• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin kizin söylemek istediği şeyler var...

Guzellik merkezlerine gidip danisabilirsin onlar yuzunun ne istedigini hangi bolgenin neye ihtiyaci oldugunu anlatir ve uygularlar.Cirkin olmanin en buyuk faydasi sanirim okuman olmus.Sacma sapan ve dis gorunuse bakarak birisiyle çıkmak isteyen insanlarla ask adi altinda sahte cikar iliskileri kurmamissin.Öyle gereksiz ki belki cok guzel olsaydin bu deneyimleri yasayamayacaktin bubkadar akli basinda caliskan ve basarili olmayacaktin.Simdi emeginin karsiligini parayla alip istedigini yaptir.Su hayatta basarili ve kendi ayaklari uzerinde durup yere saglam basan kadin kadar güzeli yoktur bence.
Bunu aynen kendim için düşündüm biliuo musun belki güzel olsaydım bugünkü ben olmayacaktım.ama artık güzel de olmanın vakti geldi ki: )

Canım seni en iyi anlayanlardan biriyim.sen şanslısın en azından etrafın sana çirkinsin diyor.söylüyorlar ve nereni yaptırmalısın,düzelttirmelisin biliyorsun.bana psikolojim bozulmasun diye söylemiyor da kimse.emin ol gerçeği saklayan insanlarla olmak daha kötü.ben haziranda estetiğe karar verdim.ne kadar düzelir ya da daha mı kötü olur Allah yardım etsin.göreceğiz

deryaaaa biz kadınlar kendimizi çirkin görüyoruz bende konu açmıştım hatırlarsan çok mu çirkinim eşim beni aldattırmı flan yani bunlar beynimizin bize oyunu hep.

deryaaaa biz kadınlar kendimizi çirkin görüyoruz bende konu açmıştım hatırlarsan çok mu çirkinim eşim beni aldattırmı flan yani bunlar beynimizin bize oyunu hep.
Bunlar hayatın oyunu bence: ) ben kararımı verdim adımlarımı atıyorum ki

Ruhunuza estetik yaptırmanız gerekli! Siz butun vucudunuza komple estetik yaptırsanız kalben ve beynen buna ıkna olmanız munkun gorunmuyor. Nasıl hissedersen öylesindir bu kadar net.

Bunlar hayatın oyunu bence: ) ben kararımı verdim adımlarımı atıyorum ki
yaaa tamam bende cok güzel değilim ama ben kendimi böyle kabul ettim benimde kendime göre begenenim var gözlerim güzel flan güzellik göreceli estetik ne kadar çözümlü bilmiyorum ama şarkıcı hatice güzelleştiyse biz de güzelleşiriz sanırım ::)

insanlar ne kadar bencil hayattım boyunca bir insana çirkin demedim ve diyemem de.

Bu çirkinlik değil sadece takıntı.
Size yıllardır böyle muamele yapılmıs,sizde fazlaca inanmışsınız cirkin olduğunuza. Hatta şeye benziyor bir insan kiloludur zayıflamaya başlar hatta abartıp anoreksiyaya yakalanır ya ona benziyor. Hep daha zayıf olmak isteme,yemek yiyememe hatta ne kadar zayıfladığının farkına varamayıp hala şişman hissetme gibi durumlar olur ya,onun gibi.
Siz şimdi estetik ameliyat olsanız,burnunuzu,dudağınızı yaptırsanız,göz cevrenize,baseninize vs takacaksınız çünkü sorun içinizde ve kendinize değer vermeyi,sahip olduğunuz bedende mutlu olmayı öğrenmediğiniz ,iç güzelliğin anlamını bilmediğiniz sürece birşey değişmeyecek emin olun.
Gerekirse psikolojik destek alın,farklı bakış açısı geliştirmenize,kendi değerinizi farketmenize ve özgüven kazanmanıza yardımı olur.

Diyelim ki estetik yaptırdın, güzel de oldu ama bir kaç kişi eskisinden çirkin olduğunu,estetiğin yakışmadığını vs söyledi ve seni eleştirdi o zaman napıcaksın?

