çirkinim

bakimsizken kimse guzel degildir....
oncelikle kendini sevmelisin ve gunluk-haftalik-aylik bakimlarini ihmal etmemelisin. asla kusurlarini soylememelisin.
kendini sevmen icin bi sebebinin olmasi gerekmiyor. kendine deger verdikten sonda disardan deger beklemelisin

Kendini güzel hissetmek makyajla olsaydı.. Akıl verenler çıkmış saçını yap, makyaj yap diye.. Onlar sadece bir örtü, o örtü kalkınca ya da bırakın kalkmayı kişi örtünün altındakini bilmiyor mu? Hadi başkasını kandırdın, ya kendini?

Bdv'de son zamanlarda cirkinlaerden gecilmiyor. :KK48:

Ben seni cok hos buldum. Saclarin, yüzün güzel.
Tek sorun durusun, oda özgüvene bagli zannediyorum.

çok şükür sağlıklı biriyim ama insanız işte hep daha fazlasını istiyoruz. ben de güzel biri olmak isterdim. beğenilen. ama işte değilim. özgüvensizim. bakımlı nasıl olunur onu bile bilmiyorum. beni sadece arkadaş olarak görüyorlar sonsuza kadar yalnız kalacağım. çok mutsuzum
profildeki sen misin?sensen çirkin değilsin..derlerki allah baht güzelliği versin..
hem çok güzel olupta ne yapacaksın?..
güzellik görecelidir ve geçici..

Bence kesinlikle çirkin değilsiniz, çok karakteristik ve hoş yüz hatlariniz var, farklisiniz. Son zamanlarda herkes birbirine benzemeye başladı sanki, zaten bu coğrafyada birçok kişinin yüz hatları benziyor birbirine, bir de ayni saç, makyaj, giyim olunca klonlanmış gibi geziyorlar. Dikkat ederseniz son zamanlarda model olarak sizin gibi farklı ve karakteristik hatlara sahip kişiler seçiliyor, fiziğiniz de genel anlamda gayet iyi görünüyor ama dedikleri gibi bir tek gülümseme eksik. Ben daha 20 yaşındayım gerci ama erkekler hakkinda şu ana kadar öğrendigim en önemli şeylerden biri gülümseyen, neşeli, enerjik görünen kizlardan gerçekten hoşlanmaları. Çirkin veya ortalama olmasına rağmen böyle olan kızlar erkekleri kendilerine hayran edebiliyorlar. Bu arada her şeye gülen, cıvık ve şımarık kızlardan bahsetmiyorum ama yanindayken pozitif enerjiyi hissedebildigin kizlardan bahsediyorum.

Son düzenleme:
Profil resmindeki sensen çirkin falan değilsin hatta gayet hoşsun. Lakin tek derdin görünen o ki ergenlik... Şöyle birkaç sene geçsin güzel olduğunu kendinde fark edeceksin ve güleceksin bu günlerine. Özgüvenin de tamamen kendini çirkin sandığın için kendi ellerinle katlettiğin bir durum. Güzel olduğunu fark edene kadar biraz bakımlı olarak gözüne hoş gelip özgüvenini yükseltebilirsin. Saçını boyat, eyeliner gibi yeni ürünler dene, tarzını değiştir, yeni saç modelleri keşfet.. Eminim iyi gelecektir tatlım.
Not: Bende kendimi ergenlikte güzel sanardım kendimi beğenmekten ölürdüm, ergenlikten çıktıktan beri çirkin hissediyorum herkes gider mersine ben giderim tersine napıcan...

Profil resmindeki sensen çirkin falan değilsin hatta gayet hoşsun. Lakin tek derdin görünen o ki ergenlik... Şöyle birkaç sene geçsin güzel olduğunu kendinde fark edeceksin ve güleceksin bu günlerine. Özgüvenin de tamamen kendini çirkin sandığın için kendi ellerinle katlettiğin bir durum. Güzel olduğunu fark edene kadar biraz bakımlı olarak gözüne hoş gelip özgüvenini yükseltebilirsin. Saçını boyat, eyeliner gibi yeni ürünler dene, tarzını değiştir, yeni saç modelleri keşfet.. Eminim iyi gelecektir tatlım.
Not: Bende kendimi ergenlikte güzel sanardım kendimi beğenmekten ölürdüm, ergenlikten çıktıktan beri çirkin hissediyorum herkes gider mersine ben giderim tersine napıcan...
Aynen ben de o zamanlar kendimi beğenirdim şimdi fotolarda bakıyorum neyimi beğeniyormusum diyorum çok sıradan buluyorum o halimi kaldı ki bütün ergenliktekiler yaşıyor bu başkalaşım halini. Biz güzel sanan gruptanız.:KK48::KK48::KK48::KK48:

