• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin kizin söylemek istediği şeyler var...

Burada bile güzelliği çirkinliği zayıflığa, şişmanlığa bağlamışlar. Sonra da dışarıdakilerin insanları ayrıştırmamasını beklemek çok komik oluyor. Zayıfsan çirkin olma hakkını kaybediyorsun ne demek. Bildiğin zayıflar dışındaki tüm kadınlara hakaret. Valla kilolu olup özgüveni yerinde olan, ne istediğini bilen, insanları değil kendini önemseyen birini zayıf ama özgüvensiz, kendi için bir gıdım birşeye çabalamayıp "yaa bananee çok çirkinim işteeeee" kafasında birine tercih ederim.

Nedendir bilmem böyle insanları hep nankör diye düşünürüm kendimce. Allah aşkına yeter artık gözünüzü seveyim.Ya gözlerin görmeseydi ya kulagın duymasaydı konuşamasaydın. Şükretmeyi bilin. Acaip sinir oluyorum böyle diyenlere Allah herkesi kendince güzel yaratmıştır . Ne demek çirkin ? Allah.ın gücüne gider . Boyum posum var diyorsun bende mesela boyumun senin gibi olmasını isterdim. E neden insnlar bana kısa diyor e ben bunu takıntımı edeyim şimdi. Ayrıca güzel bakan güzel görür. Güzelliğin zayıflıkla şişmanlıklada alakasıda yok. Sen kendine çirkin dedin diye çirkin mi oluyorsun şimdi. Bizim iletişimimz dil illa ki herkes herkese iyi veya kötü eleştiri yapıyor . onlar oyle dedı dıye oyle olmuş olamazsın.

Biliyorum bu tarz konular çok açıldı. Sikildiniz , o yüzden sadece beni anlamak isteyenler ve durumu yasayanlar okusun. Çünkü çok iç bunaltıcı bir konu.
Kendimi bildim bileli cirkindim ben. Evet. Aynaya baktığım bir an bile kendimi güzel görmedim.çok denedim kendime guvenmeyi, diğer kızlar gibi şıkır şıkır olup özgüven duygusunu tadabilmeyi. Evet özgüven sadece güzellikle olan bir şey değil. Ancak öyle bir dunyadayiz ki bir şeyler biliyosan konuşmak bi konuda fikir beyan etmek istiyosan hele ki biriyle fikren ters dustuysen hemen gelir "ya bu cirkinler de zeki görünmeye calisiyo, cirkinliklerini boyle mi kapatmaya çalışıyorlar ne" yaftaları. Kusura bakmayın olmuyor iste. Bir ortamda güzel arkadaşınıza deli gibi iltifatlar edilip siz sanki hic yokmussunuz gibi davranildiginda orda sorgulamaya başlıyorsunuz iste gerçek güzellik acaba gerçekten de içimizde mi diye?
Çocukluktan bu yana dislandim ben, kendi kardeşim bile en ufak bir tartışmada alakasız yerde yuzumdeki kusurlardan bahsedip susturdu. Hele lise yılları, allahım... Suratima bakıp bakıp gulmeler, bence sınıfın en çirkin kızı sensin diyen öküz arkadaşlarım. Bunların çoğu da hoslandigim kişinin yaninda oldu . tabi hoşlanmaya da ne hakkım varsa dimi?
Cidden çok ezildim ben. Dalga gecmelerin hakaretlerin haddi hesabi yoktu. Ve emin olun her gün insanlara bir sans vererek uyaniyordum ne kadar iyi olsam da bi şekilde dünyanın dışında birakildim. Görmezden gelindim. Sevgilimse hic olmadı. Nasıl olsun.
Mesela güzel bir arkadaşım var diyelim iyi anlasiyoruz. Ona yanaşmaya çalışanlar için hep güzel kizin yanindaki çirkin kız oldum. Yüzüme karşı sen arkadaşını kiskaniyosun dediler. Üstelik arkadaşımı sevmeme rağmen, sadece aldatildigi dayak yedigi için ona sevgilisinden ayrılmasını söyledim diye.
Üniversite de bitti. Hic güzel kizin yaşadığı ayrıcalıkları yasayamadim. Hata yapma luksum sıfıra yakındı. Nasıl psikolojim bozulduysa sokakta biri dikkatli baksa sinirden deli oluyorum acaba çok mi mu çirkin buldu diye.
Evet sevgili mevzuuna gelelim birkaç çıkma teklifi aldım. Birinden hoslandim bile. Ama ozguvensizligim öyle tavanda idi ki nasılsa beni bırakır, ya da başka amaçla çıkmak istiyordur, o çocuk bana mi kaldı kafasını yaşadım. Sonuc yıllardır yalnızım.
Sanki yok gibiyim. Gerçekten. Var oldugumu sadece aci çekerken hissediyorum. Ne ailemi seviyorum ne başka birini. Kimseye karşı zerre güven ve sevgim yok. Çünkü ailem de dahil olmak üzere çevremin yuzde doksanı her durumda beni yerin dibine sokmak için ellerinden geleni yaptılar. Ben ne yapayım simdi bu dağılmış psikolojiyi.
Bana ozguvenli ol demeyin,nasıl olayım?
Kendini geliştir de demeyin. Çünkü bütün gün odamda kitap okuyup bir şeyler ogrenmekten başka yaptığım şey yok.
Beni şu an sadece birazcık güzel olmak kurtarır. Fizigim iyi. Boyum kilim ideal. Yüzüm çok çirkin. İnanır misiniz yıllardır ne face ne instagram açtım. Fotoğraf koymam gerekiyor çünkü.
Yakında maaşı iyi olan bir işe başlıyorum. E o kadar ineklemenin nimetlerinden faydalanmamak olmaz dimi. Hayatımın bundan sonrasını bu şekilde geçirmek istemiyorum. İnsanlar en ufak bir tartışmada bana sen sus çirkin desinler istemiyorum. Beğendiğim bir erkek oldugunda aman nasılsa bana bakmaz diye bastan vazgeçmek isteniyorjm. Sizce estetik olmak iyi bir çözüm mü? Yoksa o da mi faydasız olur.
Dipnot: bana saç makyaj önerisi vermeyin çünkü yüz çirkin olunca bunları yapmanın hicbir faydası olmuyor, ki çok da denedim zaten.
Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Canım neden öyle diyorsun çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Ayrıca öyle bile olsan her satıcının bir alıcısı vardır. Ben ne çok yakışıklı gördüm yanında paspas kızlar. Bende üni ye ilk başladığımda yanımda sarışın yeşil gözlü bir arkadaşım vardı bende esmerim haliyle bu kız yanımda olunca erkekler onla arkadaş olmak isterdi ben konuştuğumda yüzüme bile bakmıyordu kimse özgüvenim sıfırdı aynı senin gibi düşündüm üzüldüm sonra staja bir yere gittim orda herkes peşimden koşturdu demekki güzellik göreceli evet dedim ya ben güzelim tamam sarışın değil bir mavi gözüm yok belki ama bir kusur da yok yüzümde şükür Allahıma nice yüzü bozuk insanlar var en basiti yüz nakli olan insanları düşün.En kötüsünü düşün ki mutlu ol canım.

