• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin kizin söylemek istediği şeyler var...

Mutlu olacaksan estetik ol madem canım. Forumdaki estetik cerrahi saylarını karıştır. Kendimi nasıl mutlu hissedeceksen onu yap. Estetik ayıp da değil herkes yaptırıyor. Ben de imkanım olursa kepçe olan sol kulağımı arkaya aldıracağım :)

Nasıl okuduysam sol kulağı arkaya nasıl aldıracak diye bi afalladim :)

Kendinizi siz yalnızlaştırmışsınız, bu psikolojiye sokmuşsunuz. "Bana mı kaldı" diye hoşlandığınız kişiyi reddetmişsiniz. Ee size kalmış işte. "Başka amaç"tan kastınız, seks yapmaksa sizi çirkin bulan bunu da istemez sizinle zaten merak etmeyin.

"Her insan güzeldir." kalıbını kabul edemeyeceğim, bazı özellikler göreceliliğe yer bırakmayacak düzeyde çirkindir. Aşırı büyük burun, düşük göz kapakları vs. gibi. Eğer böyle bir sorunsa oturduğunuz yerden kendinizi yeyip bitireceğinize estetik yaptırabilirsiniz.
5-6 çıkma teklifi diyorsunuz. Güzel olduğum söylenir, ben o kadar teklif almadım. Belki de bizimle kafa buluyorsunuz.
Yapmayın 5-6 teklifi sokağa yürüyüşe çıksa güzel bir kız alır. Üstelik teklif sadece güzel kızlara gitmiyor ki. Ben kimseyle kafa bulmuuorum. Çıkma teklifi gelmesi güzellik veya çirkinlik için bir ölçüt değildir onu demeye getiriyorim.

Kendinizi siz yalnızlaştırmışsınız, bu psikolojiye sokmuşsunuz. "Bana mı kaldı" diye hoşlandığınız kişiyi reddetmişsiniz. Ee size kalmış işte. "Başka amaç"tan kastınız, seks yapmaksa sizi çirkin bulan bunu da istemez sizinle zaten merak etmeyin.

"Her insan güzeldir." kalıbını kabul edemeyeceğim, bazı özellikler göreceliliğe yer bırakmayacak düzeyde çirkindir. Aşırı büyük burun, düşük göz kapakları vs. gibi. Eğer böyle bir sorunsa oturduğunuz yerden kendinizi yeyip bitireceğinize estetik yaptırabilirsiniz.
5-6 çıkma teklifi diyorsunuz. Güzel olduğum söylenir, ben o kadar teklif almadım. Belki de bizimle kafa buluyorsunuz.

Kesinlikle aynı durum benim için de geçerli :KK66:

Beğenilmek neden bu kadar umurundaki bence çevrendekilerin karakter ekskliği seni bunalıma sürüklemesin kim hangi kritere neye göre güzel? senin güzel olup olmamanı neye göre belirleyip senelerce canını sıktılar. Her şey paraya bakıyor burun estetiği, profosyonel cilt bakım onarımı, çene törpületme, kaş kaldırma,altın ip tekniğiyle yüz gerdirme ki 15 dk sürüyor ve çok doğal duruyor. En pahalısından makyaj malzemeleriyle oldun prenses bide çok iyi lensler var gerçek göz gibi duranlardan onlardan al tak al güzel(!) oldun işte.

Beğenilmek neden bu kadar umurundaki bence çevrendekilerin karakter ekskliği seni bunalıma sürüklemesin kim hangi kritere neye göre güzel? senin güzel olup olmamanı neye göre belirleyip senelerce canını sıktılar. Her şey paraya bakıyor burun estetiği, profosyonel cilt bakım onarımı, çene törpületme, kaş kaldırma,altın ip tekniğiyle yüz gerdirme ki 15 dk sürüyor ve çok doğal duruyor. En pahalısından makyaj malzemeleriyle oldun prenses bide çok iyi lensler var gerçek göz gibi duranlardan onlardan al tak al güzel(!) oldun işte.
Tesekkur ederim tavsiyelerin için. Evet çoğunu deniycem. Beğenilme kaygısından çok bu vakte kadar yok sayılmak karşılıksız aşklar vs bu duruma itti beni. Hepsini geçtim insan aynada güzel bir yuz görmek istiyor makyaj yapmak giyinmek az da olsa havalı olmak istiyor. Bu hepimizde var. Evet çoğunu yapmadım mi, yaptım ama güzel olmami sağlamadı hiçbiri. Tek çaresi iyi bir estetik cerrah bulmak olucak.

Estetik düşünülebilir öyle diyorsanız. Estetik cerrahiye gittiğiniz zaman eksik yada kusurlu yada orantısız olan bölgeniin neresi olduğunu nasıl yapılıcağını size söyler. Güzel olmayışınıznn karşılığı çok çalışarak iyi maaşlı bir işse, iyi bir işin karşılığıda güzel bir estetik operasyon olsun madem:)

Yapmayın 5-6 teklifi sokağa yürüyüşe çıksa güzel bir kız alır. Üstelik teklif sadece güzel kızlara gitmiyor ki. Ben kimseyle kafa bulmuuorum. Çıkma teklifi gelmesi güzellik veya çirkinlik için bir ölçüt değildir onu demeye getiriyorim.
İnsanlar beğenmediği insanlarla neden birlikte olmak için adım atsınlar ki bu teklifler özellikle çok yakın tanımadığınız insanlardan geliyorsa onları çeken en önemli şey dış görünüşünüz ve enerjinizdir. Ayrıca gördüğünüz gibi beğenen de var beğenmediğini söyleyende (ki çekemedikleri ne malum sizi). Önemli olan sizin kendinizi benimsemeniz.Estetik tabiki yapılabilir ama kendini tanıyamayacak kadar değiştirmek size ne hissettirir bunu da düşünmeli.

bir gün gelecek, karşına öyle bi insan hatta insanlar çıkacak ki , sana çirkin diyenlere -öncelikle de sana- diyecek ki;

"SEN ONU BİR DE BENİM GÖZÜMLE GÖR"

tüm estetik, cilt bakımı tavsiyelerine katılmakla birlikte, ben de diyorum ki "BAZEN SENİN NASIL GÖRÜNDÜĞÜN DEĞİL DE SANA BAKAN GÖZ ÖNEMLİDİR"

VE BİR DAHA ASLA VE ASLA KENDİNE "BEN ÇİRKİNİM" DEME.

