çirkin mi evim?

bence eşyalar gayet güzel fakat hiç aksesuar kullanmamışsınız nerdeyse, masanın üstü duvarlar boş. bana sanki evi yeni diziyormuşsunuz da eşyaları sadece koyup fotoğraf çekmişsiniz gibi geldi. ya da ne bileyim sanki mobilya mağazasının showroomu gibi.

eve ruhunu veren ufak dokunuşlardır, aynı mobilyaları ben farklı kullanırım siz farklı kullanırsınız bu da bizim tarzımızı zevkimizi ortaya koyar. siz de kırlent ya da farklı objelerle kendi zevkinizi katın eve, mağazadan alıp getirdiğiniz gibi kalmasın eşyalar. eminim sizin de içinize daha çok sinecektir böylelikle ;)

insanlar dogru iş yapan kimselere takdir etmezler bunu bir kenara yazın yaşanmış tecrübem var benimde az eşyam var evim kira diye kendi evim bile olsa gerskiz eşya ile doldurmazdım ne gerek var... amin inşallah allah herkesi gönlüne göre versin :16: :16: :16: cevremde cok insan var bir tanesini söyleyeyim bir evin bir kızıydı ve durumları çok iyi srıf mobilyaya 50 milyar para verdiler sonra ne oldu anlaşamadı ayrıldı ve eşyalarını depoya kaldırdı o kadar gereksiz bence boşver insanları kendinizi begendirmek zorunda degilsiniz birde insanlar eşyaya gelmiyorlar sizin yanınıza geliyorlar degil mi ? bende tv bile yok belki inmamazsınız çogu arkadaşım neden yok alsana der bende her zaman onlara benım yanıma geliyorsunuz tv için mi geliyorsunuz onun içinse gelmeyin diyorum

dhaklısın canım. valla ben de aynı senin gibi düünüyorum. oyüzden yeni gelin evinde eski eşya olur mu ben de var annemler daha küçük bi eve çıktılar 1-2 ay kullandıkları halılar vardı eşimin aileside sağolsunlar hiç destek olmayınca, o dönemde dedim bir tek sen önemlisin diye eşime.... çok şükür evim den huzur eksik olmuyo eşimin ailesinin bize karşı bi tavrı olmadığı müddetçe... ama dene de hak ettiğin değeri görmüyosun dediğin gibi doğru olanı yapınca... eşime hiç zorluk çıkarmadım ailemde öyle... önemli olan eşya, para pul değil dedim insanlık dedim ki hala öyle düşünürüm. kaynanam benden bi türlü hazzetmedi. oğlumla işi için evlendin dedi mesela en son. beni takdir edilmemek yada güzel sözler değilde en çok üstüme gelinmesi üzüyo... eşimin bi kaç arkrdaşıda gelip eşyalarımızla dalga geçmişlerdi... içimde yara kaldı hep bunlar... ondan birazda hoşnutusuzluğum.

dhaklısın canım. valla ben de aynı senin gibi düünüyorum. oyüzden yeni gelin evinde eski eşya olur mu ben de var annemler daha küçük bi eve çıktılar 1-2 ay kullandıkları halılar vardı eşimin aileside sağolsunlar hiç destek olmayınca, o dönemde dedim bir tek sen önemlisin diye eşime.... çok şükür evim den huzur eksik olmuyo eşimin ailesinin bize karşı bi tavrı olmadığı müddetçe... ama dene de hak ettiğin değeri görmüyosun dediğin gibi doğru olanı yapınca... eşime hiç zorluk çıkarmadım ailemde öyle... önemli olan eşya, para pul değil dedim insanlık dedim ki hala öyle düşünürüm. kaynanam benden bi türlü hazzetmedi. oğlumla işi için evlendin dedi mesela en son. beni takdir edilmemek yada güzel sözler değilde en çok üstüme gelinmesi üzüyo... eşimin bi kaç arkrdaşıda gelip eşyalarımızla dalga geçmişlerdi... içimde yara kaldı hep bunlar... ondan birazda hoşnutusuzluğum.
evet tatlım bizde aynısını yaşadık ben hiç eşya aldırmadım ama ben o kadar jkötüyüm ki anlatamam gecen ay yine geldiler bir türlü yaranamıyorum eşyaya verceniz parayı koyun bir kenara insan paraya sıkışınca onlardan yardım istersin ama hepsi yüzünü ceviriler tatlım hep senin kötü durumda olmanı isterler her zaman insan zaten belli bir zaman sonra eşyadan sıkılıyor merak etme 3 sene sonra sende sıkılmaya başlarsın.. allah böyle insanlar için hepimizin yardımcısı olsun sanada mutluluklar allah agzının tadını bozmasın tatlım :16: :16:

