraa:)) ankcığımın sayesinde zühtü bey kervanının bi yolcusu da ben olcamm :))

aa süpermiş canım hadi bakalım inş istediğin gibi olur. benim 10 gün oldu hiç bi problemim yok şuan.
ankcım hepimize yardımcı oldu tekrar teşekkür ederiz ona burdan :)

yani ameliyat olduğun gece hastanede mutlaka kal derim. damardan iğne yapılıyo bi kaç kez onun baya faydasını görceksin:)

zühtü bey çok ilgili iyi bi dr istediğin soruları çekinmeden sor derim.

clara senin göğüs dokun varmıydı ameliyattan önceki durumun nasıldı ??? bende zühtü bey e muayene olmayı düşünüyorum göğüs dokum yok :50:

göğüs dokum var dı ama minnnacıktı kız doku bile denmez:)
ama göğüs çapım geniş benim içi dolu değildi sadece. o yüzden 325 i aldı sanırım. sende 290 koydurursun cnm. nice dokusuz kızlar yaptırıyo bomba oluyo yavrum umudunu yitirme:)
git görüş zühtü bey yaptığı memelride göstersin sana. hemen bi tarh al ve ol kurtul. :32:

aa süpermiş canım hadi bakalım inş istediğin gibi olur. benim 10 gün oldu hiç bi problemim yok şuan.
ankcım hepimize yardımcı oldu tekrar teşekkür ederiz ona burdan :)

yani ameliyat olduğun gece hastanede mutlaka kal derim. damardan iğne yapılıyo bi kaç kez onun baya faydasını görceksin:)

zühtü bey çok ilgili iyi bi dr istediğin soruları çekinmeden sor derim.

hadi bundan sonra da olmaz inşallah bi problemin canım :)) ankara dışından geleceğim için mecburen kalmalıyım zaten hastanede. 2 gün kalcaksın dese yine kalırım yeter ki istediğim gibi olsun :))) mutlu mesut kullan memişlerini canım benimmm :))

Back