Ben nedense senin gibi insanlari kompleksli buluyorum.
Kompleksli kelimesinden ne anladığımıza bağlı, çoğu insan bunu hakaret olarak ifade ediyor, hele ki tartışırken "komplekslisin sen, şöyle suclusun boyle suçlusunun" diyorlar. Eğer sizinki bir suçlama ise ciddiye bile alamayacagim.çünkü yukarıda anlattiklarimin bir suçlusu varsa o ben değilim. Ha kendini begenmiyosun sevmiyorsun derseniz orda anlasabiliriz.

Tesekkur ederim tavsiyelerin için. Evet çoğunu deniycem. Beğenilme kaygısından çok bu vakte kadar yok sayılmak karşılıksız aşklar vs bu duruma itti beni. Hepsini geçtim insan aynada güzel bir yuz görmek istiyor makyaj yapmak giyinmek az da olsa havalı olmak istiyor. Bu hepimizde var. Evet çoğunu yapmadım mi, yaptım ama güzel olmami sağlamadı hiçbiri. Tek çaresi iyi bir estetik cerrah bulmak olucak.
Bencede içinizi bi cerraha dökün sizi en iyi anlayacak ve fayda sağlayacak o :) dişlerinizden de memnun değilseniz onlarada bi kaç uygulama yaptırın derim mutlu eder sizi.

Estetik düşünülebilir öyle diyorsanız. Estetik cerrahiye gittiğiniz zaman eksik yada kusurlu yada orantısız olan bölgeniin neresi olduğunu nasıl yapılıcağını size söyler. Güzel olmayışınıznn karşılığı çok çalışarak iyi maaşlı bir işse, iyi bir işin karşılığıda güzel bir estetik operasyon olsun madem:)
Canım tesekkur ederim, umuyorum öyle olur.

Kompleksli kelimesinden ne anladığımıza bağlı, çoğu insan bunu hakaret olarak ifade ediyor, hele ki tartışırken "komplekslisin sen, şöyle suclusun boyle suçlusunun" diyorlar. Eğer sizinki bir suçlama ise ciddiye bile alamayacagim.çünkü yukarıda anlattiklarimin bir suçlusu varsa o ben değilim. Ha kendini begenmiyosun sevmiyorsun derseniz orda anlasabiliriz.

Asla seni suclamam o bana dusmez bana dusmedigi gibi kimseye dusmez.
Kendini begenmedigin icin kompleksli diyorum.
Çünkü ben çirkin insan olmadigini dusunuyorum.Sadece sen kendinin çirkin oldugunu dusune dusune buna inanmissin.

Asla seni suclamam o bana dusmez bana dusmedigi gibi kimseye dusmez.
Kendini begenmedigin icin kompleksli diyorum.
Çünkü ben çirkin insan olmadigini dusunuyorum.Sadece sen kendinin çirkin oldugunu dusune dusune buna inanmissin.
Teşekkür ederim düşünceleriniz için. İstemezdim boyle hissedebilmeyi, ama yapicak bir şey yok, en azından geçmişi değiştirmek için yok.

Bence mutlaka estetik yaptirmadan bur psikologa gitmelisin, sonucta kaybedecegin bisey olmaz ama önce estetik yaptirisan geri adim atamazsin.
Gercekten cevreni cok kiniyorum sana cirkin diyen herkezi, bence bu bir deli kuyuya bir tas atmis misali gibi olmustur.
Biri cirkin demia digerleri agizinami doladi acaba hic anlayamadim sonucta kesin olarak sunlari soyleyebilirim.
Guzellik her insanin gözünde farklidir
Insan kendini bile her gun farkli görür aynada, bir bakarim dünyanin en güzel insaniyimdir bir bakarim aynaya bakasim gelmez :)
Insan kendine yakin olan insanlarin güzel olup olmadigini söylemeyez, cünkü onlari görünüsüyle degerlendirmiyoruzdur (bu yuzden ailenin sana cirkin demesi cok mantiksiz)
Arakadas grubunda hep daha güzel bir kiz vardir zaten ama bu senin cirkin oldugun anlamina gelmez!
Ve bütün bu cirkin/güzel konusu bir kenara insanda karizma olduktan sonra yer yerinden oynar! Yeterki gözlerin gülsün..

Guzellik merkezlerine gidip danisabilirsin onlar yuzunun ne istedigini hangi bolgenin neye ihtiyaci oldugunu anlatir ve uygularlar.Cirkin olmanin en buyuk faydasi sanirim okuman olmus.Sacma sapan ve dis gorunuse bakarak birisiyle çıkmak isteyen insanlarla ask adi altinda sahte cikar iliskileri kurmamissin.Öyle gereksiz ki belki cok guzel olsaydin bu deneyimleri yasayamayacaktin bubkadar akli basinda caliskan ve basarili olmayacaktin.Simdi emeginin karsiligini parayla alip istedigini yaptir.Su hayatta basarili ve kendi ayaklari uzerinde durup yere saglam basan kadin kadar güzeli yoktur bence.

Back