çirkin mi evim?

bu eve kim çirkin diyebilirki yaaaaa ben çok beğendim mobilyan koltukların çok uyumlu olmuş aksine sadece diziliş durumu uyumlu olmadığı için ev dolu dolu görünmüş güzelliğini göstermemiş canım bence masa sandalyeni camın önüne al halında sanırım pembe vardı pembe objelerle konsol ve masana güzellik kat derim sade ama güzelde örtü alırsın hoş olur ayrıca pembe fon perde yaptır inan içeri giren bir daha çıkmak istemez çok güzel olur :16:

Canım gayet güzel evin neresi çirkin kim böyle düşünüyorsa tuhaflık onda gayet sade ve şık biraz yogun duruyor eşyalar yer degişikligiyle halledebilirsin arkadaşlar önermişler zaten bir kaç yer degişikliginden sonra tablolar ekleyebilirsin renkli objelerle süsleyebilirsin renginede her renk gider yani bütün tatlı tonları kullanabilirsin çok daha şeker durucaktır insanlar kıskançlıklarındanda söylemezler bakma sen aşkla huzurla oturun inşallah:nazar::16:

Sade ve gayet şık mobilyalarınız eşyalarınız, sade ve aksesuarların olmamasından dolayı göz doldurmuyor. Eğer rahatsız oluyorsanız birkaç süsle püsle dekore edebilirsiniz. Onun dışında hiiiiç millet yüzünden canınızı sıkmayın, önemli olan sizin eşinizle olan mutluluğunuz huzurunuz...

ev küçük ama eşyalar gayet hoş.

daha ferah bir evde elbette daha hoş dururlar ama kesinlikle çirkin değil

eşyaların gayet güzel ama sadece stor olmamış şık bir tül perde kruvaze olabilir mesela, örtü ve aksesuarlarla canlandırabilirsin evini...

bunu neden dert ediyorsunuz ki insanların beğenip beğenmemesi önemli değil sizin beğenmeniz önemli ki bence gayet güzel modern döşenmiş bir ev ben çok beğendim içiniz rahat olsun ve unutmayın ki siz mutlu ve sağlıklı olduktan sonra eşyaların hiç önemi yok

bence eviniz gayet güzel..
sadece biraz değişik biblolar canlı çiçekler ve tablolarla renklendirebilirsin :))

başlığı okuyunca çok şaşırdım ve girip bakmalıyım dedim içinde mutluluğun huzurun sevginin saygının olduğu evin çirkin olmasının mümkünatı varmı:9::16: eşyalar gelip geçici cnm boşver evinizi övmesinler güzel deyip geçiştirsinler önemli olan siz mutlumusunuz saraylarda yaşasakta mutluluk huzur olmadan ne işimize yarar:31: bende istediğim gibi mobilyalar alamadım ama inan hiç üzülmedim çünkü eşimle okadar mutluyum ki:9:evinizi renklendirmek sizin elinizde renkli yastıklar alabilirsiniz koltuklarınızın üstüne ya da güzel renkli tablolar çok şık duracaktır:34:

ben çok beğendim zevkimiz aynı sade abartısız evleri seviyorum renkler de gayet hoş konsolunun üstündeki aksesuarların da çok güzel güle güle kullan eşyalarını

canım güle güle otur güzel esyaların bence acık renkler hos cok ıstıyorsan perdede bıraz hareket katabılırsın..

senin yine iyi ben 2 aylık evlıyım daha
yerleşemedım..

aldık esyaları dünta para verdik hep defolu

mahkemeye verdik 2 hafta önce hayırlısı olsun bakalım gercekten

olsunda nası olursa olsun..

yalnız evin benim hosuma gıttı..Allah sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin

birde evin güzelmiş demeyenler kimseye demiyordur merak etme yoksa güzel yani

başlığı okuyunca çok şaşırdım ve girip bakmalıyım dedim içinde mutluluğun huzurun sevginin saygının olduğu evin çirkin olmasının mümkünatı varmı:9::16: eşyalar gelip geçici cnm boşver evinizi övmesinler güzel deyip geçiştirsinler önemli olan siz mutlumusunuz saraylarda yaşasakta mutluluk huzur olmadan ne işimize yarar:31: bende istediğim gibi mobilyalar alamadım ama inan hiç üzülmedim çünkü eşimle okadar mutluyum ki:9:evinizi renklendirmek sizin elinizde renkli yastıklar alabilirsiniz koltuklarınızın üstüne ya da güzel renkli tablolar çok şık duracaktır:34:

aaa evet bak buna ben de katılıyorum koltuklara çok cırcırlı olmamak şartıyla renkli güzel yastıklar harika oluyor.