çok şükür sağlıklı biriyim ama insanız işte hep daha fazlasını istiyoruz. ben de güzel biri olmak isterdim. beğenilen. ama işte değilim. özgüvensizim. bakımlı nasıl olunur onu bile bilmiyorum. beni sadece arkadaş olarak görüyorlar sonsuza kadar yalnız kalacağım. çok mutsuzum
canım kesinlikle çirkin değilsin ama erkek arkadaşın yok diye böyle düşünüyorsun herhalde..Erkekler biraz daha minyon kadınlardan hoşlanıyormuş..Ya da belki konuşma tarzınla alakalı...Yoksa yüzün enerjin çok güzel..Yabancı artistlere bile benzttim biraz :)

sosyal medyadan unlu takibi yapiyorsan bunu birak.
tv`yi hayatindan cikart.
bak sonra kendini nasil rahat ve hos hissedeceksin. :KK25:

ya sen çirkinmisin be. şimdi kendimi göstericem olmıycak neyse. çirkin bile olsan ki değilsin kendini kabullen.Bu yüz bu vücut senin sonuçta.Allah sana bunu uygun görmüş böyle olmuş.Niye başkasında varda bende yok diyede düşünme.onlardada sende olmayan neler var kimbilir. Nasıl olursan ol kendini sev ve özgüvenini yüksek tut.:KK25:

Aynen ben de o zamanlar kendimi beğenirdim şimdi fotolarda bakıyorum neyimi beğeniyormusum diyorum çok sıradan buluyorum o halimi kaldı ki bütün ergenliktekiler yaşıyor bu başkalaşım halini. Biz güzel sanan gruptanız.:KK48::KK48::KK48::KK48:

aynen ben de kendimi beğenirdim şimdi fotoğraflara bakıyorum bunun nesini beğeniyormuşum diyorum. bir de giyim tarzım falan da kötü geliyor. nasıl giyinmişim böyle diyorum. insan zamanla öğreniyor kendine yakışanı.

konu sahibi sen de 19 yaşındasın. daha değişir güzelleşirsin hiç takma.

aynen ben de kendimi beğenirdim şimdi fotoğraflara bakıyorum bunun nesini beğeniyormuşum diyorum. bir de giyim tarzım falan da kötü geliyor. nasıl giyinmişim böyle diyorum. insan zamanla öğreniyor kendine yakışanı.

konu sahibi sen de 19 yaşındasın. daha değişir güzelleşirsin hiç takma.
Aynen çok doğru kaşımı o yaşta incecik almışım şekli belirsiz saçlar, alakasız kıyafetler hahaha..Zamanla daha güzel giyinmeyi daha iyi görünmeyi öğreniyoruz ama kendimi o zamanki kadar beğendiğim hiç olmadı ergen tiripleri işte :KK45::KK45::KK45:

Söyle modadan bakimdan anlayan bir arkadasin ne bilim akraban filan yok mu seninle bir alisverise ciksinlar. Ben cirkin oldugunu hic sanmiyorum. Biraz bakimli olsan kendini sevecegini dusunuyorum. Ben de ilk sevgilim beni sevene kadar kendimi hic begenmezdim. O beni sevince bende kendimi sevmistim.

bende ergenlikte kendime çok çirkin derdim..ama sen çok güzelsin..benim yüzüme bakılmıyordu..zayıflıktan..burnum çok büyüktü..birde samimi olduğum kız arkadaşlarım..benden çok çok güzellerdi..erkekler hep yanımdakine aşık olurlardı..bu sefer bunların mektuplarını taşı dur..artık kız arkadaş seçerken güzel seçmicem dedim kendi kendime..bu sefer iyice bunalıma girerdim.. nedense tüm erkekler beni kardeşi gibi görürlerdi..tabi bu ergenlik dönemlerinde oldu..şimdi bakıyorum geriye..diyorum herşeyin çaresi varda..bazı hastalıkların çaresi yok..önemli olan sağlık diye düşünüyorum..şimdide kilolu şişman biriyim..ama vücudumla barışığım..senin benim kadar problemin olduğunu sanmıyorum..o_O

X