Çirkin kizin söylemek istediği şeyler var...

Benim kız arkadaşlarım bana çirkin diyecek K.bakmayın ama bir daha görüşmem nasıl bir terbiyesiz lik o. Hadi erkeklere bir nebze tamam diyelim kadının kadına bunu demesi ne kadar saçma.yani arkadaşlarınız neyin hazımsılığında anlamıyorum. Size gelince yani ne desem fayda etmeyecek düşüncelerinize ama Sizinde yazdığınız gibi özgüvenin güzellikle alakası yok.cool olun insanların düşüncelerini umursamayın bu kadar.Herkes manken olacak diye bir şey yok bu hayatta.

Estetik yaptır kardeş...kesin cözūm..google'a 'melisaycadegirmencioglu' eski hali yaz ...yeni haliyle karşılaştır sonra da yorumunu bekliyorum...
Biliyorum onu, ama kendisi olmadığını soyledi. Belki dogru belki de yalan, bilemiyorum. Benim korkum şu eğer o kadar zahmete girip ameliyatlar olup hala bir sonuc alamamak. Bu durumda şu anki psikolojimi bile mumla ararim.

Erkekler dedi zaten, kizlarda bir problem olmadı ki hiç. Birkaç dokundurma haricinde hicbir kötülük görmedim. Ama insan hem aynada güzel bir yuz goremeyip hem de insanlardan çirkin olduğunu işitince çirkin olduğuna kesinkes inanıyor. Sonuçta güzel olsam çirkin sin demezlerdi.

nolur bi resim at nolur nolur :) abarttığından eminim çünkü.
ben de aynaya bakınca bi ton kusur buluyorum ama birileri bana öyle geldiğini söyleyince mutlu oluyorum.
ben daha seni görmeden abarttığını düşünüyorum :)

Tyrion

O kadar cok hakarete maruz kalmissiniz ki insanda ozguvenmi kalir ?ozguven eksikligi dediginiz sey kendimizle ilgili algimizin bozulmasi demek.bunada sebep dis etkenler aa cogunluk boyle hissettiriyor soyluyor bende bakinca boyle goruyorum...
Sevgili konu sahibesi herkesin guzelligi cirkinligi vardir...kendinizi guzel hissetmeniz icin sacma sapan insanlarin size bakisina ihtiyaciniz yok kendilerine baksinlar...guzellik.gorecelidir demekki yeterince cirkin degilsinizki (sizin bakis aciniza gore ornek veriyorum)cikma teklif eden olmus yani begenenler var... kadin erkek herkeste bu kavram farklidir ama.sizin onlari kabul.etmeme sebebiniz nasilsa guzel.degilim olmus...cok yanlis kendinizi kabul ettirmeniz icin oncelikle kendinize saygi duymaniz lazim kendini saymayani kimse saymaz ...

Biliyorum bu tipleri dis guzellik meraklilari bizim ulkemizde guzellik.fasizm var karsi tarafa gore guzelsen herseye hakkin var ama karsi tarafa gore guzel.degilsen ölmelisin romeo...misali...etiket meraklilari da iste sorun onlarda zaten kendilerini ruh hastasi ilan ediyorum ve sevmiyorum hic ama hic..

Arkadaşım bence ilk önce psikolojik destek almalısın ardından iyi bir estetik cerrah bulup estetik olmak işe girdiğini yazmışsın kredi Çek yada para biriktir çevredekilerin ne dediği önemli değil sen kendini nasıl görüyorsun nasıl olsa daha memnun olurdun/ mutlu olurdun

Bu insanlar ne zaman böyle acımasız oldu. Ben de çilliyim. Şimdi azaldı ama küçükken çoktu lisede bile. Kapama gibi diyebiliriz. Yanaklar, burun, dudak üstü vs. Çoktu o zamanlar baya. Ilkokulda dalga geçildi tabii o zamanki çocukluk ama sonra hatırımda kalan bişey yok. Liseye kadar ıyy diyordum yani. Sonra biraz barıştım. Bence ya çevreniz über kötü ya abartıyorsunuz. Bilemedim. Estetik de riskli bi iş. Bi haber okumuştum. Japonya da kocası karısına kızı çirkin doğunca dava açmış. Araştırmış meğerse kadın baya estetikli imiş. Kandıroldım rererö yapıp açmış davayı kazanmış. Yine de iyi bir doktorla çözülür bu iş.

