Çirkin kizin söylemek istediği şeyler var...

Bence asıl sorun senin kendinle. Diğer insanlardan daha cok kendine yuklenmen. Dermansiz dert vermesin Allah. Psikolojik destek alarak asabilirsiniz. Tabi gerçekten istiyorsaniz aşmayı

Çirkinim ammaaa havalıyımdır.Çoook da yakışıklı bir kocam var.Sarışın uzun boylu ve yeşil gözlü,kültürlü,kariyerli,efendi,sözümden çıkmayan...Çirkinim amma istersem çok cilveli ve tatlıyımdırrrr.Bal gibiyimdir...ama senden daha çirkinim sanırım, doğruyu söylemek gerekirse.
senin yazım dilin tatsız, güzellik başka bir şey tatlılık başka bir şey.çok güzeller bile konuştuktan sonra çirkin gelebiliyor....ayyy valla kaynanam benden daha güzel, hep de söylerim.

hahhahha hatta şimdi bunu yazarken eşim bana çoook güzelsin farkında mısın dedi.

Ben başka bi dünyada mı yaşıyorum acaba
Benim çevremde çirkin olan hiç bi kıza çirkinsin vs denildiğini duymadım . Hatta onlara deli gibi aşık sevgilileri , kocaları oldu hep . Hatta bi kız vardı dış görünüş yanı sıra çok ukala ve anlaşılmaz bi tipti muhabbet bile edemezsin yani o derece. Valla kocası ağzının içine bakıyormuş güzelde bi kızı oldu bodrum senin , izmir benim geziyorlar eşiyle .. Seni görmedim bilmem belki de güzelsin ama özgüvenin yok .

Bende çirkin olduğunu düşünmüyorum foto atsaydın neye ihtiyacın var diye yoeum yapardık ama gene diyorum şimdiki gençler güzel oldukları halde kendilerini çirkin buluyor psikolog tavsiye ediyorum ben

Ne kadar cirkinsin kime neye gore cirkinsin bilemiyorum ama. Butun erkekler yakisikli butun kizlar manken degil. Herkesin 3 asagi 5 yukari dengi vardir... sen once o pskilojiden cik

Cok güzellerle arkadaş olma kendin gibi siradan insanlarla takil sıkıntı azalir ben oyle yapiyorum cok bakimli cok güzel olmasakta mutluyuz 3gunluk dünya bos ver herkes toprak olacak ayrica sana cirkin diyenlere direk* Sanane, sen bir tel sac yaratabilirmisin de bana boyle sesleniyorsun* de taviz verme .bence sen marifetli bir kuaföre git sana tuyo verir boyatmana gerek yok sadece iyibir sac kesimi hafif makyaj eminim fikrin degisir Ezdirme kendini sen degerlisin eminim seni yaratan nice guzeliklerle yaratti

Cirkin insan yoktur guzelim eminim cok guzelsindir. Distan dunya guzeli olupta ici bes para etmeyen cok kisi gordum.

adriana limanın ve hadisenin makyajsız haline bak derim. çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır tatlım

Ben güzelim,sakat degilim,gözüm görüyor,sagir degilim,dilsiz degilim elhamdulillah ZIKRINI cek! Dilden kalbe beyinde bunu kabul edecek kardesim.Hic birimiz top model degilizki zaten topmodellerde bir kilo makyajile pürüssüz görünüyorlar,psykolojik tedavi gör allahi an ve sükret haline....
Heppimizin basina gelmisdir istw burnum uzun göz morluklarim,sivilceler v.s... ama önemli olan güzel görmek...güzel gören,güzel düsünür,güzel düsünen hayatindan lezzet alir..

Gerçekten yüzünüze karşı çirkinsin diyen insanlar arkadaşlarınız, hatta hatta kendi ailenizin bireyleri mi ?
Çok şaşırdım açıkçası, neticede aile içerisinde insanlar çoğunlukla birbirine benzer, siz çirkinseniz onlar da öyledir madem:)
Yaşınız kaç bilmiyorum, fakat insanın özellikle kadınların, böyle kendisini çok çirkin hissettiği ,sivilcelendiği vs bir dönem illa ki olur, sanıyorum öyle bir dönemdesiniz,
Bir de çok klişe olacak ama hanımların esas güzellik yaşı 30dan sonra, yüz oturuyor , hatlar belirginleşiyor, gözlere yılların o derinliği yerleşiyor ..
Bakın çok güzel bir işe girecekmişsiniz, ne güzel, bunun için çabalayan milyonlarca genç var,
Bence tek yapmanız gereken doğal olmak, inanın Arap'lardan ülkemize dalga dalga yayılan kapkalın boyalı Kaşlar, fondötenle bulanmış suratlar hiç mi hiç güzel gelmiyor bana,
Doğal olun, yüzünüze yakışan renklerde kendinize has bir giyim tarzı oluşturun , şık ve bakımlı olun her daim,
Çok okuduğunuzu belirtmişsiniz, eminim sizinle bir kez konuşan insanlar önce bilgi birikiminize konuşmanıza hayran olacaktır ,
Ergen kafasındaki arkadaşlarınızı geçmişte bırakın ... Eminim gerçek dünyada , yüz güzelliğinizden çok ; karakteriniz ve yaptığınız işle, dürüstlüğünüzle göz dolduracaksınız ...
Lütfen kendinizi böyle sevimsiz bir kelime ile nitelemeyin bir daha olur mu ? Siz çok güzelsiniz ve çok değerlisiniz , lütfen bunu unutmayın

