İki yıllık mezunusunuz. Marketlerde çalışan arkadaşların çoğu lisans mezunu, keza bu insanlar satış temsilciliği , anketörlük vs dahi yapıyor. Ben iki lisans iki de önlisans mezunuyum. Bir insan liseden mezun olduysa önlisans da bitirebilir. Bu ülkede önlisans bitirmek başarı mı ? Lükslerinize bir çocuk annesi çalışan bir kadın olarak hayran kaldım. Ev iş çocuk üçgeninde sizin kadar şikayetçi olmadığımı farkedilm kendime şükür ettim. Beni bir premses olarak yetiştirmeyen aileme şükür ettim. Güçlü mız mız olmayan tuttuğunu koparan bir kadın olarak kızıma iyi örnek olmak istiyorum buna şükür ettim. Kızıma böyle bir kız olmasına Rabbim koru diyerek buna dua ettim. Konunuz baştan aşağı fiyasko çalışmamak için kendinize hastaşık bile üretmeye çalışmışsınız ama o da olmamış. Allah ibadeti sever ama çalışanı da sever. Gününü faydalı işler için kullananı da sever. Belli ki para sorununuz yok , inşallah da hiç olmaz. Ama hayat çalışmasanızda sizin tarzınıdaki şımarıklıkları kaldırmıyor. Eşiniz oluyor yemek hazırlamak gerekiyor, bebek oluyor emmek istiyor , hayat zorluyor hep çalışmasanızda bi şekilde. Allah zihniyetinizi değiştirmeyi nasip etsin.