çirkin mi evim?

Tabi ki çirkin değil ama hepimizin yaptığı bi hata var ki eve göre mobilya almıyoruz ev kutu gibi olunca mobilya da büyük olunca ev bi daraşmalık oluyo :S

bence de evin cok güzel ve şık:nazar: aksesuarlarla canlılık katabilirsin
çekememezlikten dememişlerdir canım takma benim en yakın arkadasım dediğim kişi kusur arayıp durdu evime:27:
malesef böyle bir devirdeyiz...

bence evin çirkin değil
eksik olan hareket, renklilik, aksesuar ...
bir iki basıt dokunuşla halledersın gibime geliyor:)
mutlulukla otur.

Yoo canım bence güzel bir evin var ama istiyorsan biraz aksesuar ekleyip canlandırabilirsin evini:16:

Eviniz gayet güzel sizin içinize sindiyse gerisi hiç önemli değil.Koltuktur değişir eskiyince annem babam da 20 yılda 4-5 takım koltuk değiştirdi eskiyor diye.Gayet güzel eviniz ama daha güzelleri sizin olsun siz istedikçe :34:

bence eşyaların gayet güzel sadece aksesuar eksiğin var bende yıllarca öyle derme çatma bir düzende oturdum ki bu tayin yüzünden daha 2 yıldır sabit bir yerdeym burdanda gideriz 4 yıl sonra diye hiçbirşey yapmak istemiyorum ev benm oldğu halde,hem eşya bu ya değişir nasılsa ucuz almışsın yerleşik düzene geçince hepsini yenilersin en baştan ;)

bazen kücücük bir aksesuar tüm odanın havasını degistirebilir .tayinciyiz demissiniz ama mesela salon masasının üzerine rengarenk bir masa örtüsü, üstünede bir runner ,ortayada sık bir vazo ,içinde rengarenk taslar ,yada kurutulmus cicekler koyarsanız daha hos olur.güle güle oturun:3:

evin çirkin değil, biraz eksiklerin var, ama bunun da mazereti var tayincisiniz...seçşmlerin de kötü değil bence çok iyi, ferah, belki kanat fonla renklendirebilirsin, tablo alabilirsin, yemek masana yine uyumlu patlamayacak bi tonda runner alabilirsin, çok hoş olur :) mutlulukla otur içini ferah tut evin çok hoş, ben gelseydim çok hoş evin var derdim :)

koltukların çok güzel canım. gri renkte değil mi? bende kararsız kalmıştım gri mi alsam diye.

ilk olarak modebilyalarını ikeadan alayım deme bence. kalitesiz olduğunu düşünüyorum hemde çok güzel değiller.

bence evin çok renksiz. ilk olarak yastıklarının rengini değiştirmelisin. istediğin renkte. ben olsam mor yapardım. yada çiçekli de olabilir. sevdiğin istediğin herhangi bir rengi kullanabilirsin. fakat canlı bir renk olmalı. evine renk gelsin.

perde olarak o storu kaldır derim. beyaz bir tül ve yanlarında yastıkların ile aynı renk fon perde kullan derim.

yastıklarının renginde bir halı alabilirsin. (eğer çiçekli yastık kullanırsan çiçekli halı almana gerek yok bence. çiçeklerinin renginde alabilirsin)

aynı şekilde yastıklarının renginde birde tablo olabilir.

masa örtüsü olarakda yastıklarının renginde bir örtü olabilir.

sana örnek birkaç foto gönderiyorum. dekorasyon her şey bence. koltukların çok güzel olar ile barışık olmalısın.

$56215.webp
Eki Görüntüle 850469
Eki Görüntüle 850470
$modern dekorasyonda gri renk.webp
$images.webp
$gri-koltuk-takimi1.webp
$bellona-marka-kirmizi ve grinin-muhtesem-sonucu.webp

bende begenerek almadım eşyalarımı o yüzden degiştirecegim günü bekliyorum

canım bence sende paylaş evinin fotolarını. burada arkadaşlar çok güzel ve faydalı fikirler veriyorlar. eğer uygular isem çok güzel sonuçlar alabilirsin bence :)

bak canım senin koltuklarına benze evlerde var. ama ilk bakışta güzel görünüyorlar. çünkü biraz aksesuar bile her şey demek

$55-cococozy.webp

Canım evin ve eşyaların gayet güzel sadece biraz aksesuarlarla renklendire bilirsin.Mesela duvarlara şimdi çok moda olan kanvas tablolar gibi.

teklı koltuklarınız çok sıkış tepiş duruyor bence bır tanesını kullansaydınız evınız daha ferah dururdu

krem rengi çok kullanmışsınız siyah- koyu kahve ahşap aksesuarlar ve ısıtmak için sarı tonlu kumaşlar kullanın

ayyyy arkadaşım boşver.Şu üç günlük dünyada bırak kim ne derse desin.Başkalarj için yaşıyoruz alıyoruz vs vs.evinde sen mutlu musun eşinle gerisi vızıltıııııı.

evet ama masraf olmasın diye hep en ucuzundan aldırdım... bide çok renksiz sanki.. çok teşekkür edirim yorumun için:)
Cok esya almadim derken daha ne olsun.ben yemek masasi ve tv unitesi disinda kendi istegimle almadim o vitrini sacmaliklari.
Inan ferah sade hos bir evin var.nacizene onerim heryede cok uyguna yaptirabilirsin.turkuaz mavi gulkurusu yastiklarla renklendirsen miss gibi olacak.yesilde olabilir.

Back
X