cirkin hissetmek

memeler ve popo için spor, instagram da birkaç sayfa var takip edin bazı hareketlerle o bölgeleri çalıştırıp sekillendirebilirsiniz
saçlar için illaki çözüm bulunur kuaförlerde.
dişler için de ortodontik tedavi ile düzeltebilirsiniz
en önemlisi tabiki ruh sağlığı, önce kendinizi her halinizle sevmeyi öğrenin

Valla panpa googlea göğüs büyütme ameliyatsız yaz her gün yeni teknikler çıkıyor takip etmek zor:)

Benim bildiğim bir AquaFilling var, suya benzer bir madde enjekte ediliyor lokal anesteziyle ben ondan yaptırcam:)
detttt once bir bebek yap sonra memeleri duşun kanka fıstık gıbısın zaten sen

Sayfaları okumadım da sen benim bildiğim goha mısın

Bence popon büyük değil yani öyle şişman bir hatun görünümünde değilsin

O memeler bir iki aya toparlıyor ilk şok

Bir de göğüs kası hareketi yaparsan tam olur

Saçın vs de kötü değildi

Ben kendimi senin yanında çirkin hissediyorum sen de çirkinsen ben ne yapayım

Yalnız bırakmam seni yakında ben de öyle olurum
valla çözüm estetik ama ben olamam mesela. Spor falan yapsan Düzelir belki kendiliğinden?

cok tirsak biriyimdir normalde, ama bakalim duzelme olmazsa veya ben alisamazsam belki cesaret edip dusunebilirim.
o hal zamanla baya düzeliyor oğlum 20 ay beni emzik gibi kullandı gece ağzında uyuyordu göğüs üçlari carpilmis gibi olmuştu ama duzeldo

Bütün Bursa'lilar buluşmuş mu? Kıskandim bu güzel muhabbetinizi.

Tüm doğum kilolarını 20 kadarcık 1 yılda verip 2 yıl sonra manyak gibi 10 kilo keyiften alan ve saçımı hevesle boyatip hüsrana uğrayan hadi belki kahkul iyi olur diye bi cesaret edip kestiren ve beslemeye benzeyen elleri tombik ve çatlamış derili şuan kasları çıkmış saçları dökülen aptal kahkulu hep havada olan birı olarak dediklerinizi çok iyi anlıyorum. Diyete başladım iste ben de napim kahkülumu tokaliyorum hiçbirşeyin içine giremediğim için taytla takiliyorum niye bu hale geldim doğumdan sonra daha güzeldim nooldu bilmiyorum

Tavsiye verecekler bana da gaz verin azcik

Soguk su tutmalisiniz.
Benimde iki cocugum var, bnm goguslerimde kucuktur.
Ikinci dogumdan sonra tuhaflastilar.
Ben hep dus sonrasi soguk buz gibi su tutarim, cok ise yariyor.

Alys estetkli memeli olarak konuşuyorum :)

Ben 5 yaşından bu zamana yüzerim, kürek kadar omuz, dümdüz memem vardı
3 sene önce protez yerleştirildi, ki kas zarı altı en zor iyileşmesi olan
İnan hepsi 15 gün
Ağrısı ilk 2 gün, yara iyileşmesi, korsenin çıkması ve meme ağırlığına alışmak sadece 15 gün :))

O kadar güzeller ki, gören herkes randevu aldı ameliyat için :)

Meme önemli ya, ben çok seviyorum onları, çok mutluyum:)

Şimdi hesapladım da 10 sene olmuş slikon taktıralı şuan bende emzırıyorum sağ tarafı neredeyse hiç emmiyor kızım sol meme babane sağ meme genç kız memesi gibi bırakınca toparlıcagını düşünüyorum yani inşallah. Slıkon bile dayanmıyor emzirmeye
Saçların için keratin bakımını öneririm düzleştirici etkili yaptırırsan( Brezilya fönü) 4-5 ay gider fön derdin olmaz düz durur hem o tif tif görüntü gider

Bende 10 sene önce taktırdım kas altı
Şişliğin tamamen inip memenin yumusaması birkaç yılı buluyor. İlk zamanlar çok daha dolgundu zamanla püf oldu :) bende büyük göğüs severim doktora bırakmıştım ölçüleri zayıf olduğum için büyüğün yakısmıcagını düşünerek küçük takmıs. Yine de çok seviyorum iyi ki dediğim şeylerden. Emzirirken ağzı yüzü yamuluyor o ayrı :)

Emzirmedim ama hiç
Fakat o ilk zamanki sertlik vücudun kabul etme süresi
İşte ne güzel yumuşamış, doğallaşmış

Ay keşke bende yaptırsam kaç beden şimdi sizin

Emzirmedim ama hiç
Fakat o ilk zamanki sertlik vücudun kabul etme süresi
İşte ne güzel yumuşamış, doğallaşmış
Çok doğal çünkü küçük
İşte ben de büyük seviyorum
eşim çok memnun ama büyük göğüsü hiç sevmıyor onun gönlüne göre oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…