Bence korelmez insan yine yapar yapabiliyorsa bekleriz inşallahBenim kizimda resim yapiyor.Ben de eskiden guzel yapardim ama o kadar koreldim ki simdi Cinali bile cizemem herhalde.Kizimin resimlerinden koyacagim buraya insallah.Cok guzel topik
3 harfliler diyelimCinler kış kış diye bı bişey deniyordu
Kız Cin Ali çizilmez mi yapma sen de o kaaa değil yaniBenim kizimda resim yapiyor.Ben de eskiden guzel yapardim ama o kadar koreldim ki simdi Cinali bile cizemem herhalde.Kizimin resimlerinden koyacagim buraya insallah.Cok guzel topik
Kız Cin Ali çizilmez mi yapma sen de o kaaa değil yaniben çizdim önce buna inanmalısın sen de yaparsın
Bunu alabilir miyim
Teşekkür ederim ellerine sağlıkTabiki
Bekleriz ekleyin tabiki.. benim hoşuma gidiyor çizmek paylaşıyorum burda başka arkadaşlarda koyuyor güzel oluyor canimBende eklerim artık cizdikce
:))Ben de bi tane deneme yaptım you tubedan video izleyip size gelsin son çizim olarakyetenekli arkadaşları tebrik ediyorum
Prangalı elın ucurdugu kelebek der susarım.Bonjur bı kadın sanırım
Ellerine saglık bayıldım
Yok yok yeteneklilere bırakayım ben değerli yerleri:))Yapılır yapılır kara kalem le devam et bence biseylee karalayinc olur
Yaa?Ellerine saglık bayıldım❤
Herkesin ellerinden kayıp giden kelebekler oluyor uzanipta tutamadığımiz.. belki yakalanır birgun..Prangalı elın ucurdugu kelebek der susarım.
Sadece cizimde basarili degılsın sen, fikir Olarakta cok basarilisin nacizane. Anlamam hıc ama, bakmaya doyamadım.