• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin kizin söylemek istediği şeyler var...

Benim kız arkadaşlarım bana çirkin diyecek K.bakmayın ama bir daha görüşmem nasıl bir terbiyesiz lik o. Hadi erkeklere bir nebze tamam diyelim kadının kadına bunu demesi ne kadar saçma.yani arkadaşlarınız neyin hazımsılığında anlamıyorum. Size gelince yani ne desem fayda etmeyecek düşüncelerinize ama Sizinde yazdığınız gibi özgüvenin güzellikle alakası yok.cool olun insanların düşüncelerini umursamayın bu kadar.Herkes manken olacak diye bir şey yok bu hayatta.

Estetik yaptır kardeş...kesin cözūm..google'a 'melisaycadegirmencioglu' eski hali yaz ...yeni haliyle karşılaştır sonra da yorumunu bekliyorum...:KK66:
Biliyorum onu, ama kendisi olmadığını soyledi. Belki dogru belki de yalan, bilemiyorum. Benim korkum şu eğer o kadar zahmete girip ameliyatlar olup hala bir sonuc alamamak. Bu durumda şu anki psikolojimi bile mumla ararim.

Benim kız arkadaşlarım bana çirkin diyecek K.bakmayın ama bir daha görüşmem nasıl bir terbiyesiz lik o. Hadi erkeklere bir nebze tamam diyelim kadının kadına bunu demesi ne kadar saçma.yani arkadaşlarınız neyin hazımsılığında anlamıyorum. Size gelince yani ne desem fayda etmeyecek düşüncelerinize ama Sizinde yazdığınız gibi özgüvenin güzellikle alakası yok.cool olun insanların düşüncelerini umursamayın bu kadar.Herkes manken olacak diye bir şey yok bu hayatta.
Erkekler dedi zaten, kizlarda bir problem olmadı ki hiç. Birkaç dokundurma haricinde hicbir kötülük görmedim. Ama insan hem aynada güzel bir yuz goremeyip hem de insanlardan çirkin olduğunu işitince çirkin olduğuna kesinkes inanıyor. Sonuçta güzel olsam çirkin sin demezlerdi.

