çirkinim

aynen ben de asla bir insana çirkin demem kendim dışında ama sanki herkes beni görünce kızın tipine bak diyorlarmış gibi geliyor. makyaj zaten üşeniyorum yapmaya da bi eyeliner bile yakışmıyor ben sana o kdarını söyleyeyim yani

Son düzenleme:
Yani bir kızın yüzü güzelse Angelina Jolie gibiyse "ooo çok güzel kız" denir ama o şablona uymuyorsa da çirkin denmez: Sarah Jessica Parker, Jennifer Anniston, Gülse Birsel, Yalan Dünya Zerrin, Avrupa Yakası Yaprak, Zeynep Cassalini, Deniz Seki... Hiçbirinin suratı "bebek gibi" değil ama hepsi son derece güzel kadınlar.

Ah ah hep çarpıtılmış, olumsuz, yanlış düşünceler... Depresif düşünceler hatta. Sanki kötü bir dönemdesin gibi geldi bana. :) Yani dünyanın en çirkin insanı sen oluyorsun o halde! Başkasına demeyeceğin lafı neden kendine söylüyorsun senin günahın ne? Ben 80 kiloyum yüzüm de öyle ahım şahım değil ama yeterince bakımla güzel olduğum zamanlar benim bile oluyor! Herkes diyor "aa bugün ne güzelsin".

ufacık liseli kızların saçı sarı ya
balyajlı falan.
çok itici di mi muzurtilki? güzel oldum sanıyolar bi de.
yazık o saçlar sonra iflah olmuyor.

çok itici kesinlikle
çok çabuk büyümek istiyorlar
o saçlar iflah olmuyor tabi, çabuk beyzalıyor, boyasız dışarı çıkılamaz oluyor, yanıyor, kopuyor
sonra uğraş dur
ama ne kadar söylesen de anlamıyorlar işte

nedense içime çirkin olmadığın ama kendine güven problemin olduğu için kendini çirkin bulduğun doğuyor.

ufak tefek değişiklikler yap kendinde saçlarını değiştir bir kaç makyaj malzemesi al.

bazen yapılan ufacık değişimler bile çok etkili oluyor.

zamanla güven problemini de aşıyorsun zaten.

ben de makyaj bakım gibi konulara çok uzakken bir anda arkadaşlarımın süslü dediği birine döndüm. öyle çok da abartılı değilim ama kendime yakışan şeyleri buldum zamanla saç makyaj anlamında.

şu anki halim böyle. sence saçlarımı uzatmalı mıyım? ve nasıl buldun kendine yakışan şeyleri araştırarak mı yoksa yardım mı aldıın

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-10-20-25-54-1.png
    332,5 KB · Görüntüleme: 307
Fotodaki sensen gayet güzelsin Senin güzel bulduğun kişiler görüntü olarak senden farklı olabilir ama sende kendi güzelliğini yarat illa onlar gibi olmak zorunda değilsin

Yer yüzündeki tek güzel Adriana Lima değil, ya da güzelliğin ölçümü ona göre yapılmıyor. Ne güzel kızlar var, adriana gibi ünlü değiller sadece. Güzellik göreceli bir kavramdır.

Şimdi genç kızlar bir şablon varmış da onu yüzlerine yapıştırıyorlarmış gibi makyaj yapıyor, hepsi aynı. Ama hepsine aynı şeyler yakışmıyor. Sen de başkalarına özenip onun gibi makyaj yapmaya çalışırsan çirkin durması muhtemel.

Bana da eyeliner yakışmaz mesela. Göz kapaklarım geniş ve yastıklı olmasına rağmen far da yakışmaz. Senin yaşlarında bunları kullanrak makyaj yapmışlığım ve palyaçoya dönmüşlüğüm var. Deneye deneye kendime yakışan renkleri,stilleri buldum. Makyaj öyle ilk yaptığında mükemmel olmaz, zamanla öğrenirsin.

Benim makyaj mottom "makyaj yokmuş gibi yap panpa" şeklinde. Sana da tavsiye ederim. Yaşına uygun malzemeler, ihtiyacın olan şeyler bir adet ten rengine uygun bb krem, bir adet göz kalemi, bir adet rimel, uçuk bir allık ve renkli dudak nemlendiricisi. 50 lira ayırsan hepsini alırsın. Bunları nasıl uygulayacağını, uygulama stillerini video izleyerek öğren. Oldu bitti.