ben perdeyi beğendim dekorların da güzel sadece şu yanda boş duvar var ya oraya sevdiğin renkler hakim olan bir tablo ya da teması sevdiğin olabilir mesela sahil olur ilkbahar mevsimini anlatan bir doğa resmi ya da fotoğrafı olur, ama küçük olmayacak kendini gösterecek

merhaba, 2 ay sonra evliliğimin birinci yılı dolacak. o kadar misafir geldi gitti. hayırlı olsun ağız tadıyla oturun dışında güzel evin var diyen olmadı:( çok moralim bozuluyor eşyalara baktıkça... tayinciyiz diye pek eşyada aldırmadım... tayin dönüşü yenilerim evi diye.... salonumun fotoğraflarını koyayım şimdilik..yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl?Eki Görüntüle 753444 Eki Görüntüle 753445 Eki Görüntüle 753446

Ev sadece renksiz canım...Hiç moral bozmaya gerek yok.Renk katman yeterli olacaktır.bir çift sütlü kahve içinde renkli çiçekleri olan duck bezinden fon perde ve sol taraftaki duvara 3-5 parçalı kanvas tablo sehpa üzerinde hoş bir renkli obje havasını tamamen değiştirecektir evinin.Onun haricinde yemek odası takımın çok soft çok beğendim... Bence hoş bir salonun var renklendirirsen daha da hoş olacak.Güzel günlerde otur.

bence mobilyaların güzel hatta aynan çok hoş ama genel olarak oda çok renksiz gözüküyo koltuklarına yastık diktirebilirsin bence örneğin pembe mavi su yeşili gibi renkler beyaza uyuyo güle güle otur inş.

Sade ve huzurlu bir eviniz var. Bence çok fazla eşya veya aksesuar doldurulması gözü de yorar. Böyle daha huzurlu. Güzel günlerle oturun evinizde.

benim mobilyalar da beyaz
koltuları ise mavi çiçekli seçtik
kontrast olması için
sen de deneyebilirsin
çiçekli desende yastıklar, bir kaç obje
kanvas tablo
işini görür
sadece renklendirmeye ihtiyacın var bence de

bence evinizin dikkat çekmesini engelleyen duvarınızın ve perdenizin mobilyalarınızla aynı renkte olması hepsi krem tonunda o yüzden bir canlılık göremiyorum evde

Bence salonun gayet ferah ve soft. Eşyalarda doldurulan evler bir süre sonra gözleri yoruyor ve işleri hiç bitmiyor. Güle güle oturum bence eviniz çok güzel :)

eşyaların sade ve hoş ama dediğin gibi çok renksiz halının üzerinde sanki mavi pembe yeşil renkler gördüm o renk yastıklar alsan bide o renk bir iki aksesuar bence cok daha güzel ve dinamik bir oda elde edersin

ben eşyalarını çok beğendim güzel seçimler olmuş. evindeki tek eksik aksesuar ve örtü bence. bende beyazı çok severim. seçtiğin objelerin hepsi güzel ama yerleri hatalı. bunların hepsini yerde girişte bir köşeye koysan ya da sırayla pencere kenarına dizsen çok daha güzel olur. damask desenli runner al iki adet sütlü kahve veya bej tonlarında üstlerine de büyük kase gibi birer aksesuar ama rengi beyaz olmasın. orta sehpan ve masanın üzeri çok boş olduğu için mobilyacıdaymışsın gibi geliyor. çok maliyetli olmayan 1-2 parçayla çok daha güzel olur. ayrıca mobilyaların rengi deseni süper. aynalı konsola da koyacağın 2-3 çerçeveyle çok daha sıcak olur evin. :) :34:

Back
X