- 13 Nisan 2015
- 24
- 12
- 28
-
- Konu Sahibi misketyuvarlayan
yemin ediyorum böyle yorumlar alacağımı bilmiyordum. allahım nasıl mutlu ettiniz ya sizi yerimOHA. Bu sen misin? E çok güzelsin ya be? Hiç de bakımsız gibi durmuyorsun. Uzun kuzguni saçlar, çıkık elmacık kemikleri, karakteristik güzel bir surat. Ne cildinde ne kilonda bir sorun var. Yüzün de ciddi çok hoş. Bir de uzun boylu ince bir vücut yapın var gibi. Yemin ediyorum kafayı mı yedin? Manyak mısın kızım sen?
teşekkür ederim ya iyi ki varsınızGayet güzelsin
Kendine güven biraz ya
Erkekler özgüvenli kızlardan daha çok hoşlanır
Ne istediğini bil kararlarında kesin ve net ol basın dik olsun yeter
Sen kendini beğen her sabah aynaya baktığında gülümse kendine ve sukret
dediklerini dikkate alacağım teşekkür ederimSenin tipindeki kızlar Amerikan bağımsız filmlerinde başrol oyuncusu oluyor. Bir de tavsiyem hafif hippi/bohem tarzı sana yakışır.
ben bu gazla giderim çok sağolvalla şimdiki kızlar tornadan çıkmış gibi, aynı burun, aynı dudak, aynı saç, aynı kaş, aynı lens.. sen çok dikkat çekici ve farklı bir kızsın ben beğendim seni :)
çok teşekkürler resmen mutlu ettinizGuzelsin
niye kikeşke çirkin olsaydım diye düşündüğüm çok olmuştur .
hemen koşuya başlıyorum teşekkürler :)Canım çirkin falan değilsin. Cildin, saçların gayet hoş. İlla değişiklik olsun dersen, çok hafif bir makyaj ve güzel bir giyim tarzı oluşturabilirsin ayrıca spora başlamanda da fayda var. Beğendim ben de seni. Takma kafana lütfen.
ergenlikte herkes kendini çirkin hisseder genelde.19 yaşındayım
kendine çirkin mi diyorsun. yuhhh artık. fıstık gibisin beeeşu anki halim böyle. sence saçlarımı uzatmalı mıyım? ve nasıl buldun kendine yakışan şeyleri araştırarak mı yoksa yardım mı aldıın
şu an 32 diş sırıtıyorumBence boyun posun manken gibi yüzün gayet güzel :) çok istiyorsan bir rimel, bir allık, bir hafif renkli ruj yada parlatıcı harika olur.
Ama hiçbir zaman eksik etmeyeceğimiz tek şey kocaman bir GÜLÜMSEME :)
özgüvensiz,çirkin ve bakımsızım 3 lü kombo yaptım yani anlayacağın
çok teşekkür ederimkendine çirkin mi diyorsun. yuhhh artık. fıstık gibisin beee
haklısınız çoooook haklısınızHem cok gencsin, hem güzelsin, hemde en en önemlisi sagliklisin.....Yuuuuhhhuuuuu daha ne olsun be güzelim. Ha birde okul ve meslekdede basarini saglarsan, yemede yaninda yat olursun resmen.
Bu arada gelecegini cok iyi düsün, daha 19 yasindasin, muhakkak oku, meslek sahibi ol, ayaklari üzerinde dur. Basari insani en güzel gösteren sey...Güzellik hic önemli degil...cok gelisim kitaplari oku, buda senin zihnini acar...ve kendini sevmeyi ögren...