Çeker. Ben de halama çekmişim. Ressamlar gibi resim yapar hiç bir resim bilgisi olmadan. Bizde baba taraf hep çizeriz. Kuzenlerim de güzel resim yaparCin Ali çizerim iş güç arasındaoda benm gibi güzel tutuyor kalemi halasına çekmiş
Bende hiç eğitim almadan yaptım bana diyorlarki göster dedim nasıl gosteriyim kendim karalayarak yapıyorum ben dedim. Eğitimde alsam üst seviye olurdum ama kısmet hobi olarak kalsın olsunÇeker. Ben de halama çekmişim. Ressamlar gibi resim yapar hiç bir resim bilgisi olmadan. Bizde baba taraf hep çizeriz. Kuzenlerim de güzel resim yapar
Ben çocukluktan beri ressamlık akademisi var bizde orayı kazanmak istiyordum babam izin vermedi hobi olarak yap dedi. Küstüm resme. Ama içimde bi yerlerde kaldı o. Sonra üniversiteyi bitirdim master kazandım, master okurken dedim artık kendi kararlarımı verecek yaştayım. Gittim kursa yazıldım. 6-7 ay çok güzel aile ortamında bi kurs vardı orda hobi olarak gidip dersim olmadığı zamanlarda resim yaptım biraz da temel bilgilerini aldım. Sonra evlendim kaldıBende hiç eğitim almadan yaptım bana diyorlarki göster dedim nasıl gosteriyim kendim karalayarak yapıyorum ben dedim. Eğitimde alsam üst seviye olurdum ama kısmet hobi olarak kalsın olsun
Sizdede maşallah ilgilenen cokmus.
Olsun olduğu kadar olmuş artık bebeginle buyunce yaparsınız bı sure seni meşgul edicek pandemide var zaten.. her istediğimiz olmuyor işte ortalık düzelsin bende yapicam birşey inşallahBen çocukluktan beri ressamlık akademisi var bizde orayı kazanmak istiyordum babam izin vermedi hobi olarak yap dedi. Küstüm resme. Ama içimde bi yerlerde kaldı o. Sonra üniversiteyi bitirdim master kazandım, master okurken dedim artık kendi kararlarımı verecek yaştayım. Gittim kursa yazıldım. 6-7 ay çok güzel aile ortamında bi kurs vardı orda hobi olarak gidip dersim olmadığı zamanlarda resim yaptım biraz da temel bilgilerini aldım. Sonra evlendim kaldı
Evet o kadar hafifledim ki. Diyorum ki içimde kalmadı çok şükür. Bide kuzenimi destekledim gitti kazandı o akademiyi. 2ci sınıfta şu anOlsun olduğu kadar olmuş artık bebeginle buyunce yaparsınız bı sure seni meşgul edicek pandemide var zaten.. her istediğimiz olmuyor işte ortalık düzelsin bende yapicam birşey inşallah
Kedicik gelsin artıkBenim kedinin tek kulağı kaldı erteleyip duruyorum. Evde artık kış moduna geçiyoruz yavaş yavaş halı döşe perde tak falan. O yüzden bi türlü zaman bulup bitiremedim kediciği
Hani senKedicik gelsin artık
Az kaldı yaa. Mükemmel olmadan bitiremiyom napiiimKedicik gelsin artık
Demiyorki uyuşugumAz kaldı yaa. Mükemmel olmadan bitiremiyom napiiim
Bence gayet başarılı elinize sağlıkBen de resimle ilgiliyim. Ağustos'ta bu resmi yapmıştım. Yorumlarınızı bekliyorum. :)
Eki Görüntüle 2698516
çok teşekkür ederim :)Bence gayet başarılı elinize sağlık
Güzel ne boyası bu?Ben de resimle ilgiliyim. Ağustos'ta bu resmi yapmıştım. Yorumlarınızı bekliyorum. :)
Eki Görüntüle 2698516
Hava atıp durma
Ağızda mi belertiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?