• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cizdiklerimiz

Teşekkür ederim. Markanın boyasından da olabilir. Südor kullandım.
Kesinlikle.. markasına gorede degisiyor ama her markayı bulamıyorum buralarda . Kaliteliyi severim bende
Yeni aldim colorland diye bir marka 🤷
Bide nova color var o çok güzel marka ama kalmıyor burda

Kesinlikle.. markasına gorede degisiyor ama her markayı bulamıyorum buralarda . Kaliteliyi severim bende
Yeni aldim colorland diye bir marka 🤷
Bide nova color var o çok güzel marka ama kalmıyor burda
İnternetten de satın alabilirsiniz aslında imkanınız varsa. Artdeco var mesela o da güzeldir.

Canım önce küçük bi tuval al. Yağlı boya + fırçalar + yağ ve boya çıkarıcı. Küçük bir tuvale manzara değil de net bişeyler çizmeye çalış. Atıyorum ağaç dalında bir kuş, ya da bir vazo içinde çiçekler falan. Önce kara kalemle altyapısını fazla belli olmayacak şekilde gölge gibi çiz, sonra renklemeye başla. Renklerken de önce açık renkleri yap, istediğin rengi alamazsan üzerinden tekrar bi kaç ton koyu rengini deneyip renkleyebilirsin. İlk aşama için bence daha önce de bi resim geçmişin varsa bunlar yeterli olacaktır. Baktın ki elin yattı başarılı oldun, daha sonra manzara işine geçebilirsin. Bana göre manzara tablosu net resimlerden daha zor. O yüzden önce manzarayla başlama derim ben. İlk yaptığım tablo cami tablosuydu. O zamanlar benim için muhteşemdi ama şimdi bakınca hatalarımı farkedebiliyorum 😝
Ortaya çıkaracağın şaheseri sabırsızlıkla bekliyorum mutlaka burada paylaş. Kolay gelsin iyi çalışmalar 😍😘
Cok tesekkur ederim siparislerimi verdim internetten gelsinler bakalım başlayım 🥰

Bende kayıptan sora kafayi verdim çizime 🤗
Rahatlatiyor gerçekten saanada iyi gelecek 🤗
Bende o nedenle ugrasayim istiyorum biraz hatta bi cizim gordum aslinda onu yapmayi cok istiyorum webddn girip yukliycem

Bende kayıptan sora kafayi verdim çizime 🤗
Rahatlatiyor gerçekten saanada iyi gelecek 🤗
Bunu yapmayı istiyorum daha kendime özgün cevirerek

Eklentiler

• FB_IMG_1585498528898.jpg
    FB_IMG_1585498528898.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 26
Back