çirkinim

OHA. Bu sen misin? E çok güzelsin ya be? Hiç de bakımsız gibi durmuyorsun. Uzun kuzguni saçlar, çıkık elmacık kemikleri, karakteristik güzel bir surat. Ne cildinde ne kilonda bir sorun var. Yüzün de ciddi çok hoş. Bir de uzun boylu ince bir vücut yapın var gibi. Yemin ediyorum kafayı mı yedin? Manyak mısın kızım sen? :KK70: :KK70: :KK70:
yemin ediyorum böyle yorumlar alacağımı bilmiyordum. allahım nasıl mutlu ettiniz ya sizi yerim :KK70:

valla şimdiki kızlar tornadan çıkmış gibi, aynı burun, aynı dudak, aynı saç, aynı kaş, aynı lens.. sen çok dikkat çekici ve farklı bir kızsın ben beğendim seni :)

Canım çirkin falan değilsin. Cildin, saçların gayet hoş. İlla değişiklik olsun dersen, çok hafif bir makyaj ve güzel bir giyim tarzı oluşturabilirsin ayrıca spora başlamanda da fayda var. Beğendim ben de seni. Takma kafana lütfen.

Bence boyun posun manken gibi yüzün gayet güzel :) çok istiyorsan bir rimel, bir allık, bir hafif renkli ruj yada parlatıcı harika olur.
Ama hiçbir zaman eksik etmeyeceğimiz tek şey kocaman bir GÜLÜMSEME :)

Hem cok gencsin, hem güzelsin, hemde en en önemlisi sagliklisin.....Yuuuuhhhuuuuu daha ne olsun be güzelim. Ha birde okul ve meslekdede basarini saglarsan, yemede yaninda yat olursun resmen.
Bu arada gelecegini cok iyi düsün, daha 19 yasindasin, muhakkak oku, meslek sahibi ol, ayaklari üzerinde dur. Basari insani en güzel gösteren sey...Güzellik hic önemli degil...cok gelisim kitaplari oku, buda senin zihnini acar...ve kendini sevmeyi ögren...:KK68:

Hem cok gencsin, hem güzelsin, hemde en en önemlisi sagliklisin.....Yuuuuhhhuuuuu daha ne olsun be güzelim. Ha birde okul ve meslekdede basarini saglarsan, yemede yaninda yat olursun resmen.
Bu arada gelecegini cok iyi düsün, daha 19 yasindasin, muhakkak oku, meslek sahibi ol, ayaklari üzerinde dur. Basari insani en güzel gösteren sey...Güzellik hic önemli degil...cok gelisim kitaplari oku, buda senin zihnini acar...ve kendini sevmeyi ögren...:KK68:
haklısınız çoooook haklısınız

neyin var ki güzelsin gayette

boyun posun da yerinde

bakım ve dik duruş gerek özgüven yani dünyadan bezmişsin gibi bir halin var çünkü omuzlar salık salık poz vermişsin

Canim o yaslarda ayni problemi cekiyordum.. Ama yasim ilerledikce aslinda ne kadar hos bi bayan olduugmu fark ettim.. Sunu da untma; yuzu guzele kirk gunde doyulur da gonlu guzele kirk yilda doyulmaz..
Sen icini ferah tut eminim cok hos bi bayansin..onemli olan fark etmek.. :)

X