Bunu aynen kendim için düşündüm biliuo musun belki güzel olsaydım bugünkü ben olmayacaktım.ama artık güzel de olmanın vakti geldi ki: )
Kucukken idrak edemiyoruz kafamiza takiyoruz ediyoruz ama aslinda hic kafaya takmayip derslere kafa yorup iyi bir meslek sahibi olupta istedigin estetigi yaptirip istedigin kadar guzel olabilir insan.Yeter ki para olsun saglik olsun Allah kimseye baska dert vermesin :)

Benim görüşüm bi bayanın zeki, kültürlü, sohbetiyle karşısındakine bilgi aktarabilen özgüvenli olması dikkatimi çeker.
Siz maalesef kişisel gelişimi olmayan insanlara denk gelmişsiniz.
Zeki olduğunuz o kadar yansıyor ki yazılara, içimde size karşı sempati oluştu. :-)

Bi tavsiyede bulunamıycam ne deyim.ama o kısmetse olur daki çirkin melis oraya katılmıssa evlenmek için, bence seninde sansın olmalı:confused:

Bi tavsiyede bulunamıycam ne deyim.ama o kısmetse olur daki çirkin melis oraya katılmıssa evlenmek için, bence seninde sansın olmalı:confused:

dediğiniz kişiyi hiç izlemedim ama,olada denk gelip bu yorumu görürse ne kadar üzülebilceğini tahmin edebiliyormusunuz ? başka birine moral vermeye çalışırken bir başkasının kalbini kırma riski bile hiç hoş değil..

Canım seni en iyi anlayanlardan biriyim.sen şanslısın en azından etrafın sana çirkinsin diyor.söylüyorlar ve nereni yaptırmalısın,düzelttirmelisin biliyorsun.bana psikolojim bozulmasun diye söylemiyor da kimse.emin ol gerçeği saklayan insanlarla olmak daha kötü.ben haziranda estetiğe karar verdim.ne kadar düzelir ya da daha mı kötü olur Allah yardım etsin.göreceğiz
hmm sen sana yalan söylediğimizi düşünüyorsun :110:

Amaaannn.
He evet çirkinsiniz.
Burada "Olur mu canım öyle şey" diye başlayan bütün iyi niyetli yaklaşımları çürütmek, "değilsindir" dedikçe "Çirkinim işte çirkinim" diye üstelemek iç dökmek ya da dertleşmek değil kusura bakmayın.
Okumuş, yazmış, mürekkep yaşamış bir insan olduğunuzu söylüyorsunuz.
Kendinize yönelik bu algınızı değiştirmek için hayıflanmaktan başka ne yaptınız?
Bir psikoloğa gittiniz mi mesela? Madem bu kadar dibe çekiyor bu durum sizi, ilk yapacağınızı şey bu değil miydi?
Çözüm arayan insanın atacağı ilk adım bu olurdu. Ben nedense bu "Çirkinim de çirkinim" nidalarını hiç samimi bulmuyorum.
Özgüven demeyin, bakım demeyin, makyaj demeyin... Ne diyelim, Mahmut mu?

Amaaannn.
He evet çirkinsiniz.
Burada "Olur mu canım öyle şey" diye başlayan bütün iyi niyetli yaklaşımları çürütmek, "değilsindir" dedikçe "Çirkinim işte çirkinim" diye üstelemek iç dökmek ya da dertleşmek değil kusura bakmayın.
Okumuş, yazmış, mürekkep yaşamış bir insan olduğunuzu söylüyorsunuz.
Kendinize yönelik bu algınızı değiştirmek için hayıflanmaktan başka ne yaptınız?
Bir psikoloğa gittiniz mi mesela? Madem bu kadar dibe çekiyor bu durum sizi, ilk yapacağınızı şey bu değil miydi?
Çözüm arayan insanın atacağı ilk adım bu olurdu. Ben nedense bu "Çirkinim de çirkinim" nidalarını hiç samimi bulmuyorum.
Özgüven demeyin, bakım demeyin, makyaj demeyin... Ne diyelim, Mahmut mu?
rumuz-yorum uyumu 10 numara
Pardon rumuz değil durummuş o :)

Benim evlatlık bi arkadasım vardı tanıştığı herkese ve arkadaş muhabbetlerindekilere hep evlatlık olduğunu vurgulardı herkesin kendine acımasını isterdi niyeyse okuyunca aklıma o geldi acınmaktan besleniyosunuz bence

hmm sen sana yalan söylediğimizi düşünüyorsun :110:
Estağfu ullah.yalan demeyelim.ki kaldı ki hayatta güzellikten önemli şeyler var.sağlık gibi.ya buraya yazmak bana terapi oluyor.çok sağolun gerçekten.takmamaya başladım ki..Rabbim bu günlerimi aratmasın.hiçbirimize aratmasın.sağlıklı oldığumuza bile binlerce şükür.varsın çirkin olalım.kimbilir nelerden korunuyoruz böylelikle.çok şükür Allah affetsin çirkinim vs dediğim için.tövbe ediyorum.bi daha böyle bi dert olmayacak ya da sorum

Back