çirkin mi evim?

merhaba, 2 ay sonra evliliğimin birinci yılı dolacak. o kadar misafir geldi gitti. hayırlı olsun ağız tadıyla oturun dışında güzel evin var diyen olmadı:( çok moralim bozuluyor eşyalara baktıkça... tayinciyiz diye pek eşyada aldırmadım... tayin dönüşü yenilerim evi diye.... salonumun fotoğraflarını koyayım şimdilik..yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl?Eki Görüntüle 753444 Eki Görüntüle 753445 Eki Görüntüle 753446

canım mrb bugün mağzaları dolaşıyordum bu koltuk takımını gördüm 3.000 tl idi fiyatı. sende evlenirken masraf olmasın ucuzundan aldırdım demişsin merak ettim cnm ne kadara ve nerden aldınız koltuk takımınızı ?

koltukların ve konsolun gayet şık ve güzel saece evine güzel salon takımı için objeler al tatlım .tabi bu benim fikrim aynanın önündeki objeler çok şık fakat bahçe mobilyalarında yada mutfakta kullanılan objeler onları kaldır ve renkli ev aksesuarları satan yerlere git sana fikir verecek çokk hoşş şeyler var....:nazar:

bence de gayet şık. insanı dinlendiriyor, renklerin uyumu hoş geldi gözüme rabbim huzurla oturmayı nasip etsin:)

aaay halt etmişler. insan nezaketen der ki nezaket gerektirecek bir durum yokmuş. tek sorun aksesuar olmaması. mesela bzm evde de renkler soft. ama salonda kocaman bir tablo var turuncumsu kırmızımsı. salonun tüm solukluğunu kaybettiriyor. bence büyük bir tablo al. o büyük duvara oturt. salona can gelir. iki tane de şık canlı aksesuarı konsola koyarsan ev bambaşka havaya girer. eşyaların çok güzel sakın değiştirme. koltuklara kırlentler alabilirsin.

Eşyaların gayet şık ucuz olsun diye öyle çok kötü görünümleri yok açıkçası çok ucuza filan aldık demeseniz öyle ucuz bir görüntüleri de yok açıkçası neyi dert ettiniz pek anlayamadım. Sadece biraz renk lazım çeşitli aksesuarlar, tablolar renkli yastıklar ile gayet canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

merhaba, 2 ay sonra evliliğimin birinci yılı dolacak. o kadar misafir geldi gitti. hayırlı olsun ağız tadıyla oturun dışında güzel evin var diyen olmadı:( çok moralim bozuluyor eşyalara baktıkça... tayinciyiz diye pek eşyada aldırmadım... tayin dönüşü yenilerim evi diye.... salonumun fotoğraflarını koyayım şimdilik..yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl?Eki Görüntüle 753444 Eki Görüntüle 753445 Eki Görüntüle 753446

Merhaba ben eşyalarını sevdim...insanların tepki vermemesinin sebebi sadelik bence...bende bu tarz seviyorum.

bir iki dokunuşla renk getirebilirsin.mesela storlaının yanına fon kullanabilirsin.ben sadece tül perde kullanıyorum salonumda açık konumda iki yanda duruyor.fonum tülden oldugu için ortamı bölüp karartmıyor.

koltuklarına ne renk yastık koysan kaldırır.desen seviyorsan iri desenli bir kaç renkli yastık edinebilirsin.

bir de seni üzmezsem eşyaların ile aksesuarların ayrı stilde.mobilyaların minimal spor tarzda...aksesuarların ise country...

aynanın önüne tek bir büyük obje alabilirsin.seversen modern geometrik çizimli bir tabak olabilir.

aynanın yanına uzun bir vazo olabilir.

belkiçarpıcı bir kaç renli detay eklersen begeni de alırsın...bence üzülme ...gerçekten ferah ve kullanışlı bir salonun var...iyigünlerde oturun

Ben eşyalarını çok beğendim. Ama çoğu kişi gibi birkaç renkli aksesuara ihtiyacın olduğunu düşünüyorum. Güle güle oturun :16:

Hayir cirkin degil.
Ama salonun biraz kucuk. Koltuk takimi yerine kose koltuk koysaydin daha sahane olurdu.
Boylede guzel zaten onemli olan senin begenmen. Evine geldiginde kendini rahat hissediyorsan mimder bile olsa yerde orasi senin icin cennettir.

