çirkinim

misketyuvarlayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2015
24
12
28
çok şükür sağlıklı biriyim ama insanız işte hep daha fazlasını istiyoruz. ben de güzel biri olmak isterdim. beğenilen. ama işte değilim. özgüvensizim. bakımlı nasıl olunur onu bile bilmiyorum. beni sadece arkadaş olarak görüyorlar sonsuza kadar yalnız kalacağım. çok mutsuzum

çirkin misin yoksa özgüvensiz ve bakımsız mı?
ikisi arasında dünya kadar fark var

Aynı yaştayız, önemli olan sağlık ve kalp temizliği bunu unutma ve güZellik görecelidir, kimisi seni beğenmez kimisi beğenir hepimiz için geçerli Allah böyle yaratmış:)

canım yaşın daha çok küçük...öncelikle kendini sev..illaki bakımlı mı olmak istiyorsun saçlarına fön çek düzleştir yada maşa yap..yüzüne bir allık bir rimel birde ruj...bunlar seni o anda iyi hissettir ama dediğim gibi sen kendini sev..haline şükret çünkü birçok insanda olmayan sağlık sende var..

Sen kendini beğenmiyorsan başkaları seni neden beğensin? İşe kendini sevmekle başla...

Ahh be canım,
ne güzel sağlıklısın
bence çirkin değil bakımsızsın
ufak dokunuşlarla, zaten varolağan güzelliğini dışa vurgulamalısın bence sadece ..

Merhaba canım, ben de epey kilolu ve şu aralar bakımsız biriyim ama bakımlı nasıl olunur sanırım şunlar:

-sağlıklı beslenmek ve günlük en azından yarım saat yürüyüş gibi bir spor yapmak.
-su içmek bol bol
-cildine bakmak (cilt tipine uygun temizleme, tonik sürme, nemlendirme gibi bir seti sabah akşam uygulamak=
-sık sık duş almak
-saçlarının düzgün olması: şampuan +saç kremi ile yıkadıktan sonra elektiklenmeye karşı saç bakım ürünü sürüp düzgünce kurutmak
-kıyafetler: çok pahalı/çok ciks olmasına gerek yok, düzgün olsun, uyumlu olsun, temiz olsun, ütülü olsun.
-makyaj: cildinde sorun yoksa fondoten sürme derim. Bunun dışında makyaj yapacağım diyorsan sana yakışan bir göz kalemi/eyeliner, rımel, dudak parlatıcısı yeter de artar bile.

Bence bunalrı yaparsan bakımlı olursun. Kadınlar klübündeki konular da bu dünyaya girmek için gayet iyi bir başlangıç :) Bakımlı olduktan sonra da özgüvenin belli bir oranda artacaktır bence.

Sen kendini beğenmiyorsan başkaları seni neden beğensin? İşe kendini sevmekle başla...
ya ama şimdi ben kendimi sevsem birden adriana lima olmayacağım ki görünen köy kılavuz istemiyor
ellerine sağlık güzel açıklamışsın ama şöyle bir durum da var ki makyaj bana hiç mi hiç yakışmıyor. hani doğal güzelliğim yok bari makyaj deneyeyim dedim allah yarabbi o ne surat yemin ediyorum insanlıktan çıktım :d

makyajdan kastın nedir?
kendini palyaço gibi boyuyorsan tabi yakışmaz.
19 yaşında yapılacak makyaj göz kalemi, çok kuyruklu olmayan bi eyeliner, rimel ve çok iddialı olmayan bir ruj dan ibaret olmalı.
vücut bakımını düzenli olarak yapmalısın. epilasyon, duş alma, parfüm kullanma gibi.
saçını da boyatma, modern ve yaşına uygun bi kesim yaptır.

Ben etrafımda "bu kızın da yüzü ne çirkin" dediğim çok çok az kıza rastlıyorum. Hatta neredeyse hiç. Gerçekten aranızda bunu diyen var mı hiç arkadaşlar yani bir kızın sırf yüzünü çirkin bulan? Erkekler ne düşünür bilmem ama bence çirkin yüz diye bir şey yok. Ha olacak "kusurlar" nedir işte hepimizin başının belası akne gibi şeyler veya ideal vücut denen zımbırtıya yakın olmamamız sebebiyle yüzümüzün çok tombul olması vs. Bunlar yoksa bir insan neden çirkin olsun hiç anlam veremiyorum. Bence kesin abartıyorsun :) Bence makyaj şart değil zaten. Veya hani böyle ağır, kadın gibi yapma da belli belirsiz yap o da olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…