Ben bu konu ile ilgili psikolojik tedavi gördüm r süre. Aynı sorunları yaşıyorum çünkü. Estetik yaptıracağım diye gittim kapısına. Beni vazgeçirdi.
Şöyle bir bakış açısı var uzmanda tamam yaptırdın güzel oldun çözüm bu değil en kötü ysşlanacaksın zaten otuzundan sonra başlayacak bunlar ya da kaza geçireceksin yani her şey mümkün. Psikolog da doğru olan kendini dış dünyaya dış görüşünle kabul ettirmen flaan dedi haklı da bence. Sen de bir düşün derim bunları.

Canım seni en iyi anlayanlardan biriyim.sen şanslısın en azından etrafın sana çirkinsin diyor.söylüyorlar ve nereni yaptırmalısın,düzelttirmelisin biliyorsun.bana psikolojim bozulmasun diye söylemiyor da kimse.emin ol gerçeği saklayan insanlarla olmak daha kötü.ben haziranda estetiğe karar verdim.ne kadar düzelir ya da daha mı kötü olur Allah yardım etsin.göreceğiz

Anlamadım ben , yüzünüzde neyiniz var sizin ?
Çirkinlikten kasıt nedir ?

yani çirkin yüzlü sayılabilecek bi arkadaşım oldu benden yaşca biraz büyüktü koca dershanede ben onun kadar dişi, onun kadar kendine güvenli, erkekler değil ya konuştuğunda biz kızları da ağzı açık kendini dinletebilen bi kız görmedim... bu tamamen karakter işi, bana daha dişi olmam, mimiklerimi daha az kullanmam konusunda akıl hocalığı yapmışlığı vardı ve ben hala hayret ediyorum nasıl böyleydi diye:) o yüzden çirkin kadın yoktur, dişiliğini az kullanan kadın vardır keza kendisi bakımlıyken de çirkindi....

Bence evet estetik bir çözüm.Dış görünüşünüz sizin psikolojinizi bu kadar alt üst ettiyse yaptırın derim ben,asla da estetiğe karşı olmadım.Çirkinlikten kastınızı tam anlayamadım ama nerenizi beğenmiyorsanız yaptırın,hem iyi de bir maaş alacakmışsınız.sadece dudak dolgusu yaptırmayın bence estetik olduğu çok belli oluyor,yapay oluyor.onun dışında artık doğal burunlar vs yapanlar çok,buradaki forumları tek tek inceleyip iyi doktorları bulabilirsiniz.1yıl kendinize değişim süresi verin,dış görünüş insanı cidden çok öne taşıyor.hayatta 10 basamak varsa direk 8.basamağa çıkabiliyorsunuz.ama siz zor olanı başarmışsınız,belli ki iyi bir okuldan mezun olmuşsunuz ve kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz.Hem madem böyle ailenizden de ayrı eve çıkın,şu zamana kadar onlar da sizi dışladıysa sanmıyorum ki estetik sürecinde size yardımcı olsunlar.boşuna motivasyonunuz düşer.Ayrıca şunu da söylemek isterim ki artık çoğu erkek sapyoseksüel.yani dış görünüm sadece ilk zamanlarda önem taşıyor,sonrası boş.kendinizi yetiştirmeniz harika bir şey.bebek gibi suratı olup iki cümle kuramayan insanları görünce ben onlardan tiksiniyorum inanın,kendini yetiştirmiş kültürlü insanları görünce de gözümde o kadar güzelleşiyor ki anlatamam.lise yıllarını vs boş verin,orada hep insanlar acımasız olmuşlardır.artık yeni bir hayatınız var,eskiye takılı kalmayın.
estetik kadar giyim kuşam tarz olmak da çok önemli.moda sayfalarını vs sürekli takip edin,demode giyinmek de kötü.gardrobunuzu yenileyin,boyunuz kilonuz tamammış zaten.ay hiç zor şeyler değil ya inanın,beyninizi geliştirmişsiniz en iyisini yapmışsınız zaten bunu mu yapamayacaksınız?bir de bence yeni bir hayata başlayın,eski arkadaşlarınızı da bir gözden geçirip eleyin derim ben.hadi kolay gelsin,olacak

ne çirkini kardeşim pskolojin bozulmuş senin sen kendini öyle görüyosun şuna inanıyorum ki çirkin değilsin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…