Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni sandım2 sene önceydi hangi dersti hatırlamıyorum ki
Hiç bakmadım ki ,Yok canım yukarda tarih yazıyor 18 nisan 2016 saat 13:12
Ben karalamaktan bitab düştüm resim defterim bitti. Yeni almam lazmŞimdi de arkadaşımın önerisiyle bi kedi resmine başlıyorum bakalım nasıl olcak
Maşallah sen çok fazla yapıyorsun ben o kadar yapsam bıkarım ya. Ara ara böyle iyidirBen karalamaktan bitab düştüm resim defterim bitti. Yeni almam lazm
Ben cizdimmi çizerim bu aralar stres attırıyorMaşallah sen çok fazla yapıyorsun ben o kadar yapsam bıkarım ya. Ara ara böyle iyidir
Evet stres için birebirdir karalamak. Ben de hep erteliyorum. Yani aslında taktir ediyorum seni. Keşke bende çok yapsam. Ama yatıyorum boş boş.Ben cizdimmi çizerim bu aralar stres attırıyor
Yoksa karalamam sürekli ben
Hamilelikte de miskinlik oluyor haklısınEvet stres için birebirdir karalamak. Ben de hep erteliyorum. Yani aslında taktir ediyorum seni. Keşke bende çok yapsam. Ama yatıyorum boş boş.
Orası muhakkakHiç yaramaz bı bayan değilim halbuki
Aynen canım yaa yatarak geçiriyorum günlerimi. Ama kediyi yapıyorum ya çok iyi geldi az kaldı yarına inşallah bitiririm. Kendi kedimi çiziyorumHamilelikte de miskinlik oluyor haklısın
Ben terapi niyetine yaparım yoksa baya aradan zamanda gecer yapmadigimda
Başla başla kendine iyi gelecekse bekliyoruzAşka geldim yaaaaaaa. Harikasınız. Neyseki benim de yeteneğim var ama elimde çizim yok uzun zamandır çizmiyorum bu topik sayesinde başlıyoruuuuuuuuuuummmmm
Maşallah ellerine sağlık