saat 7:30 da akşam yemeğimi yedim.(7 yi 20 geçe işten geldim çünkü)
öğlen fazla kaçırmışım galiba yemek canım istemedi.suyuda çok içiyorum.
10 fındık, biraz karpuz,1 bardak limonata içtim.
dışardan geldin ya o yüzden canın bi şey çekmemişdir.inşallah yatana kadar acıkmazsın.yarın yaz açıktın mı acıkmadınmı .ona göre bi şey dicem sana çalışanlara özel.
hoşbuldum canım.dün 3 öğün yedim.bugünse 2 öğün.birşey farketmez heralde birgün 2 veya 3 öğün olsa.
çayı pek içmem ,içersemde tatlandırıcılı, günde belki bir bardakcık oda.
neskafeyi asla şeker koymam.günde 3 fincan mutlaka içerim.
sen başlayalı 1 ay kadar oluyor sanırım ne kadar kilo verdin canım.
kız ben dayanıklıyımdır.akşam acıksam bile yemekten sonra ağzıma hiçbirşey koymam.
merak ettim şimdi ne diycen de hele yaaa.
ya kzılar selülit için bişiler yapan ve faydasını gören var mııı?:44:
ya kzılar selülit için bişiler yapan ve faydasını gören var mııı?:44:
iyi vermişsin herşeyi yiyerek vermek güzel.zaten işin püf noktası ara ögün yememek ve akşam erken yemek.
bende bazen az yedim bazen çok yedim derken 5 ayda 9 kilo vererek 75 ten 66 ya düştüm.:118:yavaş yavaş gidiyor benimkide
işte.hareketsizim,işim masabaşı malesef.
boyum 1,63 hedefim 55 kilo olmak.
nerdeyse 2 kilo gitmiş ayda aynı bunun gibi.yavaş vermek en güzeli kalıcı olması da dah güzel ayyy
evet yaa öyle valla.sürekli alıp vermekten vücudum deforme oldu.
benim en büyük kilo alma sebebim akşam yemeklerini saat 9 da yememiz.(işten gel yemek yap anca o saat oluyor malesef)
ama 2 gündür eşim kendisi yiyiyor valla, ben erken yiyeceğim artık.gitmeyecek yoksa bu kilolar.
ben de kocayı takmıyorum valla,kendi yiyor.kız sen benim ikizimmisin bizde 9 da yerdik önce
ben yapmadım minnakım ama geçenlerde pembe maskeyi yapanları duymuştum,hani yüze yapıyolarya cilt düzelsin diye orayada yapıyolarmış
yapmadım canım ama yapacam inşallah.yosun yağıyla masaj yapıp streç filmle sariyorsun yatıyorsun.faydası çok oluyormuş.
kimse birşey yazmamış bugün,nerdesiniz kızlar.
sabah 8:30 da 2 poğaça yedim, 1 neskafe içtim.
öğle 13:00 de 1 poğaça,1 salatalık,1 armut yedim.
karbonhidrat çok oldu ama başka seçeneğim yoktu.yemeğimi evden getiriyordum fakat bugün getiremedim.sabahtan çarşıya gitmem gerekiyordu.
seni unuttum fburcu arkadaşım nasıl gidiyor.eksiliyormu yavaş yavaş fazlalıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?