Kız az önce okudum diye buraya yazmışım sildim hemenMaşallah ellerine sağlık
Bende kendimi arıyorumKız az önce okudum diye buraya yazmışım sildim hemen
AradinmiBende kendimi arıyorum
Amin canım aminMana güzel manzara.guzel
Ondan çok hoşuna gitmistir
Rabbim inşallah hepimize nasip etsin.
Canım nasılsın kaç gündür aklıma sen geliyorsun yazacak oldum Azerbaycana selametler diliyorum canım çok üzüldük her zaman yanınızdayızDerste sıkıntıdan Judy ve Nick'i karalamışım. ☺
Eki Görüntüle 2697005
Var olun. Çok sağol canım. Üzülmeyin sevinin Karabağı alacaz inşallahCanım nasılsın kaç gündür aklıma sen geliyorsun yazacak oldum Azerbaycana selametler diliyorum canım çok üzüldük her zaman yanınızdayız ❤
İnşAllah canım inşallahVar olun. Çok sağol canım. Üzülmeyin sevinin Karabağı alacaz inşallah
Hiç deneyimin varmı canim? Hiç boyadinmi.Tablo yapma aşamasına nasıl geliriz yağlı boya ile.. evde ne şekilde ogrenebiliriz malum su an kurslar yok.. ne onerirsiniz kizlar cok istiyorum cizebilmeyi
Hayır sadece karakalem cizimlerim vardı bi donem ama ustunden cok gecti sifirdan baslayıp o asamaya gelmek istiyorum.. biliyorsun dusuklerle ilgili konumu az cok kafa dagitmak istiyorum acikcasıHiç deneyimin varmı canim? Hiç boyadinmi.
Canim tuval alabilirsin kırtasiyeden birkaç yağlı guaj akrilik boya da.. fırçalarıni da al..Hayır sadece karakalem cizimlerim vardı bi donem ama ustunden cok gecti sifirdan baslayıp o asamaya gelmek istiyorum.. biliyorsun dusuklerle ilgili konumu az cok kafa dagitmak istiyorum acikcası
Videolarla ilerletebileceğim isimler biliyormusun ögreticisi guclu olan biri var ise onerirmisinCanim tuval alabilirsin kırtasiyeden birkaç yağlı guaj akrilik boya da.. fırçalarıni da al..
Önce kağıda renk geçişleri yap.. videolar izleyipte deneyimlersin bikac birşey.suluboyada çalışabilirsin resim defterine.. elin yatkinsa öyle ya da böyle yaparsin birşeyler.. bende kafa dağıtıyorum karalayarak boyayarak.
Çok güzel videolar var canim emin ol birinden yararlanirsin.. taktiğini begendiklerim var.. sende bı gezin en başta kolaylık la ilerleyebilecegin bulursun canimVideolarla ilerletebileceğim isimler biliyormusun ögreticisi guclu olan biri var ise onerirmisin
Canım önce küçük bi tuval al. Yağlı boya + fırçalar + yağ ve boya çıkarıcı. Küçük bir tuvale manzara değil de net bişeyler çizmeye çalış. Atıyorum ağaç dalında bir kuş, ya da bir vazo içinde çiçekler falan. Önce kara kalemle altyapısını fazla belli olmayacak şekilde gölge gibi çiz, sonra renklemeye başla. Renklerken de önce açık renkleri yap, istediğin rengi alamazsan üzerinden tekrar bi kaç ton koyu rengini deneyip renkleyebilirsin. İlk aşama için bence daha önce de bi resim geçmişin varsa bunlar yeterli olacaktır. Baktın ki elin yattı başarılı oldun, daha sonra manzara işine geçebilirsin. Bana göre manzara tablosu net resimlerden daha zor. O yüzden önce manzarayla başlama derim ben. İlk yaptığım tablo cami tablosuydu. O zamanlar benim için muhteşemdi ama şimdi bakınca hatalarımı farkedebiliyorumTablo yapma aşamasına nasıl geliriz yağlı boya ile.. evde ne şekilde ogrenebiliriz malum su an kurslar yok.. ne onerirsiniz kizlar cok istiyorum cizebilmeyi
Aynen bekliyoruzCanım önce küçük bi tuval al. Yağlı boya + fırçalar + yağ ve boya çıkarıcı. Küçük bir tuvale manzara değil de net bişeyler çizmeye çalış. Atıyorum ağaç dalında bir kuş, ya da bir vazo içinde çiçekler falan. Önce kara kalemle altyapısını fazla belli olmayacak şekilde gölge gibi çiz, sonra renklemeye başla. Renklerken de önce açık renkleri yap, istediğin rengi alamazsan üzerinden tekrar bi kaç ton koyu rengini deneyip renkleyebilirsin. İlk aşama için bence daha önce de bi resim geçmişin varsa bunlar yeterli olacaktır. Baktın ki elin yattı başarılı oldun, daha sonra manzara işine geçebilirsin. Bana göre manzara tablosu net resimlerden daha zor. O yüzden önce manzarayla başlama derim ben. İlk yaptığım tablo cami tablosuydu. O zamanlar benim için muhteşemdi ama şimdi bakınca hatalarımı farkedebiliyorum
Ortaya çıkaracağın şaheseri sabırsızlıkla bekliyorum mutlaka burada paylaş. Kolay gelsin iyi çalışmalar
Benim kedinin tek kulağı kaldı erteleyip duruyorum. Evde artık kış moduna geçiyoruz yavaş yavaş halı döşe perde tak falan. O yüzden bi türlü zaman bulup bitiremedim kediciğiAynen bekliyoruz
Mutlaka çıkacaktır birşeyler ugrasinca.
Kediyi kulaksız bırakmaBenim kedinin tek kulağı kaldı erteleyip duruyorum. Evde artık kış moduna geçiyoruz yavaş yavaş halı döşe perde tak falan. O yüzden bi türlü zaman bulup bitiremedim kediciği
Çizersin çizersiinn. Yiğenlere mutlaka bişeyler çizilirKediyi kulaksız bırakma
Bende bı sure çizim yapamicam sizler yapın topik öksüz kalmasın.
Ailem gelicek yigenime biseylee cizersam atarım
Cin Ali çizerim iş güç arasındaÇizersin çizersiinn. Yiğenlere mutlaka bişeyler çizilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?