Biliyorum bu tarz konular çok açıldı. Sikildiniz , o yüzden sadece beni anlamak isteyenler ve durumu yasayanlar okusun. Çünkü çok iç bunaltıcı bir konu.
Kendimi bildim bileli cirkindim ben. Evet. Aynaya baktığım bir an bile kendimi güzel görmedim.çok denedim kendime guvenmeyi, diğer kızlar gibi şıkır şıkır olup özgüven duygusunu tadabilmeyi. Evet özgüven sadece güzellikle olan bir şey değil. Ancak öyle bir dunyadayiz ki bir şeyler biliyosan konuşmak bi konuda fikir beyan etmek istiyosan hele ki biriyle fikren ters dustuysen hemen gelir "ya bu cirkinler de zeki görünmeye calisiyo, cirkinliklerini boyle mi kapatmaya çalışıyorlar ne" yaftaları. Kusura bakmayın olmuyor iste. Bir ortamda güzel arkadaşınıza deli gibi iltifatlar edilip siz sanki hic yokmussunuz gibi davranildiginda orda sorgulamaya başlıyorsunuz iste gerçek güzellik acaba gerçekten de içimizde mi diye?
Çocukluktan bu yana dislandim ben, kendi kardeşim bile en ufak bir tartışmada alakasız yerde yuzumdeki kusurlardan bahsedip susturdu. Hele lise yılları, allahım... Suratima bakıp bakıp gulmeler, bence sınıfın en çirkin kızı sensin diyen öküz arkadaşlarım. Bunların çoğu da hoslandigim kişinin yaninda oldu . tabi hoşlanmaya da ne hakkım varsa dimi?
Cidden çok ezildim ben. Dalga gecmelerin hakaretlerin haddi hesabi yoktu. Ve emin olun her gün insanlara bir sans vererek uyaniyordum ne kadar iyi olsam da bi şekilde dünyanın dışında birakildim. Görmezden gelindim. Sevgilimse hic olmadı. Nasıl olsun.
Mesela güzel bir arkadaşım var diyelim iyi anlasiyoruz. Ona yanaşmaya çalışanlar için hep güzel kizin yanindaki çirkin kız oldum. Yüzüme karşı sen arkadaşını kiskaniyosun dediler. Üstelik arkadaşımı sevmeme rağmen, sadece aldatildigi dayak yedigi için ona sevgilisinden ayrılmasını söyledim diye.
Üniversite de bitti. Hic güzel kizin yaşadığı ayrıcalıkları yasayamadim. Hata yapma luksum sıfıra yakındı. Nasıl psikolojim bozulduysa sokakta biri dikkatli baksa sinirden deli oluyorum acaba çok mi mu çirkin buldu diye.
Evet sevgili mevzuuna gelelim birkaç çıkma teklifi aldım. Birinden hoslandim bile. Ama ozguvensizligim öyle tavanda idi ki nasılsa beni bırakır, ya da başka amaçla çıkmak istiyordur, o çocuk bana mi kaldı kafasını yaşadım. Sonuc yıllardır yalnızım.
Sanki yok gibiyim. Gerçekten. Var oldugumu sadece aci çekerken hissediyorum. Ne ailemi seviyorum ne başka birini. Kimseye karşı zerre güven ve sevgim yok. Çünkü ailem de dahil olmak üzere çevremin yuzde doksanı her durumda beni yerin dibine sokmak için ellerinden geleni yaptılar. Ben ne yapayım simdi bu dağılmış psikolojiyi.
Bana ozguvenli ol demeyin,nasıl olayım?
Kendini geliştir de demeyin. Çünkü bütün gün odamda kitap okuyup bir şeyler ogrenmekten başka yaptığım şey yok.
Beni şu an sadece birazcık güzel olmak kurtarır. Fizigim iyi. Boyum kilim ideal. Yüzüm çok çirkin. İnanır misiniz yıllardır ne face ne instagram açtım. Fotoğraf koymam gerekiyor çünkü.
Yakında maaşı iyi olan bir işe başlıyorum. E o kadar ineklemenin nimetlerinden faydalanmamak olmaz dimi. Hayatımın bundan sonrasını bu şekilde geçirmek istemiyorum. İnsanlar en ufak bir tartışmada bana sen sus çirkin desinler istemiyorum. Beğendiğim bir erkek oldugunda aman nasılsa bana bakmaz diye bastan vazgeçmek isteniyorjm. Sizce estetik olmak iyi bir çözüm mü? Yoksa o da mi faydasız olur.
Dipnot: bana saç makyaj önerisi vermeyin çünkü yüz çirkin olunca bunları yapmanın hicbir faydası olmuyor, ki çok da denedim zaten.
Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
nolur bi resim at nolur nolur :) abarttığından eminim çünkü.
ben de aynaya bakınca bi ton kusur buluyorum ama birileri bana öyle geldiğini söyleyince mutlu oluyorum.
ben daha seni görmeden abarttığını düşünüyorum :)

Estetik değerlendirilebilir bir çözüm.
Yine de çirkin veliaht Tyrion reyizin sözlerini hatırlatmayı borç bilirim:
"Ne olduğunu hiçbir zaman unutma. Dünyanın kalanı unutmayacaktır. Bir zırh gibi giy onu. Böylece seni incitmek için asla kullanılamaz."
Sinemanın ne çirkin yüzleri vardı ki çirkinlikleri karizmalarının ayrılmaz bir parçası oldu.