evet tatlım bizde aynısını yaşadık ben hiç eşya aldırmadım ama ben o kadar jkötüyüm ki anlatamam gecen ay yine geldiler bir türlü yaranamıyorum eşyaya verceniz parayı koyun bir kenara insan paraya sıkışınca onlardan yardım istersin ama hepsi yüzünü ceviriler tatlım hep senin kötü durumda olmanı isterler her zaman insan zaten belli bir zaman sonra eşyadan sıkılıyor merak etme 3 sene sonra sende sıkılmaya başlarsın.. allah böyle insanlar için hepimizin yardımcısı olsun sanada mutluluklar allah agzının tadını bozmasın tatlım :16: :16:

inş. tatlım:) şu şarka gidip gelelim de bi hele:)))

bence eşyalar gayet güzel fakat hiç aksesuar kullanmamışsınız nerdeyse, masanın üstü duvarlar boş. bana sanki evi yeni diziyormuşsunuz da eşyaları sadece koyup fotoğraf çekmişsiniz gibi geldi. ya da ne bileyim sanki mobilya mağazasının showroomu gibi.

eve ruhunu veren ufak dokunuşlardır, aynı mobilyaları ben farklı kullanırım siz farklı kullanırsınız bu da bizim tarzımızı zevkimizi ortaya koyar. siz de kırlent ya da farklı objelerle kendi zevkinizi katın eve, mağazadan alıp getirdiğiniz gibi kalmasın eşyalar. eminim sizin de içinize daha çok sinecektir böylelikle ;)

iyi fikir deniycem en kısa sürede..

zaten taşınırken eşyalar ister istemez zarar görüyorlar keşke çok eşya almasaydım demezsiniz hiç birde başka eve bu eşyaların yerleşip yerleşmeyecegi meçhul.....

satafatı seven bi insan olarak söyleyebilirimki çok sade ve zarif bi eviniz var gayet huzur verici ve dinlendirici duruyor
sadece bi iki ufak detayla hareket kazandırabilirsiniz bu olanaklara sahip olamayan o kadar bayan varki bence şükredin en azından sizin
güzel günlerde oturun...

Evinizin ana parçalarını almışsınız koltuk masa vb bundan sonrası susleme asıl o kısım gösterir zaten evi, eşyalarınızda çok sade ve çok da guzel, zevkinize göre süsledikçe aksesuar perde seçtikçe evinizde zenginleşecek guzelleşecek sizinde içinize sinecek. Bence sonrasında değiştirmenize bile gerek yok. Gule gule eskitin.

her zaman sadelikten yanayım, benim evime gelenler ilk şok olmuşlardı, çünkü o kadar sade ve kullanım amaçlı ki.

salon tablo-dvd-cdler bilgisayar koltuk ve sehpadan oluşuyor,
misafir odasını misafir yatak odası yaptık kalanlar rahat etsin diye,
kendi yatak odamız ise iki büyük elbise dolabı boy aynası ve küçük yataktan oluşuyor.
bir odayı da dört duvar tavandan tabana kütüphane kaplumbağaların evi ve çalışma masalarıyla çalışma odası yaptık.

ne televizyon, ne ıncık cıncık süs, örtü, vitrin, ne pahalı full kaplama halılar, ne de özenli perdeler.

bence kişi önceliklerini belirlemeli ve ona göre yaşam alanını kurmalı.

genellikle yeni evlilere çeyiz bohçası gibi zevksiz karmaşık tıka basa evleri yakıştırırlar, hiç sevmem.
özellikle gereksiz eşyaları. ama senin ayna önündeki dekorları çok beğendim. çok zevkli. ayrıca salonuna girince insanın gözü yorulmaz. huzurlu bir oda olmuş.
sen takma kafana dediğim gibi millet cırcırlı evlere alışmış, sade, olması gereken gibi evleri görünce susup kalıyorlar.

merhaba, 2 ay sonra evliliğimin birinci yılı dolacak. o kadar misafir geldi gitti. hayırlı olsun ağız tadıyla oturun dışında güzel evin var diyen olmadı:( çok moralim bozuluyor eşyalara baktıkça... tayinciyiz diye pek eşyada aldırmadım... tayin dönüşü yenilerim evi diye.... salonumun fotoğraflarını koyayım şimdilik..yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl?Eki Görüntüle 753444 Eki Görüntüle 753445 Eki Görüntüle 753446

Eşya bahane önemli olan huzur, mutluluk.Evinin eşyaları gayet güzel ama çokk sade.Hep aynı renkleri seçmişsin o yüzden yalın olmuş.Kesinlikle örtü kullanmalısın.Şimdi moda olan boncuk örtülerden alabilirsin.Bide renkli yastık alsan sanki çok daha güzel olacak..Güle güle oturun..

