- 13 Nisan 2015
- 24
- 12
- 28
-
- Konu Sahibi misketyuvarlayan
aynen ben de asla bir insana çirkin demem kendim dışında ama sanki herkes beni görünce kızın tipine bak diyorlarmış gibi geliyor. makyaj zaten üşeniyorum yapmaya da bi eyeliner bile yakışmıyor ben sana o kdarını söyleyeyim yaniBen etrafımda "bu kızın da yüzü ne çirkin" dediğim çok çok az kıza rastlıyorum. Hatta neredeyse hiç. Gerçekten aranızda bunu diyen var mı hiç arkadaşlar yani bir kızın sırf yüzünü çirkin bulan? Erkekler ne düşünür bilmem ama bence çirkin yüz diye bir şey yok. Ha olacak "kusurlar" nedir işte hepimizin başının belası akne gibi şeyler veya ideal vücut denen zımbırtıya yakın olmamamız sebebiyle yüzümüzün çok tombul olması vs. Bunlar yoksa bir insan neden çirkin olsun hiç anlam veremiyorum. Bence kesin abartıyorsun :) Bence makyaj şart değil zaten. Veya hani böyle ağır, kadın gibi yapma da belli belirsiz yap o da olabilir :)
ufacık liseli kızların saçı sarı yaşu cümleye çoooook katılıyorum
kesinlikle bu yaşta boyatma, ileride birgün çok çekersin!
aynen ben de asla bir insana çirkin demem kendim dışında ama sanki herkes beni görünce kızın tipine bak diyorlarmış gibi geliyor. makyaj zaten üşeniyorum yapmaya da bi eyeliner bile yakışmıyor ben sana o kdarını söyleyeyim yani
ufacık liseli kızların saçı sarı ya
balyajlı falan.
çok itici di mi muzurtilki? güzel oldum sanıyolar bi de.
yazık o saçlar sonra iflah olmuyor.
şu anki halim böyle. sence saçlarımı uzatmalı mıyım? ve nasıl buldun kendine yakışan şeyleri araştırarak mı yoksa yardım mı aldıınnedense içime çirkin olmadığın ama kendine güven problemin olduğu için kendini çirkin bulduğun doğuyor.
ufak tefek değişiklikler yap kendinde saçlarını değiştir bir kaç makyaj malzemesi al.
bazen yapılan ufacık değişimler bile çok etkili oluyor.
zamanla güven problemini de aşıyorsun zaten.
ben de makyaj bakım gibi konulara çok uzakken bir anda arkadaşlarımın süslü dediği birine döndüm. öyle çok da abartılı değilim ama kendime yakışan şeyleri buldum zamanla saç makyaj anlamında.
Yer yüzündeki tek güzel Adriana Lima değil, ya da güzelliğin ölçümü ona göre yapılmıyor. Ne güzel kızlar var, adriana gibi ünlü değiller sadece. Güzellik göreceli bir kavramdır.ya ama şimdi ben kendimi sevsem birden adriana lima olmayacağım ki görünen köy kılavuz istemiyor
ellerine sağlık güzel açıklamışsın ama şöyle bir durum da var ki makyaj bana hiç mi hiç yakışmıyor. hani doğal güzelliğim yok bari makyaj deneyeyim dedim allah yarabbi o ne surat yemin ediyorum insanlıktan çıktım :d
aynen ben de asla bir insana çirkin demem kendim dışında ama sanki herkes beni görünce kızın tipine bak diyorlarmış gibi geliyor. makyaj zaten üşeniyorum yapmaya da bi eyeliner bile yakışmıyor ben sana o kdarını söyleyeyim yani
Ben sana eksik olanı söyleyim fotoğrafta gülümsememişsin,eminim çok güzel görünecektin,bir eksiğinde yok bence.şu anki halim böyle. sence saçlarımı uzatmalı mıyım? ve nasıl buldun kendine yakışan şeyleri araştırarak mı yoksa yardım mı aldıın
ya ama şimdi ben kendimi sevsem birden adriana lima olmayacağım ki görünen köy kılavuz istemiyor
ellerine sağlık güzel açıklamışsın ama şöyle bir durum da var ki makyaj bana hiç mi hiç yakışmıyor. hani doğal güzelliğim yok bari makyaj deneyeyim dedim allah yarabbi o ne surat yemin ediyorum insanlıktan çıktım :d
Ben de essahtan çirkin bişey sandıydım. Neyin var, gayet iyisin. Kendine eğlence mi arıyorsun. Allah kaza bela vermesin. Annemin çok güzel bir kuzeni vardı, bebek gibiydi kız yazık bir trafik kazası geçirdi... Sonunu anlatmayayım... Kaçıncı estetik ameliyatı, halen eski haline dönemedi.şu anki halim böyle. sence saçlarımı uzatmalı mıyım? ve nasıl buldun kendine yakışan şeyleri araştırarak mı yoksa yardım mı aldıın
şu anki halim böyle. sence saçlarımı uzatmalı mıyım? ve nasıl buldun kendine yakışan şeyleri araştırarak mı yoksa yardım mı aldıın