Yasin kac?guzellikte bir ise yaramiyor bosver .İnsanlar acimasiz dost yok ben de yalnizim bol bol kitap okuyorum takilma uzulme.

Bu yakıştırmayı kendi kendine yapmadığını söylemişsin; etrafım bana bunu hissettirdi diyorsun. Arkadaşım; demekki hakikaten tabir yerindeyse ki bu kelimeyi sevmiyorum ama; çirkin değilsin.

Bunu sana söyleyenler sende onlarda olmayan harika bir şey görmüş olamaz mı?

Bir de hayatta şunu savunuyorum; kendine çirkin dedikçe ve bunu etrafa hissettirdikçe onlarda senin bu yumuşak karnını kullanıyor olabilir. İzin verme. Üniversite mezunu, iyi bir işi olan kaç kişiyiz. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Estetik konusunu da rahatsız olduğun yer için düşünebilirsin.
Ve lütfen bunun işe yaradığını düşün yada düşünme; ama sabah her aynaya baktığında şükür ederek, çok güzelim de. Lütfen bunu yap .
Elin ayağın tutuyorken ve sağlığın varken psikolojini harcama.
İçten söylüyorum, eminim çok güzelsin. Kalbin de öyle.

Çünkü bu kadar şeyi bile etrafına nefretini kusmadan anlatmışsın burada.
Allah istediklerini hayırlısıyla versin.

Amin canım , çok naziksin tesekkur ederim.

bence estetikle düzelmeyecek surat yok. amaa iyi para lazım. bir de yaşınız kaç acaba

İnsan ozguvensizligini disari vurunca, baskalari bu zaafindan vurur. Mesela cirkinlik degil, zaafini belli ettigin her konuda bu boyledir. Ozguvensiz insan disaridan her zaman belli oluyor. Ayrica bi erkek sana laf atiyorsa, uzuyorsa sende yap. Kulaklarin uydu gibi, burnun 3. Kopruden hallice, kocaman kafan var ama gram beyin yok vs vs. guzel bi insani incelediginde bile illa bi kusur bulursun. Seni uzenlerden mükemmel degildir.

bence estetik ameliyat yerine psikoloğa gitmelisin. çünkü altına da bulansan bu psikolojiyle ondan da memnun kalmaman kuvvetle muhtemel. ill bi kulp bulursun yani.
"İnsanlar en ufak bir tartışmada bana sen sus çirkin desinler istemiyorum." bakış açısı pek de sağlıklı diil önce bunu değiştirmelisin. o değişince belki estetiğe bile ihtiyacın olmadığını farkediceksin kim bilir

İkinci bir Deryagullu vakası mi, yoksa ta kendisi misiniz bilmiyorum ama bence siz çirkin değilsiniz. Ozguveninizi ezmissiniz ayağınızın altında. Cidden çok merak ediyorum objektif bir yorum yapacağım ozelden resminizi atabilirsiniz.

Bir insan kendini bu kadar mı gömer .. Baskaları nasıl seni ezmesin kendine karşı ne sevgin var ne saygın kendini sirkele guzel olmasanda onlar icin mi dunyaya geldin kendine gore yap suslen kendin icin başkası icin degil ilk hedefin o olsun

Yanında eğer hep çok güzel bir arkadaşın varsa bu duruma dülüyorsun bende hep anneme derdim kimse bana değil hep diğer arkadaşımla konuşuyor diye annemde sen fark etmiyorsun ama hep soğuk duruyorsun insanlar karşı o hemen atılıyor herkesle konuşmaya çalışıyor derdi bende hep çirkin sanardım kendimi bazen aynada bakınca herkes beni çirkin görüyor şuan güzelim ama acaba değilmiyim bana mı öyle geliyor derdim hala bazen diyorumda içten içe kendimi güzel hissediyorum en azından çok çirkin değilim diyorum şükür diyorum ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…