Koltuklarıni cok begendim. Yemek odanda guzel. Perdelerin olmamis canim.tul ve renkli kanatli perde kullansan daha guzel olur.kanat fon perdeler biraz uzun yaptirilinca tasinsanda her eve uyar.zaten yana toplanacagi için uzunluk daha sik durur. Perde kanatlariyla ayni renk bir örtü masanin üzerine kullanabilirsin. Ayna önündeki objelerini renkli camdan secerek renklendirebilirsin. Masa ustunde bos kalmis.iki tekli koltuk arasinada fiskos koyup zigonlari karsi duvara aldinmi tamamdir. Mobilyalarin koltuklarin cok güzel. Sen sicak dokunuslar katmamissin evine.ozaman yillarca kullanip daha cok seveceksin evini. Herseyin başı saglik huzur. Evinde mutluluk eksik olmasin.

ben de diğer arkadaşlardan pek farklı şeyler söylemeyecem. eşyaların güzel ama çok renksiz her şeyi aynı ton almışsın. duvarlar bile aynı renk. duvarlarla koltuklar aynı oldu mu oda boğulur. koltukların renkli olsaydı çok daha güzel bir odan olacaktı. evini bu kadar boğuk gösteren şey ise kesinlikle perdeler. hastane odası gibi duruyor. oysa eşyalarında sorun yok. renk uyumun yanlış. güzel bir renkli fon perde al. minderleri ve halıyı da renklendir. böylece emin ol odanın havası değişecek. zevkine göre pembe, yeşil odaya yakışan renklerdir. ama koyu bir yeşil değil sevdiğim tonun adını unuttum. :)

bir de duvarların çok boş olduğu için koltuğun üstündeki o çerçeve çok komik durmuş kaldır onu. ne olduğunu da anlamadım ama koca duvara biraz küçük gelmiş. televizyonun yok mu.

odan küçük koltuklar fazla geliyor. en azından ikili koltuğu çıkarsan daha güzel olmaz mı? orta sehpayı da kaldırabilirsin bence. küçük odada ne gerek var ona. masa ihtiyacın olduğunda zigon sehpaların var zaten.

sonuç olarak: :) aslında odan güzel eşyaların güzel ama tasarımı doğru yapamamışsın. odayı güzelleştiren kesinlikle koltuk masa sandalye değildir. önemli olan renkler ve süslemedir. tabi incik boncuğa boğma odayı sade bir süslülük olsun. çok fazla eşya olan odalar beni daraltır hep. pek beğeneni de olmaz.

Yorumları okuyamadım ama fikrimizi sorduğun için açıkca düşüncemi söylemek isterim izninle:16:

Mobilyaların çok güzel ancak renk yok. Bakınca sanki emanet gibi duruyor hani ruhunuzu katmamışsınız mı diyeyim tarif edemedim:1:
Ben olsaydım perdelerde renk kullanırdım minik çiçekli bile olabilirdi duvara yine renkli tablolar.

Mesela bi'tanıdığım evini beyaz ve mavi aksesuarlarla doldurdu. Mavi minik çiçekli perdeler, mavi tablo, beyaz biblo gibi ege kıyısındaki ev gibi iç açıcı durdu mobilyaları sorarsan seninkiyle nerdeyse aynı tipi:31:

Umarım yanlış anlamazsın, hem senin içine siniyorsa milletin görüşü zaten pek önemli olmamalı sonuçta kimseyi memnun edemezsin:1:
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah:16:

koltukların çok güzel masan da öyle ama oda biraz dar olduğundan eşyalar da çok iç içe duruyo göstermiyo kendini bir de perde kısmı çok boş sadece storla belki bi tül olsa masanın üzerine de bi örtü bi de aksesuar o zaman çok daha hoş olacaktır canım ama en mantıklısı bence de tayin işinden sonra ev dizmek adam akıllı yoksa dünya para verdiğin şeyler boşa kırılıp dökülüyo ziyan oluyo ..

Selam canım bence salonun gayet güzel sadece bikaç eksiğin var öncelikle bi perde perde odanı çok değiştirir bence sadece stor kalmasın perdeninde fonunu fln renki yaparsın örneğin mor, mor bikaç objeylede evini renklerdirirsin al sana fıstık gibi ev bence :34:
Koltuk yerlerinde oynamada yapabilirsin :34:
Hiç üzülme önemli olan senin ne düşündüğün :34:

Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin :16:

koltukların ve yemek takımın cok şık ve sade..tek problem yani insanların güzel cok hoş dememe sebebi aksesuar eksikliği..canlı renkli aksesuara ihtiyacın var ..tayin ne zaman bilemem ama en azından english home un ip perdeleri var hazır dikilkiş şık en azından ondan alsan eve hava katar bi de english homedan örtü alıp takım yapabilirsin bence sehpanda masanda örtü yok..bi de o fenerin yeri balkon falan olur ben salona pek yakıştırmıyorum vazo orta sehpa tabağı ve bi tablo alsan fena olmaz taşınsan gitsen d ealacagın aksesuarlar zaten eşyanla uyumlu olacak atmicaksın sonucta kullanıcaksın dediğim perdeler de her yere uyar ilerde mutfaga bile takılır..güle güle otur ..ucuz gibi durmuyor esyaların..

masanı cam kenarına koyabilirsin konsolunda önü kapalı masa ile görünmüyor birde örn turkuvaz gibi renk katacak aksesuar ve yastıklar kullanabilirsin ..bence eşyaların gayet hoş biraz yerleştirmede hata var gibi geldi sadece güle güle oturun..

Back
X