Zaten ben de buna benzer bişi yapıyorum canım DKZ demiştim hani önceki sayfalarda açlık-tokluk dinyallerine göre
Ama ben atıştırmayı çok çok çok sevdiğim için bazen aç olmadığım halde gözüm kayıyor çikolatalara bisküvilere tatlılara o yüzden aslında öğünlerimi az tutmam benm için daha iyi gibi:44: Ben de doyana kadar istediğimi yiyorum ama en azından öğleyin az yemeye çalışıyorum çünkü biliyorum ki tatlı krizim gelicek
Ama geçenlerde karbonhidrat kesen diytlerden birine başlamaya ciddi ciddi karar vermiştim ki ilk gün normalde saat 2de yatan ben başağrısından ve yorgunluktan saat 7de uyuyakalınca dedim bu diyet bana göre değil, 3 kez kb ye ciddi anlamda sınırlama getiren bi diyet uyguladım üçündede başağrım oldu en sonunda da uyuyakaldım, benim bünyeme yaramıyor demek. Ve bu çok önemli bence vücudumuzu dinlemek...
Senin diyetine gelince aslında doyana kadar yemek mantıklı ben de ara öğün taraftarı değilim ama anlayamıyorum nasıl duruyorsun 12den 6ya kadar diye:44: Hiç arada aklına bişiler atıştırmak gelmiyor mu yaw
Ben tok olsam da gözüm tatlılara kayıyor gıcık oluyorum kendime