Yüz bakımına özen göster. O akneler hep bakımsızlıktan çıkıyor. Geçenlerde çok geç geldiğimiz bir akşam makyajımı temizlemeden uyudum. Ertesi gün iki adet sivilcem pörtlemişti. Bir haftadır geçmiyor. Buna dikkat et. Mutlaka iyi bir yüz temizleme jelin ve toniğin olsun günde iki kez kullan. Cildine uygun bir nemlendiricin olsun, temizledikten sonra kullan.

Bunları iki hafta uygula, sonra gel buraya bir daha konuşalım çirkin misin değil misin diye. Bu arada resimdeki sensen çirkin değilsin.

Bir de saç konusu var. Noolur o saçlarınızı aşırı uzun tutmayın. Kürek kemiği hizası idealdir, ondan daha uzunu çirkin ve bakımsız duruyor. Eğer saçların fazla uzunsa modern bir modelde kestir biraz.

bak sana bir olay anlatayım, gerçekten yaşadım ben bunu, kesinlikle uydurmuyorum
çok çok güzel bir kız arkadaşım var, su gibi, eşinden boşandı
bir gün onunla oğlumu top havuzuna götürdük
oraya bir çift geldi, bir karı koca küçük bir oğulları var
Allah'ın gücüne gitmesin kadının yüzü hakikaten çirkindi, ciddi anlamda çirkindi
adam normaldi
çocuklarını oyun alanına soktular, oturup beklemeye başladılar
o adamın o kadına bakışları, elini tutuşu, saçını! sevişi, kolunu sevişi...öyle gösteriş yapar gibi değil, çocuğu seyrederken son derece doğal bir şekilde
sohbet edip gülüştüler, yemin ederim konuşurlarken birbirlerinin gözlerine içine bakıyorlardı
onlara bakınca öyle bir pozitif enerji alıyor ki insan, anlatılır gibi değil
yarım saat kadar seyrettik (Allah inşallah mutluluklarını daim etmiştir, nazar değmesin )
baktım arkadaşımın gözler dolu dolu, 2 damla yaş akıyor
"keşke" dedi, "şu kadının yerinde olabilseydim"...

şu anki halim böyle. sence saçlarımı uzatmalı mıyım? ve nasıl buldun kendine yakışan şeyleri araştırarak mı yoksa yardım mı aldıın
Ben de essahtan çirkin bişey sandıydım. Neyin var, gayet iyisin. Kendine eğlence mi arıyorsun. Allah kaza bela vermesin. Annemin çok güzel bir kuzeni vardı, bebek gibiydi kız yazık bir trafik kazası geçirdi... Sonunu anlatmayayım... Kaçıncı estetik ameliyatı, halen eski haline dönemedi.

gayet hoş birisin bence. saçlarının boyu da iyi uçlarındaki rengi de beğendim.

araştırarak veya fikirlerini beğendiğim kişilerden yardım alarak aslında zaman içinde oldu. makyaj videoları çok fazla izliyorum oradan yeni yeni şeyler öğreniyorum
spor yapıyorum evde bu ara ona sardım sporla ilgili de bir çok video bulabilirsin çalıştırmak istediğin kısımlara göre. kilo anlamında ihtiyacın olmasa bile vücudunu her gün en azından 20 dakika çalıştırdığında daha dinç hissediyorsun gerçekten daha pozitif oluyorsun.

resmini gördüm gayet güzelsin. sadece emo akımına kapılmış gibi bir ifaden var. ki yaşına göre normal.. azıcık canlan. canlı müzikler dinlemekle başla....

OHA. Bu sen misin? E çok güzelsin ya be? Hiç de bakımsız gibi durmuyorsun. Uzun kuzguni saçlar, çıkık elmacık kemikleri, karakteristik güzel bir surat. Ne cildinde ne kilonda bir sorun var. Yüzün de ciddi çok hoş. Bir de uzun boylu ince bir vücut yapın var gibi. Yemin ediyorum kafayı mı yedin? Manyak mısın kızım sen?

Gayet güzelsin
Kendine güven biraz ya
Erkekler özgüvenli kızlardan daha çok hoşlanır
Ne istediğini bil kararlarında kesin ve net ol basın dik olsun yeter
Sen kendini beğen her sabah aynaya baktığında gülümse kendine ve sukret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…