evet. böyle birşey demediğimi,ağlamadığımı, lake kabul ediyor. konuya devam edelim lütfenarkadaşlaaaar arkadaşlaaaarrrr,
şu ağlama mevzusunu kapatalım, bununla ilgili biz anlaştık.
Yanlış anlaşılma hassas noktalara dokunma olmuş orada.
Okypete ile ilgili kimsenin düşüncesinde ağlama mevzusuyla ilgili bir şey olmasın.
O konu devre dışı. o cümle de silinecek.
Aman boş ver cidden neler neler yazılıyor burada.ne hakaretler ne yakıştırmalar.düşünsene bana dönek demesinin sebebi mhp içerisinde hala gerçek ülkücü olanlarda var dedim diye .. Akp ye oy verdim evet ama ben ülkücüyüm bunu asla saklamıyorum ve demekki objektifim ki Akp ye oy versemde diğer partilerin yaptıkları güzellikleride görebiliyorum kör değilim yani ama neymiş benim ne olduğum belli değilmiş Tuğrul Türkeş de dönekmiş benim gibiKendileri gibi gözümü kapatmalıyım oy verdiğim partinin dışındakilere
Hangi konuyu kapatıyoruz ben tam anlayamadım mevzuyu bizim su an konuştuğumuz konu mu?evet. böyle birşey demediğimi,ağlamadığımı, lake kabul ediyor. konuya devam edelim lütfen
yok lakele benim aramdaki sorundan bahsettim ben.Hangi konuyu kapatıyoruz ben tam anlayamadım mevzuyu bizim su an konuştuğumuz konu mu?
uzlaşma oldu.. çay versene banada demli lütfenÇayımi, puskevitimi aldım geldim eee sonuç ?
okypete ve benim aramdaki tartışmayla ilgili birşey yazmayın arkadaşlar. Konuya devam edin.Hangi konuyu kapatıyoruz ben tam anlayamadım mevzuyu bizim su an konuştuğumuz konu mu?
bende öyleyim valla, iyi geliyor kafam dağılıyor.Çayımi, puskevitimi aldım geldim eee sonuç ?
Tamam vereyimuzlaşma oldu.. çay versene banada demli lütfen
bir bardak da bana yollasana canım çekti de hastayım kalkıp yapamam şimdi 40 derece ateş ile burda siyaset yapıyorumÇayımi, puskevitimi aldım geldim eee sonuç ?
Kiyamam sana benbende öyleyim valla, iyi geliyor kafam dağılıyor.
:)))bir bardak da bana yollasana canım çekti de hastayım kalkıp yapamam şimdi 40 derece ateş ile burda siyaset yapıyorum
Yalnız siz tartisiyo musunuz ben onun bile farkında değilim ki zaten ben de bizim mevzu mu diye sordumokypete ve benim aramdaki tartışmayla ilgili birşey yazmayın arkadaşlar. Konuya devam edin.
sakarın kullanıyorum zatenTamam vereyim
Yalnız şekersiz
oo feci tartıştık biz..Yalnız siz tartisiyo musunuz ben onun bile farkında değilim ki zaten ben de bizim mevzu mu diye sordum
Hımm şeker mi var ?sakarın kullanıyorum zaten
Yok ortadan daldım ben en son ki kontes ve bebem kapisiyodusakarın kullanıyorum zaten
du bakalım belki bi başkasıyla başlarız birazdantam çayımı ,çekirdeğimi almış gelmiştim ne oldu kavga bittimii..
aradada biz lakele kapıştık. sen o tarafı takip etmişsin:)Yok ortadan daldım ben en son ki kontes ve bebem kapisiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?