dediğiniz kişiyi hiç izlemedim ama,olada denk gelip bu yorumu görürse ne kadar üzülebilceğini tahmin edebiliyormusunuz ? başka birine moral vermeye çalışırken bir başkasının kalbini kırma riski bile hiç hoş değil..
aman ya ne alakası var dediğim kişiyi çoğu kişi nefretle tanıyor zaten internete yazsan cıkar.hem görmez bunu Görene kadar ona ne yorumlar yapılıyor hemde bi yorumu bu kadar diramatik hale getirmeye ne gerek var cok alakasız olmus.iyiki uyardın şimdi

Güzellik cidden geçici takmamak gerek.
Bende kendimi hiç beğenmiyorum saçlarım kötü yüzümde aslında belli bi kusur yok cildim kaşım gözüm dudağım güzel ama nedense yüzüm çok çirkin gözüküyo:KK70:
Çok da önemli değil bu bedenlerimiz vakti geldiğinde çürüyüp gitmeyecek mi zaten
Çok şükür elimiz ayağımız tutuyo aklımız yerinde ya

Valla bu kadar yazının üstüne isteyeceğim kusura bakma.
Bir foto at da bakalım neymiş bu kadar dert olan çirkinlik.

Ben abarttığını düşünüyorum.

Ve evet çok rahatsızsan eğer estetik düşün.

Bahsettiğiniz kadar çirkin olmadığınıza eminim. Foto ekleyin bence de ona göre fikir ve çözüm belirtelim. Belki kendinize bakmayı bilmiyorsunuzdur. Fiziğiniz boyunuz kilonuz da iyiymiş. Nasıl bir kusurunuz var, ne gibi anlatırsanız daha iyi olur. Bu kadar kafaya takıp psikolojinizi bozacaksanız estetik ameliyat olabilirsiniz günümüzde herşeyin çözümü var.

ya ama mükemmel olamaz ki kimse, kiminin fizik kötü yüzü güzeldir,
kimi kısa, kimi uzundur,
kiminin fizik güzel yüz hatları kötüdür.

aman ne olacak çaresi olmayan şey mi var.

estetik düşünebilirsin,
saç kesimini değiştirebilirsin,
gözlük takabilirsin,
takı takabilirsin,

hani çirkin yanını kapatmanın binbir türlü hali var,
bunun için hayattan soğunur mu?