Bence gayet hoş parçalar seçmişsiniz, hiç de öyle çirkin durmuyor. Rabbim o güzel evinizde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Biz de eşimle süreli tayinciyiz ve ben de çok eşya almadım... (hatta hiç almadım desem yeridir.) Zaten eşyanın ne önemi var, önemli olan o evin içindeki huzur, hoşgörü, sevgi bence. O resimdeki koltukların üzerinde beraberce oturup elini tuttuğunuzda tüm sıkıntılarınızı unuttuğunuz bir eşiniz varsa o evi daha da güzel kılacak başka bir şey düşünemiyorum :16:

$20130724_124118.webp
koltuk modelimiz aynı ama farklı renk ve kumaş ama eminim senin kumaş daha kullanışlıdır.
5 yerine 4 tane sırt minderi kullanmalısın bnce.ben öyle kullanıyorum. bide 2 sine daha renkli bir kumaş kaplatırsan
salonun renklenecektir.hatta döşemelik kumaş satan yerlerden alıp dikebilirsin yada diktirirsin.
koltukların şeklinide eğer evinde yer varsa teklilerden birini kaldırıp.
camın önüne 3lü diğer 3lü duvarda kalıp masanın önüne gelen kısma 1 tane tekli koyarsan salonun daha ferah olacaktır

Eki Görüntüle 763529
koltuk modelimiz aynı ama farklı renk ve kumaş ama eminim senin kumaş daha kullanışlıdır.
5 yerine 4 tane sırt minderi kullanmalısın bnce.ben öyle kullanıyorum. bide 2 sine daha renkli bir kumaş kaplatırsan
salonun renklenecektir.hatta döşemelik kumaş satan yerlerden alıp dikebilirsin yada diktirirsin.
koltukların şeklinide eğer evinde yer varsa teklilerden birini kaldırıp.
camın önüne 3lü diğer 3lü duvarda kalıp masanın önüne gelen kısma 1 tane tekli koyarsan salonun daha ferah olacaktır

aaa ne hoş duruyo bu renk.. ya yer yok maalesef:( o şekildede denedim ama tekrar bi denerim artık... evet o döşemelik kumaş işini haklletcem en kısa zamanda..teşekkürler:)

canım mrb bugün mağzaları dolaşıyordum bu koltuk takımını gördüm 3.000 tl idi fiyatı. sende evlenirken masraf olmasın ucuzundan aldırdım demişsin merak ettim cnm ne kadara ve nerden aldınız koltuk takımınızı ?

1.800 e almıştık biz Özbay mobilyadan. şuan baktım 2 bin olmuş nerdeyse 1 yıl olacak allalı...

bence gayet modern.. belirsizlikler sizi yoruyo sanırım..dediğiniz gibi içinize sinmeyen ne varsa hepsini düzeni kurduğunuzda yaparsınız...içinde huzurla oturun inşallah..

Salonunuz gayet sade. Kesinlikle cirkin degil, esyalariniz cok güzel. Ama ben sizin yerinizde olsaydim, masanin üzerine ve koltuklarin önündeki sehpanin üzerine örtü koyardim. Yemek masasinin üzerine de renkli kuru cicekler vazonun icerisinde.
Tayinciyiz demissiniz, o yüzden kesinlikle üzülmeyin, tekrar tasinma ihtimaliniz varsa cok ugrasmayin zaten evle. Sadece ufak dokunuslarla görüntü sikligini arttirmaya calisin.

ben ıkea dan beyaz koltuk takımı alamaya karar verdim arkadaşlar..
ikinci el eşya nereye satılır ki?

ikinci el eşya satan yerler var .

bunlar da beyaz değil mi? parlak mı koltuk kumaşları ? merak ettim :27:

eşyaların güzel ama (tabii resimde görünen) odan o eşyalar için küçük kalmış , çok tıka basa olmuş. o odaya ne koyarsan koy yine sıkılacaksın. çünkü alan dar malesef:26:

Bence gayet güzel tatlım daha ne olsun ki inş.ileride içine sinen mobilyalar da alırsın rabbim ağız sağlığı versin bunlar değişir cinsten şeyler

Back
X