- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi SevgiliMelek
-
insanlar dogru iş yapan kimselere takdir etmezler bunu bir kenara yazın yaşanmış tecrübem var benimde az eşyam var evim kira diye kendi evim bile olsa gerskiz eşya ile doldurmazdım ne gerek var... amin inşallah allah herkesi gönlüne göre versincevremde cok insan var bir tanesini söyleyeyim bir evin bir kızıydı ve durumları çok iyi srıf mobilyaya 50 milyar para verdiler sonra ne oldu anlaşamadı ayrıldı ve eşyalarını depoya kaldırdı o kadar gereksiz bence boşver insanları kendinizi begendirmek zorunda degilsiniz birde insanlar eşyaya gelmiyorlar sizin yanınıza geliyorlar degil mi ? bende tv bile yok belki inmamazsınız çogu arkadaşım neden yok alsana der bende her zaman onlara benım yanıma geliyorsunuz tv için mi geliyorsunuz onun içinse gelmeyin diyorum
evet tatlım bizde aynısını yaşadık ben hiç eşya aldırmadım ama ben o kadar jkötüyüm ki anlatamam gecen ay yine geldiler bir türlü yaranamıyorum eşyaya verceniz parayı koyun bir kenara insan paraya sıkışınca onlardan yardım istersin ama hepsi yüzünü ceviriler tatlım hep senin kötü durumda olmanı isterler her zaman insan zaten belli bir zaman sonra eşyadan sıkılıyor merak etme 3 sene sonra sende sıkılmaya başlarsın.. allah böyle insanlar için hepimizin yardımcısı olsun sanada mutluluklar allah agzının tadını bozmasın tatlımdhaklısın canım. valla ben de aynı senin gibi düünüyorum. oyüzden yeni gelin evinde eski eşya olur mu ben de var annemler daha küçük bi eve çıktılar 1-2 ay kullandıkları halılar vardı eşimin aileside sağolsunlar hiç destek olmayınca, o dönemde dedim bir tek sen önemlisin diye eşime.... çok şükür evim den huzur eksik olmuyo eşimin ailesinin bize karşı bi tavrı olmadığı müddetçe... ama dene de hak ettiğin değeri görmüyosun dediğin gibi doğru olanı yapınca... eşime hiç zorluk çıkarmadım ailemde öyle... önemli olan eşya, para pul değil dedim insanlık dedim ki hala öyle düşünürüm. kaynanam benden bi türlü hazzetmedi. oğlumla işi için evlendin dedi mesela en son. beni takdir edilmemek yada güzel sözler değilde en çok üstüme gelinmesi üzüyo... eşimin bi kaç arkrdaşıda gelip eşyalarımızla dalga geçmişlerdi... içimde yara kaldı hep bunlar... ondan birazda hoşnutusuzluğum.
ha bir de ucuz da olsa fon perde yaptırın bence. duvarın boş görünmesinde perdelerin de etkisi olmuş
evet tatlım bizde aynısını yaşadık ben hiç eşya aldırmadım ama ben o kadar jkötüyüm ki anlatamam gecen ay yine geldiler bir türlü yaranamıyorum eşyaya verceniz parayı koyun bir kenara insan paraya sıkışınca onlardan yardım istersin ama hepsi yüzünü ceviriler tatlım hep senin kötü durumda olmanı isterler her zaman insan zaten belli bir zaman sonra eşyadan sıkılıyor merak etme 3 sene sonra sende sıkılmaya başlarsın.. allah böyle insanlar için hepimizin yardımcısı olsun sanada mutluluklar allah agzının tadını bozmasın tatlım
bence eşyalar gayet güzel fakat hiç aksesuar kullanmamışsınız nerdeyse, masanın üstü duvarlar boş. bana sanki evi yeni diziyormuşsunuz da eşyaları sadece koyup fotoğraf çekmişsiniz gibi geldi. ya da ne bileyim sanki mobilya mağazasının showroomu gibi.
eve ruhunu veren ufak dokunuşlardır, aynı mobilyaları ben farklı kullanırım siz farklı kullanırsınız bu da bizim tarzımızı zevkimizi ortaya koyar. siz de kırlent ya da farklı objelerle kendi zevkinizi katın eve, mağazadan alıp getirdiğiniz gibi kalmasın eşyalar. eminim sizin de içinize daha çok sinecektir böylelikle
merhaba, 2 ay sonra evliliğimin birinci yılı dolacak. o kadar misafir geldi gitti. hayırlı olsun ağız tadıyla oturun dışında güzel evin var diyen olmadıçok moralim bozuluyor eşyalara baktıkça... tayinciyiz diye pek eşyada aldırmadım... tayin dönüşü yenilerim evi diye.... salonumun fotoğraflarını koyayım şimdilik..yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl?Eki Görüntüle 753444 Eki Görüntüle 753445 Eki Görüntüle 753446
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?