o değil de, yıllarca saçımdan pek hoşlanmadım, meğer aradığım kuaförü bulamamışım, bir saç insanı bu kadar değiştirir mi...abartısız çalıştığım şirketteki tanıdık bütün kadınlar durdurup saçın güzel olmuş dedi :KK23:

Sizin probleminiz kesinlikle dis gorunusunuzde degil. Yazinizdan acikca anlasilan bir durum. Oncelikle bir psikolaga gitmeyi deneyin. Buradaki tavsiyelerde de yazilmis zaten dikkate alin. Bazen disardan bakislar kendi hissettiklerimizden cok farkli olabiliyor. Bana gelirsek sizin yuzunuzun soylediginiz kadar cirkin oldugunu dusunmuyorum asla ki 2016 yilindayiz insanlar yuzlerini kirdirip bastan yaptiriyorlar artik. Ama yukarida hanimlarin da dedigi gibi sizde genel olarak takintiya bagli bi korku olusmus. Hicbir insanin sizden hoslanmadigi ve hoslanmayacagi korkusu.Bu hayatinizi degistirmek icin yenmeniz gereken korku. Bir de son olarak kisisel meraktan soruyorum balik burcu olabilir misiniz acaba?

Estetik ol, kalıcı makyaj yaptır. Bak Deniz Akkaya'nın eski resimlerine, moral olur sana.
Deniz akkaya hadi neysede bulent ersoyun makyajsiz halini gordunmu anammmmm o bile makyajla hizaya gelmisse cirkin bayan yok anacim bakimsiz bayan var tekrarrrr ediyorum konu sahibi cirkin bayan yok bakimsiz bayan var yap makyajini giyin canli renkleri icin isinsin cIvil civil

ise gircekmisin para biriktir teminat yap kredi cek izin günleri topla iyi bir Dr. bul git estetik ameliyati ol , allah askina bu dönemde cirkin olunurmu herseyin bi caresi var estetik aldi basini gidiyor ....sekillendirici make up ögrendinmi tamam sonraasinda da icine el at bi uzmandan yardim al tamamdir ....böyle ah vah olarak hicbirsey olmaz hicbirsey degismez..

Sana üç tavsiyem var:
Her güzelin bir alıcısı vardır karşına çıkan çirkin bir erkekle evlen
Mesleğine başla kariyer yap
Olabiliyorsa estetik yaptır
He bir de şükret

Allah yaratmış neden kendine çirkin diyorsun? Ayy Avmler caddeler ne muşmula suratlılarla doluu, ama bi yürür sanırsın Adriana Lima podyumda..Anacım anacım..:KK53:

Bence bu bakım ve özgüvenle alakalı , size söylemesi kolay diyeceksin de Allah aşkına fiziğim yerinde demişsin ve anlaşılan o ki sağlıklısın da. Şükreder misin biraz? Buraya dert döken elin , gören gözün duyan kulağın yürüme fonksiyonların var. Kendinin ilacı olacaksın iyileştireceksin psikolojik durumunu, olmuyorsa uzmandan yardım alacaksın. Sevgiyle kaal:KK52::KK200:

İyi ki çok güzelim, harikayım, Adriana yanımda halt etmiş. Çirkin olsaydım benim de böyle dertlerim olabilirdi. Ne kadar üzücü bi dert durumu bu. Muhteşemlerde olmayan bişey. İyi ki de öyleymiş.

Ben çirkinliğe inanmıyorum ama, güzellikte daha önde olan bayanlar olduğu için az güzel tanımını beğeniyorum. Bu girizgah olsun.. Az güzel bayanlar ne yazık ki sosyal ilişkilere, hem kendi hissettirdikleri "durumdan rahatsızlık" mimikleriyle ve hem de insanların hep de daha güzeli pohpohlama içgüdüleri nedeniyle evet yenik başlıyorlar.. Bu doğru.. Fakat karakter "Lider" özellikleri taşıyorsa ve mevcut süregelen iletişimi çekip istediği yöne sürükleyebilecek bilgi birikimine sahip ise, bulunduğu grubun merkezine geçebilir. Elbette tavır ve üslub, çok güzel bulunan hanımlardan bile daha naif ve çekici olmalı.. Bu da önemli.. Bir gurubun merkezinde "bayan" edasını yitirmeden yer almayı başardığınız gün, güzelliğin çok anlamsız olduğunu göreceksiniz. Zira çoğu güzel kadın, fiziki güzellikten ötürü önde başladığı iletişimi, sıradanlaştırmada en az sizin kadar başarılıdır, merak etmeyin.
Adriana Lima'nın eşi için sıradanlaştığı ve aldatıldığı bir dünyada, güzellik hiçbir ilişkiyi garantiye almaz..
Ya karakter? Bence dış görünüşe yatırım yaparken, neyin ters gittiğini iç dünyanızda, bir inceleyin derim..

Back