- 14 Haziran 2019
- 13.278
- 47.007
Bişeyler yapıyorum kuzu işte yapmaya calısıyorum dıyeyım babamdan gecmiş bu ozelliğim oda cok yaparmıs yaglıboya tablolarMervem çokta güzel sende de var yetenek maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişeyler yapıyorum kuzu işte yapmaya calısıyorum dıyeyım babamdan gecmiş bu ozelliğim oda cok yaparmıs yaglıboya tablolarMervem çokta güzel sende de var yetenek maşallah
Yapalım mervem kafamız dağılıyor. Bende suluboya Alicam biraz suluboya yapicamBişeyler yapıyorum kuzu işte yapmaya calısıyorum dıyeyım babamdan gecmiş bu ozelliğim oda cok yaparmıs yaglıboya tablolar
Suluboya ile hıc calısmadım o biraz kontrol etmesi zor gibi geliyor bana ondan deneme cesareti bulamadım kendımde olmazsa diyeYapalım mervem kafamız dağılıyor. Bende suluboya Alicam biraz suluboya yapicam
Yok yok oda zor değil. Aslında onla tonlar da oynamak daha kolaySuluboya ile hıc calısmadım o biraz kontrol etmesi zor gibi geliyor bana ondan deneme cesareti bulamadım kendımde olmazsa diye
Vauuuvv diyorum sen hangi şehirdesin canım?
Gelcenmi yoksaVauuuvv diyorum sen hangi şehirdesin canım?
Oraya gelmek için uçmak lazımGelcenmi yoksa
Bunu ilk kime benzettim biliyor musun Kazen abiyeo da 2 metreye yakın boyu varmış ya ondan
Doğrudur hiç aklıma gelmediBunu ilk kime benzettim biliyor musun Kazen abiyeo da 2 metreye yakın boyu varmış ya ondan
Ama bu kısa kii hem bi o kadarda yerin altında var gibi gözüküyorBunu ilk kime benzettim biliyor musun Kazen abiyeo da 2 metreye yakın boyu varmış ya ondan
Resmi ilk gördüğümde boyu uzun geldi bu Kazen abi dedimAma bu kısa kii hem bi o kadarda yerin altında var gibi gözüküyor
Nerde gördünüz ya vallaResmi ilk gördüğümde boyu uzun geldi bu Kazen abi dedim
Diyet grubunda kendi boyunu yazmıştıNerde gördünüz ya valla
Cinler kış kış diye bı bişey deniyorduCin Ali yi de kabul ediyormusunuz