Cizdiklerimiz

Kesinlikle merak kucuklukten geliyor el becerisiyle alakalı. Ben daha farklı şeylerde yaparım mesela. Resim boyama haricinde. Dikim tasarım her türlü
Bende de o dikim tasarım yok, el isleri var :) ne guzel baya yetenek var :) modelistlik okumuşsunuz hem ne guzel. Benim yaş biraz daha kucuk olsa resim okumak isterdim ben de. Yeteneğin olduğu bölümleri okumak en güzeli. Kendini gelistiriyorsun:)

Güzel Sanatlar bölümü güzel.Kendini daha fazla geliştirip yapmak eminim çok zevklidir. Ama nasip olduğu kadar artık. Her istediğimiz olmuyor hayatta

Yaş cokmu buyuk

Güzel Sanatlar bölümü güzel.Kendini daha fazla geliştirip yapmak eminim çok zevklidir. Ama nasip olduğu kadar artık. Her istediğimiz olmuyor hayatta
Aynen olmuyor malesef. Kendimize hobi olarak devam ederiz biz de ❤

Reactions: H M
31 yasindayim:))) üniv okumak icin deil ama üniv. Bitirip ise girmek icin gec sanirim:) Ben normalde başka bi bolum okudum. Ama tabi istediğim hep resim bölümüydü. Olmadi.
Öyle aynen isteyen için geç değil aslında tabi de iste , nasip kim oku tam ortasına atabilmis ki.

Kesinlikle merak kucuklukten geliyor el becerisiyle alakalı. Ben daha farklı şeylerde yaparım mesela. Resim boyama haricinde. Dikim tasarım her türlü
Dikiş nakış deme bi ara hobi amaçlı bi kursa gitmiştim iyi çuvallamıştımben çizim kursuna boşa gitmiyim paraya yazık olmasın

Ben de çayımı aldım içiyorum

Eklentiler

• IMG_20200924_233536.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 24
Baya geç yapıyorsun çay keyfini.. afiyet olsun.bebis yenimi uyudu.
Yok canım ya ondan değil eşim bu hafta gececi 1 de işe gidecek 1 saat önce uyandı yiyecek bişeyler hazırladım çay demledim gitmeden yiyor

Yok canım ya ondan değil eşim bu hafta gececi 1 de işe gidecek 1 saat önce uyandı yiyecek bişeyler hazırladım çay demledim gitmeden yiyor
Himm anladim baya geç gidiyormuş.
Haklısın öyleyse.. afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…