çirkin mi evim?

evet ama masraf olmasın diye hep en ucuzundan aldırdım... bide çok renksiz sanki.. çok teşekkür edirim yorumun için:)
işin icine maddiyat girince asıl istediğiniz tam olarak olmuyor ama umarım içinize sinecek esyalarınız bir gün olur benim gözüme çarpan cok sade bunun sebebi de aksesuar eksiği.Koltuklarınızın kumaşı nasıl bilemedim ama çiçek böcek seviyorsanız yada geometrik sekiller o sekilde koltuğa örtü atarak yada perdelerinze renk vererek durumu kapatabilirsiniz

merhaba, 2 ay sonra evliliğimin birinci yılı dolacak. o kadar misafir geldi gitti. hayırlı olsun ağız tadıyla oturun dışında güzel evin var diyen olmadı:KK43: çok moralim bozuluyor eşyalara baktıkça... tayinciyiz diye pek eşyada aldırmadım... tayin dönüşü yenilerim evi diye.... salonumun fotoğraflarını koyayım şimdilik..yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl?Eki Görüntüle 753444 Eki Görüntüle 753445 Eki Görüntüle 753446
aksesuarlar eksik olduğu için renksiz gözüküyor.eşyaların gayet güzel canım.iyi günlerde kullan

İçim üzüldü siz öyle yazınca,gayet hoş eviniz ve tertemiz sade...siz insanlara bakmayın onlar sadece yemek yer içer r ikide olumsuzluk katar giderler ...herşey çok güzel iyikide pahalıya kaçmamışsınız tahin durumunuz oldugu zaman daha farklı şeyler seçersiniz yada çocugunuz olduktan sonra değiştiriliyor zaten ...

Ah küçük kız hiçbişey için üzülme sen evini zaten en güzel şekile sokacaksin sadece biraz sabır ve tecrübeye ihtiyacin var yıllarla birlikte herşey yavaş yavaş şekillenecek mutlu olmaya ve mutlu etmeye bak eşyalar sadece oyalanmak icin mutluluklar

uye enson altı ay once gırmısss
belkı mobılyalarını bılee degıstırdıı
kım hortlattı konuyuu :D :D

Salonunuz bence gayet güzel ama sanki gerçekten yaşanan bir mekan değil gibi. Renkli minderler ve aksesuarlarla zenginlestirebilirsiniz bence

Back
X