memeler ve popo için spor, instagram da birkaç sayfa var takip edin bazı hareketlerle o bölgeleri çalıştırıp sekillendirebilirsinizMerhaba herkese,
2 cocugum var. Hamileliklerim ve emzirme surelerim dahil olmak uzere hep kucuk memelere sahiptim. Cok da sorun etmez idim bu durumu.
kucuk sipayi sutten keseli yaklasik bir ay olacak,
ve sok durumdayim. Tamam kucuktuler mucuktuler ama kotu de degildiler yani.
suan resmen sonmusler, porsumusler, hani sarkmislar bile diyemiyorum ki kucuk olduklari icin sarkma durumu zaten olamiyor . Ama tam olarak cirkin memenin tarifi neyse o durumdalar yani.
Ben ki koca popisimle, kucuk memelerimle, sorunlu ellerim, kirik ve elektrikli saclarim, onde olan dislerimle mutlu mesut yasayan biriydim, su an cok kotu hissediyorum.
Var midir cozum, yok mudur?
detttt once bir bebek yap sonra memeleri duşun kanka fıstık gıbısın zaten senValla panpa googlea göğüs büyütme ameliyatsız yaz her gün yeni teknikler çıkıyor takip etmek zor:)
Benim bildiğim bir AquaFilling var, suya benzer bir madde enjekte ediliyor lokal anesteziyle ben ondan yaptırcam:)
Merhaba herkese,
2 cocugum var. Hamileliklerim ve emzirme surelerim dahil olmak uzere hep kucuk memelere sahiptim. Cok da sorun etmez idim bu durumu.
kucuk sipayi sutten keseli yaklasik bir ay olacak,
ve sok durumdayim. Tamam kucuktuler mucuktuler ama kotu de degildiler yani.
suan resmen sonmusler, porsumusler, hani sarkmislar bile diyemiyorum ki kucuk olduklari icin sarkma durumu zaten olamiyor . Ama tam olarak cirkin memenin tarifi neyse o durumdalar yani.
Ben ki koca popisimle, kucuk memelerimle, sorunlu ellerim, kirik ve elektrikli saclarim, onde olan dislerimle mutlu mesut yasayan biriydim, su an cok kotu hissediyorum.
Var midir cozum, yok mudur?
o hal zamanla baya düzeliyor oğlum 20 ay beni emzik gibi kullandı gece ağzında uyuyordu göğüs üçlari carpilmis gibi olmuştu ama duzeldocok tirsak biriyimdir normalde, ama bakalim duzelme olmazsa veya ben alisamazsam belki cesaret edip dusunebilirim.
Bütün Bursa'lilar buluşmuş mu? Kıskandim bu güzel muhabbetinizi.Sayfaları okumadım da sen benim bildiğim goha mısın
Bence popon büyük değil yani öyle şişman bir hatun görünümünde değilsin
O memeler bir iki aya toparlıyor ilk şok
Bir de göğüs kası hareketi yaparsan tam olur
Saçın vs de kötü değildi
Ben kendimi senin yanında çirkin hissediyorum sen de çirkinsen ben ne yapayım
nerde önde la
Peki Doğum falan yapınca süt verilebiliyor mu :)?Benim taktırdığım ömürlük protez . Bir daha değişmeyecek . Hiç bir ağrı sızı yok .
Görüntüsü gerçekten harika :)
Valla ben , annem ve kardesimin esi ile birlikte ameliyat oldumPeki Doğum falan yapınca süt verilebiliyor mu :)?
Bende 10 sene önce taktırdım kas altıAlys estetkli memeli olarak konuşuyorum :)
Ben 5 yaşından bu zamana yüzerim, kürek kadar omuz, dümdüz memem vardı
3 sene önce protez yerleştirildi, ki kas zarı altı en zor iyileşmesi olan
İnan hepsi 15 gün
Ağrısı ilk 2 gün, yara iyileşmesi, korsenin çıkması ve meme ağırlığına alışmak sadece 15 gün :))
O kadar güzeller ki, gören herkes randevu aldı ameliyat için :)
Meme önemli ya, ben çok seviyorum onları, çok mutluyum:)
Emzirmedim ama hiçBende 10 sene önce taktırdım kas altı
Şişliğin tamamen inip memenin yumusaması birkaç yılı buluyor. İlk zamanlar çok daha dolgundu zamanla püf oldu :) bende büyük göğüs severim doktora bırakmıştım ölçüleri zayıf olduğum için büyüğün yakısmıcagını düşünerek küçük takmıs. Yine de çok seviyorum iyi ki dediğim şeylerden. Emzirirken ağzı yüzü yamuluyor o ayrı :)
Ay keşke bende yaptırsam kaç beden şimdi sizinAlys estetkli memeli olarak konuşuyorum :)
Ben 5 yaşından bu zamana yüzerim, kürek kadar omuz, dümdüz memem vardı
3 sene önce protez yerleştirildi, ki kas zarı altı en zor iyileşmesi olan
İnan hepsi 15 gün
Ağrısı ilk 2 gün, yara iyileşmesi, korsenin çıkması ve meme ağırlığına alışmak sadece 15 gün :))
O kadar güzeller ki, gören herkes randevu aldı ameliyat için :)
Meme önemli ya, ben çok seviyorum onları, çok mutluyum:)
Şimdi tam 90, mezura ileAy keşke bende yaptırsam kaç beden şimdi sizin
Çok doğal çünkü küçükEmzirmedim ama hiç
Fakat o ilk zamanki sertlik vücudun kabul etme süresi
İşte ne güzel yumuşamış, doğallaşmış
detttt once bir bebek yap sonra memeleri duşun kanka fıstık gıbısın zaten sen
Vayy tam manken fiziği bu arada benim de bedenim 85 ama niye taktım bilmiyorum :)Şimdi tam 90, mezura ile
Ama südyen markaya göre değişiyor
Kilo 55
Boy 175
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?