Tyrion :KK200:

O kadar cok hakarete maruz kalmissiniz ki insanda ozguvenmi kalir ?ozguven eksikligi dediginiz sey kendimizle ilgili algimizin bozulmasi demek.bunada sebep dis etkenler aa cogunluk boyle hissettiriyor soyluyor bende bakinca boyle goruyorum...
Sevgili konu sahibesi herkesin guzelligi cirkinligi vardir...kendinizi guzel hissetmeniz icin sacma sapan insanlarin size bakisina ihtiyaciniz yok kendilerine baksinlar...guzellik.gorecelidir demekki yeterince cirkin degilsinizki (sizin bakis aciniza gore ornek veriyorum)cikma teklif eden olmus yani begenenler var... kadin erkek herkeste bu kavram farklidir ama.sizin onlari kabul.etmeme sebebiniz nasilsa guzel.degilim olmus...cok yanlis kendinizi kabul ettirmeniz icin oncelikle kendinize saygi duymaniz lazim kendini saymayani kimse saymaz ...

Arkadaşlar yorumlarınzi okuyorum , teşekkürler ama su an çok meşgul olduğum için alıntı yaparak cevap veremeyecegim.ama siz yazın merakla ve ilgiyle okuyorum. Aksam da tek tek cevap vericem.
Bir arkadaş sanki kendi kendime yapiyormusum gibi bir yorum atmış, fakat daha iyi okursaniz bunu bana hissettirenlerin cevrem olduğunu görürsünüz.
Biliyorum bu tipleri dis guzellik meraklilari bizim ulkemizde guzellik.fasizm var karsi tarafa gore guzelsen herseye hakkin var ama karsi tarafa gore guzel.degilsen ölmelisin romeo...misali...etiket meraklilari da iste sorun onlarda zaten kendilerini ruh hastasi ilan ediyorum ve sevmiyorum hic ama hic..

Arkadaşım bence ilk önce psikolojik destek almalısın ardından iyi bir estetik cerrah bulup estetik olmak işe girdiğini yazmışsın kredi Çek yada para biriktir çevredekilerin ne dediği önemli değil sen kendini nasıl görüyorsun nasıl olsa daha memnun olurdun/ mutlu olurdun

Bu insanlar ne zaman böyle acımasız oldu. Ben de çilliyim. Şimdi azaldı ama küçükken çoktu lisede bile. Kapama gibi diyebiliriz. Yanaklar, burun, dudak üstü vs. Çoktu o zamanlar baya. Ilkokulda dalga geçildi tabii o zamanki çocukluk ama sonra hatırımda kalan bişey yok. Liseye kadar ıyy diyordum yani. Sonra biraz barıştım. Bence ya çevreniz über kötü ya abartıyorsunuz. Bilemedim. Estetik de riskli bi iş. Bi haber okumuştum. Japonya da kocası karısına kızı çirkin doğunca dava açmış. Araştırmış meğerse kadın baya estetikli imiş. Kandıroldım rererö yapıp açmış davayı kazanmış. Yine de iyi bir doktorla çözülür bu iş.

Yasin kac?guzellikte bir ise yaramiyor bosver .İnsanlar acimasiz dost yok ben de yalnizim bol bol kitap okuyorum takilma uzulme.

Bu yakıştırmayı kendi kendine yapmadığını söylemişsin; etrafım bana bunu hissettirdi diyorsun. Arkadaşım; demekki hakikaten tabir yerindeyse ki bu kelimeyi sevmiyorum ama; çirkin değilsin.

Bunu sana söyleyenler sende onlarda olmayan harika bir şey görmüş olamaz mı?

Bir de hayatta şunu savunuyorum; kendine çirkin dedikçe ve bunu etrafa hissettirdikçe onlarda senin bu yumuşak karnını kullanıyor olabilir. İzin verme. Üniversite mezunu, iyi bir işi olan kaç kişiyiz. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Estetik konusunu da rahatsız olduğun yer için düşünebilirsin.
Ve lütfen bunun işe yaradığını düşün yada düşünme; ama sabah her aynaya baktığında şükür ederek, çok güzelim de. Lütfen bunu yap .
Elin ayağın tutuyorken ve sağlığın varken psikolojini harcama.
İçten söylüyorum, eminim çok güzelsin. Kalbin de öyle.

