- Konu Sahibi SevgiliMelek
-
evet ama masraf olmasın diye hep en ucuzundan aldırdım... bide çok renksiz sanki.. çok teşekkür edirim yorumun için:)
merhaba, 2 ay sonra evliliğimin birinci yılı dolacak. o kadar misafir geldi gitti. hayırlı olsun ağız tadıyla oturun dışında güzel evin var diyen olmadıçok moralim bozuluyor eşyalara baktıkça... tayinciyiz diye pek eşyada aldırmadım... tayin dönüşü yenilerim evi diye.... salonumun fotoğraflarını koyayım şimdilik..yorumlarınızı bekliyorum sizce nasıl?Eki Görüntüle 753444 Eki Görüntüle 753445 Eki Görüntüle 753446
evet ama masraf olmasın diye hep en ucuzundan aldırdım... bide çok renksiz sanki.. çok teşekkür edirim yorumun için:)
koltuklar güzel ama yerleştirme şeklini değiştirirsen daha iyi olur sanki büyük koltuğu cam önüne ikiliyi duvar kenarına teklileride ikininin olduğu yere koyup sehpayı yine aralarına koyabilirsin tabi bu sadece bir öneri:44:
Ben 4 yıllık evliyim evlenirken maalesef eşyalarımı ben seçemedimo yüzden hepsini değiştirmek istiyorum.. Üstüme üstüme geliyor sanki aslında kötü değiller ama yine de severek isteyerek almaya benzemiyor.. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sen insanların ne düşündüğüne takılma küçük dokunuşlar yap evine belki sana iyi gelir
Ben 4 yıllık evliyim evlenirken maalesef eşyalarımı ben seçemedimo yüzden hepsini değiştirmek istiyorum.. Üstüme üstüme geliyor sanki aslında kötü değiller ama yine de severek isteyerek almaya benzemiyor.. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sen insanların ne düşündüğüne takılma küçük dokunuşlar yap evine belki sana iyi gelir
o kadar doğru söylemişssiniz ki.... sağolun,Mutlululuk için amaç değil araç olmalı eşyalar.
İnsan neyi elde edemediyse onda gönlü kalmaz mı zaten?
Kaldı ki gayet hoş.
Hayatı renklendiren sizlersiniz :)
eşyaların gayet güzel. ama küçük değişik aksesuarlar evi zenginleştiren ve güzelleştiren şeyler..
bir arkadaşımın mobilyaları normal ama güzel. aksesuar seçimi o kadar güzeldiki o normal eşyalar çok zengin görünmüştü
eviniz gayet şık ve güzel neden üzülüyorsunuz ki ? bence çok güzel sade ve kullanıcanız eşyalar almışsınız gereksiz eşya ile hem evi doldurup hemde paranızı çöpe atmamışsınız tebrik ederim mutlulukla saglıkla oturun inşallah
gayet şık ve sade evin bence canım
önemli olan şaşalı olması değil zaten o evde sağlıcakla,huzurla,mutlulukla,kafana bir şey takılmadan yaşaman
ALLAH mutluluk versin ağız tadıyla oturursunuz İNŞAALLAH Amin
:) beni mutlu ettiniz Allah da sizi mutlu eder inş... sağolun var olun. bu kadar kolay işte mutlu olmak.. ziyaretime gelen eş dosttan da böyle bi tepki alsaydım bi kere olsun, hiç sormazdım bile ama oturuyor işte insanın içine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?