Çünkü bu kadar şeyi bile etrafına nefretini kusmadan anlatmışsın burada.
Allah istediklerini hayırlısıyla versin.

Bu yakıştırmayı kendi kendine yapmadığını söylemişsin; etrafım bana bunu hissettirdi diyorsun. Arkadaşım; demekki hakikaten tabir yerindeyse ki bu kelimeyi sevmiyorum ama; çirkin değilsin.

Bunu sana söyleyenler sende onlarda olmayan harika bir şey görmüş olamaz mı?

Bir de hayatta şunu savunuyorum; kendine çirkin dedikçe ve bunu etrafa hissettirdikçe onlarda senin bu yumuşak karnını kullanıyor olabilir. İzin verme. Üniversite mezunu, iyi bir işi olan kaç kişiyiz. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Estetik konusunu da rahatsız olduğun yer için düşünebilirsin.
Ve lütfen bunun işe yaradığını düşün yada düşünme; ama sabah her aynaya baktığında şükür ederek, çok güzelim de. Lütfen bunu yap .
Elin ayağın tutuyorken ve sağlığın varken psikolojini harcama.
İçten söylüyorum, eminim çok güzelsin. Kalbin de öyle.

Çünkü bu kadar şeyi bile etrafına nefretini kusmadan anlatmışsın burada.
Allah istediklerini hayırlısıyla versin.
Amin canım , çok naziksin tesekkur ederim.

bence estetikle düzelmeyecek surat yok. amaa iyi para lazım. bir de yaşınız kaç acaba

İnsan ozguvensizligini disari vurunca, baskalari bu zaafindan vurur. Mesela cirkinlik degil, zaafini belli ettigin her konuda bu boyledir. Ozguvensiz insan disaridan her zaman belli oluyor. Ayrica bi erkek sana laf atiyorsa, uzuyorsa sende yap. Kulaklarin uydu gibi, burnun 3. Kopruden hallice, kocaman kafan var ama gram beyin yok vs vs. guzel bi insani incelediginde bile illa bi kusur bulursun. Seni uzenlerden mükemmel degildir.

bence estetik ameliyat yerine psikoloğa gitmelisin. çünkü altına da bulansan bu psikolojiyle ondan da memnun kalmaman kuvvetle muhtemel. ill bi kulp bulursun yani.
"İnsanlar en ufak bir tartışmada bana sen sus çirkin desinler istemiyorum." bakış açısı pek de sağlıklı diil önce bunu değiştirmelisin. o değişince belki estetiğe bile ihtiyacın olmadığını farkediceksin kim bilir:KK66:

İkinci bir Deryagullu vakası mi, yoksa ta kendisi misiniz bilmiyorum ama bence siz çirkin değilsiniz. Ozguveninizi ezmissiniz ayağınızın altında. Cidden çok merak ediyorum objektif bir yorum yapacağım ozelden resminizi atabilirsiniz.

Bir insan kendini bu kadar mı gömer .. Baskaları nasıl seni ezmesin kendine karşı ne sevgin var ne saygın kendini sirkele guzel olmasanda onlar icin mi dunyaya geldin kendine gore yap suslen kendin icin başkası icin degil ilk hedefin o olsun

Yanında eğer hep çok güzel bir arkadaşın varsa bu duruma dülüyorsun bende hep anneme derdim kimse bana değil hep diğer arkadaşımla konuşuyor diye annemde sen fark etmiyorsun ama hep soğuk duruyorsun insanlar karşı o hemen atılıyor herkesle konuşmaya çalışıyor derdi bende hep çirkin sanardım kendimi bazen aynada bakınca herkes beni çirkin görüyor şuan güzelim ama acaba değilmiyim bana mı öyle geliyor derdim hala bazen diyorumda içten içe kendimi güzel hissediyorum en azından çok çirkin değilim diyorum şükür diyorum ne diyim

Back